Мнениеот Silvena Dimova » 06 авг 2011 17:43
Грийнпийк, предполагам, че изтритят коментар е бил нещо подобно на личното ти съобщение към мен. Нямам намерение да удостоявам просташката ти изява с много слова. Само ще ти кажа, че не търся обяснение от никого, защото не съм идиот и уважавам предпочитанията на хората, отделно аз също съм привърженик на този отбор от дете. На мен мотивът за тяхната реакция ми е повече от ясен. Това, че на теб културата ти е такава, че да ме псуваш и да ме нападаш все едно си на стадиона в Берковица, си е твой проблем. Нито съм седнала да оправдавам, нито да обвинявам и да ставам съдник. Щом ти е толкова чудно и смяташ, че някой ми се "подмазва", само защото не ме псува и не ми говори на "пача", ти значи наистина си една доста елементарна фигура. В такъв случай думите са излишни. Приятен ден!
И още нещо.. Заради глуповати същества като теб, много хора си правят грешни изводи за футболните запалянковци. Щом си толкова бурен привърженик, кажи ми - не те ли мотивира именно любовта и страстта ти към тази идея или ти си поредният махленски скандалджия, който ходи по мачове само, за да крещи и вика по футболистите и да избива комплекси, чоплейки семки?
Не се чувствай длъжен да ми отговаряш, моля те. Да не превръщаме допълнително форума в селска тлака.