Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

antares
Контакти:

Re: "Черно море" и ЦСКА с мачове през 3 дни!

Мнениеот antares » 13 мар 2010 10:59

Ако,не знаете, Бай Ганя Ви е фалирал.Очертава се път нa Левски към Б група 8-)
Последна промяна от antares на 13 мар 2010 13:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 13 мар 2010 11:09

more написа:
DrAvalanche написа:
MORSKI написа:Ти си го правил....И затова нашите фенове реагират така....Защо не приемете, че вината е и у вас, а не сме само ние черните както ни изкарвате? Защо не смъкнете сините очила? И поведениеот ви във форума наистина си е безочливо и обиодно спрямо другите, а и не само във форума... И по-добре ли се чуввстваш, че не можем да стигнем до там? Аз сега да се смея ли, че тази година вие може да не стигнете до Шампионската Лига, че дори и не заслужавате и в Лига Европа да играете(никой наш отбор не заслужава)...Това не е ли нагло- да изтъкваш как вие сте играели някъде, пък ние не.... За мен е нагло-вместо да мислим как да имаме повече успехи, вие се радвате, че ние отпадаме рано срещу ПСВ и Щутрагд.....

Ето, че пак извърташ нещата по "византийски" ;) Аз се интересувам само от Левски. Това че не сте влезли в групите не ме е направило по-щастлив, напротив, щях да съм доволен ако бяхте влезли. Дори само заради възможността някой сериозен западен клуб да дойде в България. Просто ти давах пример, че не е логично да се присмиваш при неуспеха на някой да премине дадено изпитание, при положение, че ти самият дори не можеш да достигнеш до него.

Само да те попитам "Левски" с какъв резултат би завършил с тези отбори Щутгарт,ПСВ,Сампдория,но честно не със сините очила. :mrgreen: :geek:

Ами през годините "Левски" два пъти е елиминирал "Щутгарт" (УЕФА и КЕШ), елиминирал е "Аякс" (УЕФА), през последните 10 години няма загуба в Италия ("Ювентус", "Удинезе", "Киево", "Лацио"). ;) Елиминира "Удинезе" и "Киево". :)
Друг е въпросът, че "Черно море" стигна до посочените по-горе мачове благодарение на коефициента, извоюван в Европа именно от "Левски". ;)
П.П. Със или без очила.... :mrgreen:
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 13 мар 2010 11:58

Айде айде,видяхме с какви резултати завърщихте срещу Беверен,Тампере,Жилина,БАТЕ,Дебрецен!Бихте Лацио когато Лацио излезе с ЮНОШИ,или ти е убегнал този факт,или другия как ви ушиха с 0:4 насред София като бяха с титулярите си?Стига си се фукал,защото от европозорите ви човек може да напише романи по-дебели от Война и Мир...с или без очила
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 13 мар 2010 12:01

В минало и аз мога да ти дам примери в които Черно море е побеждавал силни отбори (и по времето когато се е наричал Тича).
През 1925г. "Тича" печели "Купата на Букурещ",първия трофей завоюван за България зад граница.
1965 г. - Черно море - Спарта Прага 4:3
1965 г. - Черно море - Шефилд Уензди 2:1
1965 г. - Черно море - Дарби Каунти 1:0
1966 г. - Черно море - Аякс 3:1
1966 г. - Нотингам - Черно море 0:1
Лошо няма ще сте ги елиминирали дано повече български отбори да има да се хвалят с такива успехи,но начина по който действате в първенството с всякакви средства и схеми на всяка цена едва ли ще ви докара пак такива успехи.Но за г-н Батков е по-важно “Важното е участието, а не победата” за да лапне някои друг милион.
;) :geek:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 13 мар 2010 12:10

Купа Букурещ е бил турнир между шампиони на различни държави,аналог на ШЛ за времето си,там Тича побеждава Ювентус с 2:1 преди да спечели трофея :!: .
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 13 мар 2010 16:14

Имам един въпрос към феновете на Черно море. Представете си, че вашият отбор е на мястото на Литекс от есента. Тоест - в третият кръг гостувате на Левски на Герена, по програма мачът се играе в събота, а преди това в четвъртък имате мач от Европа. От Левски отказват да пренасрочат мача за неделя, защото във вторник също имат мач в Европа. Дали от вашият клуб ще поискат отлагане на мача и вие бихте ли се съгласили с такова искане?

Само от събота за неделя ли може да се отлага?
Ами Левски -Литекс с колко МЕСЕЦА го отложиха?

Ами отложиха го бе пич, щото двата отбота се разбраха културно и цивилизовано - имат мачове в Европа - трябват свежи сили, понеже ако се беше играл тоя мач по програма - това е дерби ей... А и Бфс тогава нямаше какво да каже - това решение като цяло беше с идея Левски и Литекс да се представят добре в Европа...така че с тия коментари за това отлагане на мача... не всявайте курвенски идеи и интриги - двата отбора + Бфс се разбраха ПРОФЕСИОНАЛНО с една единствена цел - отпочинали и силно отбори в Европа
===============================================================
Малко извърташ нещата,ама нищо!
Значи ако успеем да се класираме по-напред за купата,ще можем да се разберем с противника културно и цивилизовано за отлагане на мача с цел да има по-красиви и достойни мачове в турнира за купата!От БФС "КОПЧЕ" няма да могат да ни кажат,нали?
И никой няма да каже че другаде играят по 2 пъти в седмицата,за какво да се отлага,нали така?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 мар 2010 19:35

DrAvalanche написа:
MORSKI написа: Жалко е да не виждаш своите грешки и да повтаряш едно и също... Не ние, вие перманентно смятате, че само вие имате честа да се правите на остроумни и да се бъзикате с другите..... Да се считате за велики и т.н.... Жалко е да мислиш, че ти се получава- не пич, не ви се получава и заради това ви бъзикаме.... Това за мечтите важи в пълна сила и за нашите мечти и надежи, коиот обаче вие нарочно сякаш желаете да секнете....

Моля те, не се изживявай като прокурор на процес. Това е фенски форум. Имам си мнение - отстоявам си го, не Ви обиждам, така че къде са ми грешките? Ние сме искали да секнем мечтите Ви, и как по-точно? Като си пратим съдия да ни клъцне и отпаднем от купата, за да можете Вие да се мъчите и за купа и за първенство?

Когато изкажем нещо против вас и вие веднага захапвате... Когато ние сме недоволни от съдията едва ли не ние сме грешници, а когато вие сте недоволни се сменят комисии... Когато ние споделим за мачове в ЕКТ- вие веднага почвате старата песен- вие имате малко мачове в Европа, но виж ни нас... Имаме 12(нищо, че повечето са загуби)... Е вие или не се усещате, или се усещате, но го правите нарочно... Е сега кажи ми как да има уважение и как нашите фенове да не реагират остро,... И аз не се изказвам като прокурор на процес, просто защото не съм имал честта да съм на такъв, но явно ти ги разбираш нещата....
Със здраве!

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 13 мар 2010 21:13

antares написа:Ако,не знаете, Бай Ганя Ви е фалирал.Очертава се път нa Левски към Б група 8-)

Аз пък научих от твоя източник, че Бил Гейтс ще купи "Черно море", като инвестира в отбора с цел да си върне пак първото място на най-богат човек в света. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
П.П. Понеже "Черно море" е бил във "Б" група, за разлика от "Левски", който никога не е изпадал, кажи как е там? ;) :mrgreen:
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 13 мар 2010 21:20

Заради такива като теб явно има смисъл от антилевскарски теми.Затова винаги ще се кефим такива отборчета и в България и в чужбина да ви мачкат. :oops:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 мар 2010 22:13

more написа:Заради такива като теб явно има смисъл от антилевскарски теми.Затова винаги ще се кефим такива отборчета и в България и в чужбина да ви мачкат. :oops:

Какво му се вържеш на тоя? Само човек, който не е добре с главата или ортодоксален левскар може да напише подобна глупост! Ами как ще знаят как е в Б група като цялото политбюро ги тикаше със всякакви ( позволени и непозволени ) средства напред. Море, те горките никога няма да разберат какво е да поддържаш любимия отбор независимо на кое място и в коя група се намират ( поне за сега де ). Съгурен съм, че ако тази игра се играеше феър плей скоро щяха да разберат. Само, че тогава привържениците на "отбора на народа" щяха да останат само няколко стотици човека. :mrgreen:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”