Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот greenpeak » 31 авг 2015 18:48

HEATSEEKER написа:След 90 години и 1 ден беше открита внучката на Егон Терцета, обеща да прати инфо за знаменития си дядо.Първият футболист на ''Владислав'' вдигнал победоносно Царската купа...

Кой и как я откри?

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 31 авг 2015 22:22

greenpeak написа:
HEATSEEKER написа:След 90 години и 1 ден беше открита внучката на Егон Терцета, обеща да прати инфо за знаменития си дядо.Първият футболист на ''Владислав'' вдигнал победоносно Царската купа...

Кой и как я откри?

Един човек най-напред откри блог на дъщеря му(за съжаление от декември 2013 вече покойница, чрез него се разбра и за внучката му живееща в САЩ,аз като по-нахален и поисках приятелство и така.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 01 сеп 2015 01:36

Странни неща се случват в и около ПФК Черно море (Варна). Противно на всякаква логика, отбора в момента е изпаднал в криза, няма никакво настроение и желание за игра, а няма и фенове на нашето съоръжение. Печелиш две купи, цари в и около отбора голяма еуфория, играеш сравнително добре и се представяш достойно в Лига Европа и после...
Съжалявам, че пак ще го кажа, но нямаме адекватно ръководство, в което да са събрани добри професионалисти. Моите уважения към Марин и Ерджан (чувам, че били свестни момчета), но хал хабер си нямат от футбол и футболен мениджмънт. А Т.Великов си гледа спокойствието и не се товари много-много. Така, че докато е такова положението, ще разчитаме само на късмет и някакви чудеса за да постигнем нещо, евентуално.
Между другото съм и доста разочарован от нашите фенове (доколкото ги има). Спомнете си яловото шествие след спечелването на купата (бяхме не повече от 200-300 човека), а на празнеството на Тича се събрахме само около 2000 човека. Срам, срам, срам...

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 01 сеп 2015 09:20

ShooterMan написа:...Колеги, Бурабия НЕ НЕ класа и никога няма да бъде...

Не съм съгласен с теб. Бурабия и добър футболист (няма как да ползвам думата КЛАСА за играещ в България футболер), но заедно с Курьор ги хвана звездоманията. Към тях мога да добавя и Клок. А това е почти цялата ни халфова линия. Изиграха 2 мача на високо ниво и спечелиха 2 купи и поне според мен малко се взеха за велики.
Стискам палци Кольо да има достатъчно глас да им продуха ушите, а ако пак не чуват да сядат на пейката за 1-2 мача.

Само си представете, че тия тримцата излизат всеки мач, както излязоха срещу Лудогорец в Бургас. Не знам дали си спомняте, но имахме достатъчно голови пасове ... Точно такива пасове ни трябват във всеки мач, тогава Бижев, Васев и Петров ще почнат да вкарват.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 01 сеп 2015 09:40

ShooterMan написа:За Йосков нека да сме реалисти - момчето има огромен талант, но не е решението сега. Нито има физиката, нито психиката да издържи на мъжки футбол и то при отбор в криза. На нас ни трябва, ОПИТЕН, КЛАСЕН И РЕЗУЛТАТЕН нападател! Това е. Както ни трябва и ОПИТЕН, КЛАСЕН И РЕЗУЛТАТЕН ПЛЕЙМЕЙКЪР!

Честно да ти кажа почти във всеки мач до момента имахме отлични положения за голове просто трябва някой да вкара шибаната топка!На мен ми писна да гледам тоя некадърник Бижев да пропуска на празна врата ,за Петков мнението ми е по добро поне се бори ама и той е същото дърво пред гола!Във два мача излиза сам срещу вратаря и не може да го преодолее ебахти и нападателя.По медиите пък излизат спекулации за Домвчийски и още не знам си кой некадърник.Защо само обиграваме некадърници на които им се дава многократно поле за изява ,вместо да си обиграваме такива таланти като Йосков и все си говорим че те не били готови за мъжкия футбол?Нещата с Китанов как станаха?Просто му дадоха шанс и той се възползва ,начина е да се налагат юношите а не за 5мин. в края на мача и така 3 - 4 пъти и хоп той не става ,не е готов за мъжете!А ако трябва да сме реалисти ръководството няма да даде и пукната пара за качествен нападател!Аз поне така минсля.
black sea написа:Странни неща се случват в и около ПФК Черно море (Варна). Противно на всякаква логика, отбора в момента е изпаднал в криза, няма никакво настроение и желание за игра, а няма и фенове на нашето съоръжение. Печелиш две купи, цари в и около отбора голяма еуфория, играеш сравнително добре и се представяш достойно в Лига Европа и после...
Съжалявам, че пак ще го кажа, но нямаме адекватно ръководство, в което да са събрани добри професионалисти. Моите уважения към Марин и Ерджан (чувам, че били свестни момчета), но хал хабер си нямат от футбол и футболен мениджмънт. А Т.Великов си гледа спокойствието и не се товари много-много. Така, че докато е такова положението, ще разчитаме само на късмет и някакви чудеса за да постигнем нещо, евентуално.
Между другото съм и доста разочарован от нашите фенове (доколкото ги има). Спомнете си яловото шествие след спечелването на купата (бяхме не повече от 200-300 човека), а на празнеството на Тича се събрахме само около 2000 човека. Срам, срам, срам...

+1000000

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 01 сеп 2015 12:29

HEATSEEKER написа:
greenpeak написа:

Кой и как я откри?

Един човек най-напред откри блог на дъщеря му(за съжаление от декември 2013 вече покойница, чрез него се разбра и за внучката му живееща в САЩ,аз като по-нахален и поисках приятелство и така.

Мерси за инфото Велико, чакаме новини.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 02 сеп 2015 17:40

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/emil ... cha-343236
Това мисля, че ще е много добре, ако се случи! Да не говорим, че няма много опции. Може да се окаже, че такъв като Гъргоров ще е по-полезен от играч тип - таран?! Да видим какво ще се случи...
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 сеп 2015 17:51

С аржентинеца какво правим?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 сеп 2015 18:05

Аз ще ти кажа какво правим - ако искаш аз поръчвам таксито и ти помагам да му натоварим куфарите и от там право на летището и да го няма тоя! Отдавна не бях виждал подобен турист дошъл на санаториум тука...Колкото до Бадема - АПЛОДИРАМ ГОРЕЩО!!! Радвам се, че ръководството най-после прозря истината, че НЯМАМЕ плеймейкър и след наускането на ЕРНАНДЕС играта н исе сгромоляса, нещо, което всички виждаме. Бурабия може да бъде помощник, но нито има пас, нито чете играта....а и не е лидер! Черно Море има нужда от лидер в играта, МИШО е такъв, но МИШО е ляв защитник, тука си трябва някой да поведе отбора с ИГРА, с пас, с някакво изпълнение...Така, че - да, Бадема е точния човек за Черно Море. Напомням, обаче, че усилията и блестящата дори игра на целия отбор ще са нищо, ако няма човек отпред да вкара гола. :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 02 сеп 2015 18:07

greenpeak написа:С аржентинеца какво правим?

Ами, аз да ти кажа, бая се двоумях тоя става ли за нещо, не става ли, когато беше на проби?! Е, решиха да опитат, няма лошо, взеха го. Аз досега не съм видял обаче един мач на ниво от него?! И понеже нямаше кой знае колко възможности за изява (да кажем 10 мача титуляр), а и да оставим някакво време толеранс за адаптация... но пък можеше поне да покаже хъс и желание, да изоре терена дето се казва, да покаже, че иска и търси формата, която му трябва?! Имаше тази възможност, но той не го направи?! И понеже питаш, според мен ще го държат до зимата и ако не живне, ако продължава да се разхожда по терена... в пенсия! Пак казвам, може да не е във форма, може да му трябва повече време да се адаптира, въпреки, че дойде от Европа май, не от Ю.Америка, но поне да покаже желание за изява, настроение, техника, пас, голов удар... то това не е стихотворение, че да го забравиш... :mrgreen:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”