Юруков и Домакинов изгонени от Ч.море .

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Re: Юруков и Домакинов изгонени от Ч.море .

Мнениеот Mussolini » 10 ное 2010 22:06

smallmouse написа: Защо не си върнем обратно Кривия?

Никога повече няма да се върне тука.Той си обича Левски, там се чувства добре и е принципен човек.Един път заминал оттука :arrow: няма как да се върне.Може и да е цървул, както някои го изкарват, но е професионалист, за разлика от Юрука и Домакина.Те са хем цървули, хем не се държат професионално.Това, което ние можем да направим, е да го посрещнем достойно ако пак дойде на Тича.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 10 ное 2010 22:10

Защо му викат "Шуба" на Маринов ? Да не ходи с някаква шуба само ?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 ное 2010 22:12

Mussolini написа:Защо му викат "Шуба" на Маринов ? Да не ходи с някаква шуба само ?

Не :) .Просто плебеите го нарочиха,че душал и биел Велемир на почивката 2008 и казаха един човек със синя шуба...Показаха по ТВ кадър на Маринов със шуба и затова му викам Шубата(поне аз) :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 10 ное 2010 22:15

ShooterMan написа:
Mussolini написа:Защо му викат "Шуба" на Маринов ? Да не ходи с някаква шуба само ?

Не :) .Просто плебеите го нарочиха,че душал и биел Велемир на почивката 2008 и казаха един човек със синя шуба...Показаха по ТВ кадър на Маринов със шуба и затова му викам Шубата(поне аз) :lol:

:lol: :lol: :lol: И от мои познати бях чувал, че му викат така, но незнаех причината :)

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 10 ное 2010 23:44

http://www.zasada.bg/%D1%82%D0%B8%D0%BC ... %82%D0%BE/
,, Проверка установи, че коефициентът за победа на „Калиакра” с 4:0 е 67,00.,,???????????

http://sportline.bg/news/72052/%D0%B8-% ... 0%BE%D0%B9

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 ное 2010 00:08

Това последното просто чаках друг да го напише :!: .Не исках да прибавям това към визитката на всеобщите любимци и легендата Юруков,пак щяха да кажат някои откдъе знаеш...да,откъде пък знае половината град,че това говори?Не знам.Знам само,че Черно Море не игра в 2 мача с изключение на младите играчи и чужденците.Групата Анти-Кривия беше в апогея си и се подигра с Черно Море.Знам,че веднагически след Каварна ги гонят....много съмнителни факти в още по-съмнителен развой,криминален.Още по-съмнителни интервюта при заминаване,никой никого не обвинява,напускат с гузни уснивки,ухилени до уши,ни гък ни мък срещу шефовете от гузност да не ги наклепат докрай....С една дума-миризлива им е работата,до там миризлива,че чак лепне.Сега искам още един пасквил как им се ревяло на някой с този Юрук и Домакина,да ги наричат едни от нас.Не,никога,ама никога едни от нас след тази гавра.Дано по-бързо бъдат изгонени Бачев,Дяков,Дани Г и Пиргов.Ама много много бързо изгонени от Черно Море,защото се подиграха с клуба и със спорта изобщо :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 11 ное 2010 01:04

Не ми се иска да вярвам ,че Юруков и Домакина са участвали в черно тото.Но ,ако са чисти,трябва да излязат и да кажат каква е истината.Поведението и на двамата е повече от съмнително,като на хора които са гузни и имат какво да крият.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 11 ное 2010 13:01

За коефициента 67 за 4:0 чух преди два дни, даже мисля че е 77. Мисля че това е основната причина за срама, който ни докараха. Не знам дали групичката се казва Анти-Кривия или по-просто "Хубави пари от тото". С тази липса на контрол от ТИМ последно време, просто не са устояли. Проста сметка - залагаш 1 000 лв и след 90 мин срам печелиш :arrow: 67 000 лв. :shock: Nice, a :?: Само дето май не са стигнали тези пари от Монтана, че решили да се пробват пак. Кво пък няма да е сефте да паднат с 4:0, никой няма да схване. Както и да е, предполагам че Митев е наясно и няма да има потретване. Че то пак се очаква в Монтана :evil:

Да ви кажа, аз само се чудя как играчите ще излязат срещу Миньор на ТИЧА. Имам чувството, че няма да получат голяма подкрепа този път. Дано им е за урок и да се стегнат. Ако ни четете момчета, вземете се в ръце и стига простотии !!!

Успех все пак :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 11 ное 2010 13:31

Някой беше казал непосредствено след мача с Калиакра, тука във форума, че коефициента за загуба на моряците при хендикап 3,5 гола е 350...Юрука слага месечната си заплата и става милионер. :mrgreen: :mrgreen: Но това е сигурно по чуждестранни букмейкъри, при Еврофутбол не знам да има такива хендикапи......

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 11 ное 2010 18:34

Mussolini написа:Някой беше казал непосредствено след мача с Калиакра, тука във форума, че коефициента за загуба на моряците при хендикап 3,5 гола е 350...Юрука слага месечната си заплата и става милионер. :mrgreen: :mrgreen: Но това е сигурно по чуждестранни букмейкъри, при Еврофутбол не знам да има такива хендикапи......

И 67 да е както пишат в засада това са си 670 000.Ето как се правят пари,докато ние умуваме схеми тук.

Върни се в “Черно море”