Биха си ни, няма кво да говорим. Лошото е, че не им дадохме и грам отпор. А още по-лошото е, че сега чорбарите ще почнат да се надуват: "ааа видяхте ли, на добър терен ги смачкахме, ала бала..." А истината е, че те не играха по-различен начин от мача във Варна и, ако ние самите също не бяхме променили играта си, щяхме да ги бием пак, че и с повече от 1 гол. Личи си, че тактиката с издебването не е доошлайфана, макар че, от друга страна, ако бяхме задържали 0:0 до края на 1вото полувреме, цска-то щяха да се изнервят много здраво и от там нататък нищо не се знаеше. Георги Йорданов...какво да го коментирам, можем да му се сърдим само за това, че вместо в 90мин, свири края в 60мин с тоя червен картон. Принципно Сашо си изпроси картона, за дето блъсна топката, ама извинявай много, ситуация на 2 метра пред тебе, то се вижда как ръката на играча е прибрана плътно до тялото, и да свириш фал...е*ати професионалния съдия. Не беше той главния фактор за загубата, защото на моменти режеше и чорбарите с отсъжданията си, ноо просто с тоя червен картон мачът окончателно свърши. Както и да е, аз лично съм сигурен, че днешната игра няма да се повтори скоро, затова събота, всички на Тича, купата замина, но първенството продължава ! НАПРЕД МОРЯЦИ !!!
п.п Марко Тиаго-пълна пародия. За мен този човек няма място в Черно море. Антипатичен ми е още от първия му мач за нас. Абсолютна безидейност на терена, никакъв усет към играта.
ЦСКА - Черно Море - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА - Черно Море - 2:0 FT
На мястото на Дани трябваше да пусне Румбата/идеален за тези празни пространства към края на мача в защитата на ЦСКА/. Стоянов отдавна е излязъл от форма.
В първото си интервю Генов каза че ще залага изключително на атакуващ футбол.И в Каварна излезе без нападател.Това според мен беше мача в който треньора допусна най-много грешки.След това безгрешен до сега.Няма безгрешни хора,само не разбрах защо обяви атакуващ стил,при положение че няма подходящи играчи.Ама и защо не му купиха е другия въпрос.Не мисля че не е искал попълнения и то класни.Май отиваме пак в омагьосания кръг със стадиона.Докато не го направят няма да купят играчи и да вземат треньор с визитка.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Отчайващо слаб мач и закономерна загуба, даже с малка разлика предвид положенията на противника. Хубаво е да не се вини треньора (който някои възвеличаваха предварително), понякога просто той не е основния виновник. За качествата на треньора може да се съди след изкаран пълен сезон.
Най-добър наш играч на мача: Илко Пиргов -- спаси поне 3-4 опасни удара (изключвам 2-3 точни но анемични -- те не бяха трудни топки за нито един вратар). Грешка при втория гол, но ако не беше Пиргата резултата отиваше на 5-6:0 за ЦСКА при тяхната нахъсана игра.
Най-добър наш играч на мача: Илко Пиргов -- спаси поне 3-4 опасни удара (изключвам 2-3 точни но анемични -- те не бяха трудни топки за нито един вратар). Грешка при втория гол, но ако не беше Пиргата резултата отиваше на 5-6:0 за ЦСКА при тяхната нахъсана игра.
-
- Контакти:
Е,в крайна сметка има и загуби.Аз не съм на мнение,че сме били толкова слаби колкото говорите.Точната дума е прегорели.Интервюто на Жоро е достатъчно пояснително-печелехме защото играехме освободено,днес очевидно не беше така.Контузията на Божилов ни довърши за мене.А къде се провалихме?Сега очаквам пак да ме оплюете,но няма да си въздържа гнева и ще посоча главните виновници за провала.Първия е Марко Тиаго,това момченце просто не знаеше къде се намира и какво прави,направо ни съсипа защитата,3-4 пъти подаваше на техните нападатели,сума ти фрапантни грешки в позиционирането си,през неговата зона нахлуха за първия гол(лявата половина на централната двойка).Тоталния хаос се подклаждаше от ужасно слабия днес Адемар.Така вляво бразилците създадаха тотален хаос,тотална дупка през която кеф ти пробиви,кеф ти центрирания,накрая и гол.Другия който беше неадекватен беше Гравесена.Той игра със злоба,а не с акъл,с притеснение,а не със спокойствие,а така не става,Камазола полудя да бяга от единия тъч до другия да го покрива,да не говорим и,че Жоро Илиев постоянно трябваше да е отзад и да се бори предвид дупката която зееше на мястото на Гравесена.В интерес на истината никой не игра добре.Но.....
Искам да ви кажа,че това е за доброто на Черно Море.Знам,че сега ще ме заклеймят някои,но аз гледам целта да се изпълни - ЛЕ,а след днес тя е по-лесно осъществима.ЦСКА,Литекс/Левски - няма начин някой от тези да не вземе Купата!Факти г-да.Загуби битката,спечели войната!Трябва да мислим глобално.Ако бяхме елиминирали ЦСКА нямаше никаква гаранция,че няма да идем на Лаута,да ни джаснат поредната черна страница там и дефакто да чистим пътя на нашите съперници.Сега 4-тото място е 100% виза,а ние сме най-стабилния като игра кандидат.Напомням ви как при липсата на болния Кольо тогава Прическата отпадна смехотворно от селския Миньор с най-силния Черно Море,но това отпадане ни даде една спокойна пролет с концентрация в А група,в крайна сметка беше добре,че отпаднахме.Мисля,че и сега е така,Жоро Илиев говори за атака на ЕКТ,мисля си,че отлично сме съзнали как да минем там
Искам да ви кажа,че това е за доброто на Черно Море.Знам,че сега ще ме заклеймят някои,но аз гледам целта да се изпълни - ЛЕ,а след днес тя е по-лесно осъществима.ЦСКА,Литекс/Левски - няма начин някой от тези да не вземе Купата!Факти г-да.Загуби битката,спечели войната!Трябва да мислим глобално.Ако бяхме елиминирали ЦСКА нямаше никаква гаранция,че няма да идем на Лаута,да ни джаснат поредната черна страница там и дефакто да чистим пътя на нашите съперници.Сега 4-тото място е 100% виза,а ние сме най-стабилния като игра кандидат.Напомням ви как при липсата на болния Кольо тогава Прическата отпадна смехотворно от селския Миньор с най-силния Черно Море,но това отпадане ни даде една спокойна пролет с концентрация в А група,в крайна сметка беше добре,че отпаднахме.Мисля,че и сега е така,Жоро Илиев говори за атака на ЕКТ,мисля си,че отлично сме съзнали как да минем там
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
И аз не съм доволен никак от днешния мач, но няма да обвинявам Генов... всъщност никого няма да обвинявам, явно такива са ни силите на този етап - липсват един двама играчи и става проблем. Селекцията хич не беше добра зимата. Сега се надявам да направим качествена лятото, а дотогава да сме на 4-то място в шампионата, където имаме доста добри шансове и нищо не е загубено
И без това вече 100 пъти се проваляме с Купата, едва ли и този път щяхме да я спечелим с този отбор и тази игра... честно казано щеше 100 000 пъти повече да ме е яд, ако отново бяхме загубили финал... или пък от отбор от Б група
Сега просто ще се примиря с този резултат и се надявам да намерим и разрешим по-бързо грешките, не ми се иска този мач да се повтаря....

И без това вече 100 пъти се проваляме с Купата, едва ли и този път щяхме да я спечелим с този отбор и тази игра... честно казано щеше 100 000 пъти повече да ме е яд, ако отново бяхме загубили финал... или пък от отбор от Б група

Сега просто ще се примиря с този резултат и се надявам да намерим и разрешим по-бързо грешките, не ми се иска този мач да се повтаря....

Нищо ненормално не е станало, нека отново да не се хвърлят помии по треньора след тоя мач, в първенството вървим добре засега, Генов прави какво може с наличните футболисти, през зимата искаше да се вземе точно един футболист и то класен на поста централен нападател, но ръковдството не му го осигури, въпреки че вече прибра добра сума след трансфер, така че това, което прави треньорът до момента със средствата,с които разполага си е направо постижение. Загуба от ЦСКА на Васил Левски в София не ни е за първи път, на тоя стадион не можем да играем, както и на Герена, сякаш играчите излизат предварително с нагласата, че ще паднат и няма смисъл да си дават много зор, явно е на психологическа основа, както и да е, така или иначе първенството си оставаше приоритет след последните 2 победи, нека да забравим тоя мач и пак казвам да не се плюе върху треньор или играчи, след като в първенството се представяме на ниво до момента, а тоя мач неска Моуриньо, Съра, Капело или Хитцфелд да ни бяха треньори пак щяхме да го загубим с наличните ни играчи и с тяхната нагласа за тоя мач. Какво да кажат неска примерно Интер след загубата с 2:5 от Шалке 04, не може постоянно да се бие и то все в такива мачове, бихме ЦСКА за първенство, после като гост Черноморец, все сериозни отбори и трудни мачове, ние не сме Барселона да бием в 3 такива мача поред...гледаме си сега първенството и толкова, дано там продължим с успешната серия
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Не е притеснително,че паднахме,а начина по който стана.Безобразно страхлива игра,нищо смислено за цял мач,играха без желание,без настроение,все едно,че бяха изкарани насила на терена. 

ShooterMan написа:Е,в крайна сметка има и загуби.
Разбира се, няма отбор без загуби, но има разлика между загуби и *такива* загуби. Предпочитам да бяхме загубили с 0:4 както Тотнъм от Реал.
Аз не съм на мнение,че сме били толкова слаби колкото говорите.
Любопитен съм кое според теб е слаба игра в такъв случай?
Контузията на Божилов ни довърши[...]
Божилов не игра кой знае какво преди контузията, а освен това беше много грозно да си изпроси жълт картон само и само да си изтърпи наказанието по време на "лесния" мач.
Първия е Марко Тиаго,това момченце просто не знаеше къде се намира и какво прави,направо ни съсипа защитата,3-4 пъти подаваше на техните нападатели,сума ти фрапантни грешки в позиционирането си,през неговата зона нахлуха за първия гол(лявата половина на централната двойка).Тоталния хаос се подклаждаше от ужасно слабия днес Адемар.Така вляво бразилците създадаха тотален хаос,тотална дупка през която кеф ти пробиви,кеф ти центрирания,накрая и гол.
Съгласен. Кой обаче трябваше да играе вместо Танко? Това ми беше основното притеснение за мача, и просто се надявах да не е Росен Колев -- момчето още е младо, и ще прегори заради миналото му в ЦСКА (както и се видя, получи картон по-късно). Тиаго е муден, неориентиран, но да не забравяме, че това не беше неговия пост. Според мен поста на ляв бек също не е неговия. Адемар прави един силен мач и пет-шест слаби. И още нещо -- Тиаго няма вина за втория гол.
В интерес на истината никой не игра добре.Но.....
Ей това е истината. Никой не игра добре, може би само Илко, въпреки поредната грешка. Липса на желание за победа, никаква борба, хаос, пораженчески манталитет -- особено след втория гол.
Искам да ви кажа,че това е за доброто на Черно Море.Знам,че сега ще ме заклеймят някои.[...]
Аз няма да те заклеймя, но според мен никак не си прав. В идеалната ситуация нищо не пречеше да спечелим купата и 4-то място. В реалната никак не ни помага потенциално деморализиращо отстраняване от купата. Четвъртото място си е направо като да гониш дивото -- ти да не би да мислиш, че евентуален полуфинал и финал (който е след края на първенството) биха разконцентрирали и/или изтощили отбора?
Въобще стратегията да загубим един фронт и да се концентрираме върху друг е общо взето (много) съмнителен психологически трик да се вдигат отпаднали от турнири отбори (за справка: Арсенал или Челси този сезон). При нас няма как да работи, защото количеството изиграни мачове за сезона е смешно малко, дори и ако отбора играе всички мачове за купата + ЕКТ. Как отпадането за КБ ще ни помогне за 4-то място си остава пълна мистерия за мен. Би ли обяснил кое точно е доброто за Черно море?