20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
jore93
Контакти:

Re: Дузпа ,дузпа !

Мнениеот jore93 » 20 сеп 2010 18:08

Абе,преди 2 мин. един от щаба на вашия отбор каза,че е имало дузпа .. след като чух това .. няма нужда да коментирам ;)

MORSKI
Контакти:

Re: 20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 18:09

blue avalanche написа:Айде спрете тез балтии,де!

ами вашите балтии- или вие играхте съвсем чистичко и не бавехте играта... Неее, съвсем не бавехте - особено Жоро Вратарчерто... После Черноморец били бавели играта... Не, вас никога не ви пдопиурат, дузпа имашще 1000%, вие никога не бавите...

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 20 сеп 2010 18:14

Стана пред очите ми,видях и повторенията....НИКАКВА ДУЗПА!!!Много добра игра на нашите,много пропуски,трябваше да поведем в 20 секунда,но гредата спаси милиционерите!НЕЗАСЛУЖЕНА победа на Левски,съдийска мафия и грабеж,никаква дузпа.Дано Бог вижда и в Европа покаже среден пръст на тези :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 20 сеп 2010 18:24

Черно море - футбол ли играят или ръгби отбор са?
Как може вечно да омаловажават успехите на съперниците,никога не са надиграни.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 18:26

bossar написа:Черно море - футбол ли играят или ръгби отбор са?

а как може вие винаги да сте прави и да не си прзинавате грешките? А и вие не знам ръгби ли , скуош ли играхте днес, но не беше футбол!

Paincho
Контакти:

Мнениеот Paincho » 20 сеп 2010 18:27

The Sailor Man написа:Стана пред очите ми,видях и повторенията....НИКАКВА ДУЗПА!!!Много добра игра на нашите,много пропуски,трябваше да поведем в 20 секунда,но гредата спаси милиционерите!НЕЗАСЛУЖЕНА победа на Динамо,съдийска мафия и грабеж,никаква дузпа.Дано Бог вижда и в Европа покаже среден пръст на тези боклуци :!:

Да ви имам и играта. С краката напред и отзад. Балтия след балтия :evil: :evil: :evil: И съдята вместо да даде 2-3 жълти картона и да успокой мача, той остава. Вие трябваше да завършите с 9-10 човека. Е, на това ли му викаш добра игра :roll: :?:
А дузпата е 100%! Нека някой тука да ми оспори, че Тасевски не докосна първи топката, а след това Пиргов не му хвана крака. Нека някой да го оспори.

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 20 сеп 2010 18:30

MORSKI написа:
bossar написа:Черно море - футбол ли играят или ръгби отбор са?

а как може вие винаги да сте прави и да не си прзинавате грешките? А и вие не знам ръгби ли , скуош ли играхте днес, но не беше футбол!

1 Не съм Лерскар
моя отбор се казва Пирин,но .........слушах след мача ви с ЦСКА,миналата година в Благоевград пак така.
2-ро най грубия отбор сте и се чудя защо ви толерират.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 20 сеп 2010 18:30

Paincho написа:
The Sailor Man написа:Стана пред очите ми,видях и повторенията....НИКАКВА ДУЗПА!!!Много добра игра на нашите,много пропуски,трябваше да поведем в 20 секунда,но гредата спаси милиционерите!НЕЗАСЛУЖЕНА победа на Динамо,съдийска мафия и грабеж,никаква дузпа.Дано Бог вижда и в Европа покаже среден пръст на тези боклуци :!:

Да ви имам и играта. С краката напред и отзад. Балтия след балтия :evil: :evil: :evil: И съдята вместо да даде 2-3 жълти картона и да успокой мача, той остава. Вие трябваше да завършите с 9-10 човека. Е, на това ли му викаш добра игра :roll: :?:
А дузпата е 100%! Нека някой тука да ми оспори, че Тасевски първи докосна топката, а след това Пиргов му хвана крака. Нека някой да го оспори.

Аз ще ти го оспоря.Защото ако мача бе решен във ваша полза,тази дузпа нямаше да ви я дадат.Това ако е дузпа,аз съм кмет на Варна.
Само Черно море.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 20 сеп 2010 18:31

Тасевска докосна топката...след което Пиргов Я ИЗБИ С РЪЦЕ НАСТРАНИ!Никаква дузпа за ювас:!: .Преди втория гол на Левски поемане на топката с РЪКА,очевиден фал в атака...няма,веднага гол за 0:2.Дузпа срещу Марадончо...няма какво да говорим.Мафията няма да ви спаси в Европа.Господ вижда всичко,Николай Йорданов не може да свири в Европа :!:.Не ми пука,че играем грубо.Ако Йорданов не ви буташе щяхме да бием днес!
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

пелинат

Съдийството в България върви добре

Мнениеот пелинат » 20 сеп 2010 18:31

След мача с Черно море защитника на Левски Милиев заяви ,че съдийството в България върви добре.Аз мисля че има спад в съдийството от миналата година.Бих искал да чуя и други мнения.

Върни се в “Черно море”