СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот more » 06 авг 2011 12:24

Silvena Dimova написа:Благодаря за думите, но смятам, че всяка жена би защитила мъжа до себе си.. ;)))

Да е жив и здрав!Малко сме разочаровани,но не мисля че някой го мрази.Макар,че другата събота му пожелавам разочаравание на настоящия му отбор и за него може би?! ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 06 авг 2011 12:37

по-добре недей да четеш форумите, или го прави като вкара някой гол, а не като направи разни дузпи и други подобни :idea:
иначе верно, че швейцария беше... е какво, нямаше ли реална оферта оттам? имало е, даже в официалния сайт писаха, че такова било неговото желание да предпочете офертата на левски... тук малко послъга сякаш :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Silvena Dimova
Контакти:

Мнениеот Silvena Dimova » 06 авг 2011 12:41

Някъде другаде, освен в официалния сайт, чел ли си го ??? Това отговаря ли ти ;)))

В събота... къде ще ме приюти стадионът, не знам.. Хахах ! ;)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 06 авг 2011 12:51

ми, аз не ровя чак толкова в интерес на истината.... но знам във форума какво се пишеше и впечатлението в мен беше, че си има реална оферта от швейцария :idea: може даниел да не ти е казал за тази оферта, за да не му развалиш плановете да премине в левски :shock: :shock:

абе то мача ще го дават по телевизията, тъй че .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 06 авг 2011 13:15

Silvena Dimova, чест ти прави, че си се регистрирала във форума за да защитиш човека, когото обичаш. Но нека да ти обясня нещо. Ние феновете си броим си стотинките да си купим билетче, ходим на всеки мач, мислим за този отбор 365 дни в годината, а срещу това очакваме малко повече старание от всеки играч в 1 ден от уикенда, който ни прави щастливи не само през цялата следваща седмица, а дори и месеци, че и години след това, в зависимост от мача. Дребни неща от рода на това да се израдва пред публиката след гол, да благодари на клуба или на феновете на живо или в някое интервю ни доставят голямо удоволствие.

В случая с Димов, ок търси човекът някакво развитие, можеше спокойно да си премине в Левски, но да благодари на клуба и феновете. Защото те го направиха футболист, тук прекара 8 години от кариерата си. Но не, той избра да флиртува с феновете на новия си отбор, да говори как най-хубавото нещо "било да си футболист на Левски". Такова нещо няма как да не ни обиди. За нас той е господин НИКОЙ.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 06 авг 2011 14:26

Защо ми изтрихте мнението????

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 06 авг 2011 14:31

greenpeak, извинявай, че ще ти отговоря по този начин, но ми е неприятно когато човек от нашия форум, човек от моето семейство ЧЕРНО МОРЕ се държи по този начин с една дама. Жената не е тръгнала да иска обяснения от нас, а просто защитава съпруга си. За това получава моите адмирации. Иначе и моето мнение за ПРОстъпката на Димов не се различава от мнението на 99 % от съфорумниците!

П.П. И се чудиш защо са ти изтрили мнението?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 06 авг 2011 15:19

greenpeak написа:Да ходи да иска обяснения от шопите бе зеления.

Там мъжът и не го ли псуваха???
Там няма ли да я псуват и нея и него???
Защо доиде при нас, в нашия форум???

Като не иска да псуват мъжът и, да му купи един плейстейшин та да си играе Даниелчо футбол у дома.

То бива, бива наглост и безочие от нея.
Как ще поиска тя обяснения от феновете на Левски? Нали мъжът и ще го отнесе и ще има проблеми със сините :mrgreen: . Затова идва при глупаците от Варна и се прави на важна.
Ало Морски, усещай се малко, форума не е твой!!! Ами не се мазня като тебе бе Морски, на всеки за всичко.

Нали се досещаш, че за шопите ми е през оная работа. Мен ме боли когато човек от моето семейство се държи по неподобаващ начин.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Silvena Dimova
Контакти:

Мнениеот Silvena Dimova » 06 авг 2011 17:43

Грийнпийк, предполагам, че изтритят коментар е бил нещо подобно на личното ти съобщение към мен. Нямам намерение да удостоявам просташката ти изява с много слова. Само ще ти кажа, че не търся обяснение от никого, защото не съм идиот и уважавам предпочитанията на хората, отделно аз също съм привърженик на този отбор от дете. На мен мотивът за тяхната реакция ми е повече от ясен. Това, че на теб културата ти е такава, че да ме псуваш и да ме нападаш все едно си на стадиона в Берковица, си е твой проблем. Нито съм седнала да оправдавам, нито да обвинявам и да ставам съдник. Щом ти е толкова чудно и смяташ, че някой ми се "подмазва", само защото не ме псува и не ми говори на "пача", ти значи наистина си една доста елементарна фигура. В такъв случай думите са излишни. Приятен ден!

И още нещо.. Заради глуповати същества като теб, много хора си правят грешни изводи за футболните запалянковци. Щом си толкова бурен привърженик, кажи ми - не те ли мотивира именно любовта и страстта ти към тази идея или ти си поредният махленски скандалджия, който ходи по мачове само, за да крещи и вика по футболистите и да избива комплекси, чоплейки семки?

Не се чувствай длъжен да ми отговаряш, моля те. Да не превръщаме допълнително форума в селска тлака.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 06 авг 2011 20:41

Нямам и намерение га ти отговарям.
На 13-ти твоя човек, ако въобще е в групата, ще почуства народната любов на Тича.

Върни се в “Черно море”