Миньор - Черно Море ( тема за мача)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Миньор - Черно Море ( тема за мача)

Мнениеот MORSKI » 28 мар 2010 19:22

[offtopic]От днес не съм модератор във форума! Не ме питайте, защо- няма да ви кажа!
Докато се намери нов- ще ви помоля най-искрено, ако не заради друг, зарад мен го направете!
Спазвайте приличен тон, умолявам ви! Не се нападайте помежду си! Ние сме фенове на един отбор и,ако Бог даде ще се видим в четвъртък всички в този форум и ще си пием бирата![/offtopic]

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 28 мар 2010 19:53

Трябваше да се хвърлим...да изиграем мачовете с Берое, Миньор и Калиакра и след това евентуално можеше да се даде почивка на титулярите за домакинството на Спортист. Затова ли я водихме тая цялата подготовка...след няколко изиграни мача и пак да почиват. Защо ще отписваме първенството при положение, че всички пред нас грешат..ние тъкмо скъсихме дистанцията и сега пак наново изоставаме. Мене лично никой не може да ме убеди, че това беше правилната стратегия.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 28 мар 2010 20:05

Калиакра са почивали в този кръг и ще са напълно свежи за мача им срещу нас

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 28 мар 2010 20:31

San-Jose написа:Калиакра са почивали в този кръг и ще са напълно свежи за мача им срещу нас

А нашите титуляри да не би играха този кръг затова трябва да ги смачкаме в сряда!Успех на моряците!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 28 мар 2010 20:41

more написа:
San-Jose написа:Калиакра са почивали в този кръг и ще са напълно свежи за мача им срещу нас

А нашите титуляри да не би играха този кръг затова трябва да ги смачкаме в сряда!Успех на моряците!

Точно за това го казвам, може би именно това е причината ние да запазим всичките титуляри за мача в сряда

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 28 мар 2010 20:42

Всеки си има мнение.. Моето - поздравявам Велизар Попов, че реши да даде шанс на младите ни таланти и мисля, че те напълно заслужават мойте адмирации за играта. Браво момчета!! Това дали е правилен ход да остави всички титуляри във Варна - по-скоро и аз мисля, че трябваше да се запазят основни и поне 2-3ма да играят срещу Миньор, но предвид всичките тези нелепи контузии може и правилно да е отсъдил. И не мисля, че го е страх толкова от Калиакра, колкото от контузии и наказания. За тези, които го плюят, че не бил пуснал всички титуляри - представете си Дани Димов или Наката да се контузят - ииии..кво прайм после.. Кой ще играе в центъра - вие ли?? Сигурен съм, че всички тези, които сега крякат, че пуснал по-младите, при някоя контузия щяха да го псуват по същия начин, че не ги е запазил за мача в срадя!! И вместо да се обединим точно сега - при най-важните мачове, веднага - да се махал, тоя не ставал, оня не ставал..
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 28 мар 2010 20:45

Thomson написа:Всеки си има мнение.. Моето - поздравявам Велизар Попов, че реши да даде шанс на младите ни таланти и мисля, че те напълно заслужават мойте адмирации за играта. Браво момчета!! Това дали е правилен ход да остави всички титуляри във Варна - по-скоро и аз мисля, че трябваше да се запазят основни и поне 2-3ма да играят срещу Миньор, но предвид всичките тези нелепи контузии може и правилно да е отсъдил. И не мисля, че го е страх толкова от Калиакра, колкото от контузии и наказания. За тези, които го плюят, че не бил пуснал всички титуляри - представете си Дани Димов или Наката да се контузят - ииии..кво прайм после.. Кой ще играе в центъра - вие ли?? Сигурен съм, че всички тези, които сега крякат, че пуснал по-младите, при някоя контузия щяха да го псуват по същия начин, че не ги е запазил за мача в срадя!! И вместо да се обединим точно сега - при най-важните мачове, веднага - да се махал, тоя не ставал, оня не ставал..

Точно така!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 28 мар 2010 20:54

Каквото и да пишете, знам само, че последните два мача трябваше да вземем 6 (шест) точки, вместо една!! И можехме да го направим!

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 28 мар 2010 21:00

Морски първо за теб , съжелявам че не си модератор честно .. ти си готин пич и се радвам че си с нас. Огризко за теб колега нямам думи. Ти си от онези дето като се обърне каруцата търсят причина.... Много си наивен. И за последно като чета по нета цяла България ни се СМЕЕЕ за избора на отбор днеска от страна на ПОПА. После искате да имате РЕСПЕКТ и Уважение от другите фенове. Никога с такива малодушни душици като Попа и неговите адвокати тук във форума. Трагедията ни е пълна. Радвайте се на вашия нехилизъм... Мъжът има чест но явно тук полувината не са мъже. И като ме спреш в Форума ОГРИЗКО ???? аз няма да вляза пак ли ????? Знаеш ли колко пъти до сега са ме рязали?? Питай Морския , затова пий си хапчетата и си лягай..

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 28 мар 2010 21:05

charlitobg написа:Морски първо за теб , съжелявам че не си модератор честно .. ти си готин пич и се радвам че си с нас. Огризко за теб колега нямам думи. Ти си от онези дето като се обърне каруцата търсят причина.... Много си наивен. И за последно като чета по нета цяла България ни се СМЕЕЕ за избора на отбор днеска от страна на ПОПА. После искате да имате РЕСПЕКТ и Уважение от другите фенове. Никога с такива малодушни душици като Попа и неговите адвокати тук във форума. Трагедията ни е пълна. Радвайте се на вашия нехилизъм... Мъжът има чест но явно тук полувината не са мъже. И като ме спреш в Форума ОГРИЗКО ???? аз няма да вляза пак ли ????? Знаеш ли колко пъти до сега са ме рязали?? Питай Морския , затова пий си хапчетата и си лягай..

Я дай линк да видим коя е тая цяла България дето ни се смее :roll:
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Върни се в “Черно море”