Лято 2022 - трансфери, контроли, подготовка, слухове и плаж

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Re: Лято 2022 - трансфери, контроли, подготовка, слухове и плаж

Мнениеот 'enki' » 02 юли 2022 20:19

Хм, на мен ще ми трябват и номерата на играчите. С толкова много нови и то чужденци нещо почвам да се бъркам.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 02 юли 2022 21:38

Босанчич не е Влатко. Курьор не е... Курьор, дано е само засега! Златев е диамант. В средата сме ОК, поне срещу "Добруджа". Дано Закария се ориентира по-бързо в засадите и Сердюк по-бързо се върне в игра.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 юли 2022 22:06

Драснете по няколко реда за мача днес.
За сефте не съм на представяне на отбора, последно не се сещам кога съм пропускал събитието.
С Етър определено не останах очарован.

Гледам някакъв жалък, дори не мога да го нарека репортаж по БНТ: https://bnt.bg/news/sportna-emisiya-205 ... 5news.html

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 02 юли 2022 22:36

Играта ни не ме прави голям оптимист. Все пак, зависи какво ще е равнището на конкурентите, а и кои ще са те. Но не е добре да са по-зле от нас, за да сме пред тях.
За мача: отзад нямахме проблеми, но допуснахме гол. В средата сме ОК, от новите № 7 е обещаващ, № 38 - също. Напред Златев впечатлява, а Куръор, за съжаление, не прилича на себе си. За № 20 е рано да се каже. Пипа топката, дано не е само това.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 юли 2022 22:52

Вратаря и защитата са ясни: Дюлгеров, Живко, Виктор и Панов. Обаче хърватина нещо не ми вдъхва доверие като го гледах с Етър (отделно гладах и два от мачовете му в Банско). Опренелено е далеч от Влатко.
Пред тях Панайотов е ясен, другият до него в центъра е или Мимито или Матеус(№7). Илиан ги пробва и двамата с Панайотов последните два мача.
Нападението ще го видим. Бенша е голям длъжник на този етап.

За бразилчето Алекс и за новото африканче Мади Кета (№20) нещо да кажете?

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 03 юли 2022 01:09

Лежерен мач се получи, особено първата част,дано да е било от жегата.личи си обаче ,че тези футболисти ще имат нужда от доста време за да се обиграят заедно.Индивидуално мисля,че хората в средата имат качества ,просто адаптация и обиграване е необходимо и първите мачове според мен ще имаме ядове.За Босанчич отзад лично на мен не ми хареса,но все пак една единствена контрола съм гледал.Не беше подлаган на напрежение за да имам по-големи впечатления,но там където имаше изяви,нещо не ми вдъхна доверие.От хората в средата Номер 7 Матеус ми хареса, определено това ще ни е дефанзивния халф.Както каза осемгодишния ми син на мача,"много ми прилича на Фабиньо".Дано покаже нещо като него срещу по сериозни съперници и мисля ,че ще ни върши работа.номер 88 -Мимито също мисля че ще върши работа,има техника ,има поглед ,има и физика и след сработване с другите и като посвикне с атмосферата и футбола у нас ми вдъхва доверие,че ще успее да се разгърне както ни се иска.
Номер 38 мисля ,че беше фланговия футболист ,последния който взехме Мъди,както пишеше на фланелката му,също е твърде рано да се съди за него.Пак ще се повторя липсваше му малко увереност и предпочиташе късите разигравания с останалите,отколкото да разчита на скорост и пробивност,които мисля че има,но именно неувереността и несработването все още с другите му пречеше да покаже.За разлика от един Златев например,който като влезе показа част от своята скорост и много повече раздвижи фланговете и играта ни.
Другия ни флангови който се появи през втората част бе номер 11 -Алекс.Личи си че има техника,по-нисичък ,съответно по-повратлив и повече си позволяваше да търси вратата на противника,но пък му липсваше хубавия завършващ удар.Той от фланговите играчи като че ли за момента е най-далеч от титулярната позиция.
Както колегата по-горе спомена Куриор може би наистина няма да е вече същия футболист и не бива да очакваме от него чудеса и едва ли ще е решаващия фактор за нашия отбор.Наистина Жека за момента няма адекватен заместник.
Другото което също ме притеснява ,че продължаваме да нямаме и адекватен футболист на позицията на плеймейкър тип Родриго или Младши.Сула продължава според мен да е далеч от това амплоа,а и Илиан днес показа ,държейки го на фланговите че може би там ще го ползва.
Това е моето мнение от мача ,който гледах днес,без да ангажирам че е миродавно и че правилно съм видял нещата.
Дано е било от жегата от непретенциозния съперник или от все пак по натоварената физически подготовка до тук и футболистите малко да подцениха мача,но лично слез този мач малко със свито сърце очаквам началото на сезона.
Дори по скоро очаквам трудно начало и може би след 4-5 кръг след някакво стиковане между футболистите да заиграе по-добре.
И въпреки всичко ,нов сезон,нови надежди,нови трепети,няма как и да не се надяваме на победи и да сме все нагоре!
За вас моряци ний живеем...

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 03 юли 2022 19:42

Мач като последен в подготовка - отлично!

Не съм го гледал, опциите напред дават шанс на защитата, да видим ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 04 юли 2022 10:13

Много нови в отбора. Малко време за подготовка и обиграване на новия състав...
Започваме първенствто без Жека в нападението... Програмата ни е трудна - първите четири мача са срещу Софийските отбори...

Очевидно няма да е лесно... Поне началото на първенството...
Но... е имало и по-тежки моменти. Илиан е опитен треньор и вярвам, че отново ще изградим боеспособен отбор, който ще се класира поне в шестицата.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 04 юли 2022 11:11

Nobody007 написа:Много нови в отбора. Малко време за подготовка и обиграване на новия състав...
Започваме първенствто без Жека в нападението... Програмата ни е трудна - първите четири мача са срещу Софийските отбори...

Очевидно няма да е лесно... Поне началото на първенството...
Но... е имало и по-тежки моменти. Илиан е опитен треньор и вярвам, че отново ще изградим боеспособен отбор, който ще се класира поне в шестицата.

За Сердюк беше ясно че започваме без него- наказан е за 1-2 мача, дано през това време се оправи.

Върни се в “Черно море”