Лято 2022 - трансфери, контроли, подготовка, слухове и плаж
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лято 2022 - трансфери, контроли, подготовка, слухове и плаж
Хм, на мен ще ми трябват и номерата на играчите. С толкова много нови и то чужденци нещо почвам да се бъркам.
Босанчич не е Влатко. Курьор не е... Курьор, дано е само засега! Златев е диамант. В средата сме ОК, поне срещу "Добруджа". Дано Закария се ориентира по-бързо в засадите и Сердюк по-бързо се върне в игра.
Драснете по няколко реда за мача днес.
За сефте не съм на представяне на отбора, последно не се сещам кога съм пропускал събитието.
С Етър определено не останах очарован.
Гледам някакъв жалък, дори не мога да го нарека репортаж по БНТ: https://bnt.bg/news/sportna-emisiya-205 ... 5news.html
За сефте не съм на представяне на отбора, последно не се сещам кога съм пропускал събитието.
С Етър определено не останах очарован.
Гледам някакъв жалък, дори не мога да го нарека репортаж по БНТ: https://bnt.bg/news/sportna-emisiya-205 ... 5news.html
Играта ни не ме прави голям оптимист. Все пак, зависи какво ще е равнището на конкурентите, а и кои ще са те. Но не е добре да са по-зле от нас, за да сме пред тях.
За мача: отзад нямахме проблеми, но допуснахме гол. В средата сме ОК, от новите № 7 е обещаващ, № 38 - също. Напред Златев впечатлява, а Куръор, за съжаление, не прилича на себе си. За № 20 е рано да се каже. Пипа топката, дано не е само това.
За мача: отзад нямахме проблеми, но допуснахме гол. В средата сме ОК, от новите № 7 е обещаващ, № 38 - също. Напред Златев впечатлява, а Куръор, за съжаление, не прилича на себе си. За № 20 е рано да се каже. Пипа топката, дано не е само това.
Вратаря и защитата са ясни: Дюлгеров, Живко, Виктор и Панов. Обаче хърватина нещо не ми вдъхва доверие като го гледах с Етър (отделно гладах и два от мачовете му в Банско). Опренелено е далеч от Влатко.
Пред тях Панайотов е ясен, другият до него в центъра е или Мимито или Матеус(№7). Илиан ги пробва и двамата с Панайотов последните два мача.
Нападението ще го видим. Бенша е голям длъжник на този етап.
За бразилчето Алекс и за новото африканче Мади Кета (№20) нещо да кажете?
Пред тях Панайотов е ясен, другият до него в центъра е или Мимито или Матеус(№7). Илиан ги пробва и двамата с Панайотов последните два мача.
Нападението ще го видим. Бенша е голям длъжник на този етап.
За бразилчето Алекс и за новото африканче Мади Кета (№20) нещо да кажете?
Лежерен мач се получи, особено първата част,дано да е било от жегата.личи си обаче ,че тези футболисти ще имат нужда от доста време за да се обиграят заедно.Индивидуално мисля,че хората в средата имат качества ,просто адаптация и обиграване е необходимо и първите мачове според мен ще имаме ядове.За Босанчич отзад лично на мен не ми хареса,но все пак една единствена контрола съм гледал.Не беше подлаган на напрежение за да имам по-големи впечатления,но там където имаше изяви,нещо не ми вдъхна доверие.От хората в средата Номер 7 Матеус ми хареса, определено това ще ни е дефанзивния халф.Както каза осемгодишния ми син на мача,"много ми прилича на Фабиньо".Дано покаже нещо като него срещу по сериозни съперници и мисля ,че ще ни върши работа.номер 88 -Мимито също мисля че ще върши работа,има техника ,има поглед ,има и физика и след сработване с другите и като посвикне с атмосферата и футбола у нас ми вдъхва доверие,че ще успее да се разгърне както ни се иска.
Номер 38 мисля ,че беше фланговия футболист ,последния който взехме Мъди,както пишеше на фланелката му,също е твърде рано да се съди за него.Пак ще се повторя липсваше му малко увереност и предпочиташе късите разигравания с останалите,отколкото да разчита на скорост и пробивност,които мисля че има,но именно неувереността и несработването все още с другите му пречеше да покаже.За разлика от един Златев например,който като влезе показа част от своята скорост и много повече раздвижи фланговете и играта ни.
Другия ни флангови който се появи през втората част бе номер 11 -Алекс.Личи си че има техника,по-нисичък ,съответно по-повратлив и повече си позволяваше да търси вратата на противника,но пък му липсваше хубавия завършващ удар.Той от фланговите играчи като че ли за момента е най-далеч от титулярната позиция.
Както колегата по-горе спомена Куриор може би наистина няма да е вече същия футболист и не бива да очакваме от него чудеса и едва ли ще е решаващия фактор за нашия отбор.Наистина Жека за момента няма адекватен заместник.
Другото което също ме притеснява ,че продължаваме да нямаме и адекватен футболист на позицията на плеймейкър тип Родриго или Младши.Сула продължава според мен да е далеч от това амплоа,а и Илиан днес показа ,държейки го на фланговите че може би там ще го ползва.
Това е моето мнение от мача ,който гледах днес,без да ангажирам че е миродавно и че правилно съм видял нещата.
Дано е било от жегата от непретенциозния съперник или от все пак по натоварената физически подготовка до тук и футболистите малко да подцениха мача,но лично слез този мач малко със свито сърце очаквам началото на сезона.
Дори по скоро очаквам трудно начало и може би след 4-5 кръг след някакво стиковане между футболистите да заиграе по-добре.
И въпреки всичко ,нов сезон,нови надежди,нови трепети,няма как и да не се надяваме на победи и да сме все нагоре!
Номер 38 мисля ,че беше фланговия футболист ,последния който взехме Мъди,както пишеше на фланелката му,също е твърде рано да се съди за него.Пак ще се повторя липсваше му малко увереност и предпочиташе късите разигравания с останалите,отколкото да разчита на скорост и пробивност,които мисля че има,но именно неувереността и несработването все още с другите му пречеше да покаже.За разлика от един Златев например,който като влезе показа част от своята скорост и много повече раздвижи фланговете и играта ни.
Другия ни флангови който се появи през втората част бе номер 11 -Алекс.Личи си че има техника,по-нисичък ,съответно по-повратлив и повече си позволяваше да търси вратата на противника,но пък му липсваше хубавия завършващ удар.Той от фланговите играчи като че ли за момента е най-далеч от титулярната позиция.
Както колегата по-горе спомена Куриор може би наистина няма да е вече същия футболист и не бива да очакваме от него чудеса и едва ли ще е решаващия фактор за нашия отбор.Наистина Жека за момента няма адекватен заместник.
Другото което също ме притеснява ,че продължаваме да нямаме и адекватен футболист на позицията на плеймейкър тип Родриго или Младши.Сула продължава според мен да е далеч от това амплоа,а и Илиан днес показа ,държейки го на фланговите че може би там ще го ползва.
Това е моето мнение от мача ,който гледах днес,без да ангажирам че е миродавно и че правилно съм видял нещата.
Дано е било от жегата от непретенциозния съперник или от все пак по натоварената физически подготовка до тук и футболистите малко да подцениха мача,но лично слез този мач малко със свито сърце очаквам началото на сезона.
Дори по скоро очаквам трудно начало и може би след 4-5 кръг след някакво стиковане между футболистите да заиграе по-добре.
И въпреки всичко ,нов сезон,нови надежди,нови трепети,няма как и да не се надяваме на победи и да сме все нагоре!
За вас моряци ний живеем...
Кратък репортаж от мача с Добруджа в спорта на БТВ: https://btvplus.bg/produkt/novini/40818 ... 03-07-2022
Мач като последен в подготовка - отлично!
Не съм го гледал, опциите напред дават шанс на защитата, да видим ...
Не съм го гледал, опциите напред дават шанс на защитата, да видим ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Много нови в отбора. Малко време за подготовка и обиграване на новия състав...
Започваме първенствто без Жека в нападението... Програмата ни е трудна - първите четири мача са срещу Софийските отбори...
Очевидно няма да е лесно... Поне началото на първенството...
Но... е имало и по-тежки моменти. Илиан е опитен треньор и вярвам, че отново ще изградим боеспособен отбор, който ще се класира поне в шестицата.
Започваме първенствто без Жека в нападението... Програмата ни е трудна - първите четири мача са срещу Софийските отбори...
Но... е имало и по-тежки моменти. Илиан е опитен треньор и вярвам, че отново ще изградим боеспособен отбор, който ще се класира поне в шестицата.
Nobody007 написа:Много нови в отбора. Малко време за подготовка и обиграване на новия състав...
За Сердюк беше ясно че започваме без него- наказан е за 1-2 мача, дано през това време се оправи.