Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Мнениеот moreto vn » 17 дек 2017 10:26

sicilianecat написа:

Никакво надграждане, пак селекция от "най-добрите футболисти"! Шабленския никой не го иска, пореден автогол на Луканов.

Аз специално,нямам нищо против Димов,ако е полезен за отбора.Ти,Шутамен и Гонзо сте най големите специалисти по футбол,това го разбрах вече. :mrgreen:

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 17 дек 2017 10:52

moreto vn написа:
sicilianecat написа:

Никакво надграждане, пак селекция от "най-добрите футболисти"! Шабленския никой не го иска, пореден автогол на Луканов.

Аз специално,нямам нищо против Димов,ако е полезен за отбора.Ти,Шутамен и Гонзо сте най големите специалисти по футбол,това го разбрах вече. :mrgreen:

Черно море отмъква вратар под носа на ЦСКА
http://www.kotasport.com/%D1%87%D0%B5%D ... B0-%D1%86/
-------------------
Ако е верно, ще е добре. Макенджиев би предпочел да е титуляр тук, отколкото в тирето. Така мисля, но пак не се знае.
sicilianecat, понякога дори не се усещаш какви глупости ръсиш?! Кое не е надграждане - Макенджиев вместо Емо ли? И кой казва, че Дидо никой не го ще? Шутърмена, дето го оплю зверски, след като преди това го боготвореше?! Да, той така прави с всички! Аман от фурнаджийски лопати! Аз също нямам против Димов да се върне, както и колегата преди мен посочва. Надявам се да е поумнял, натрупал опит и умения. ;) Ще е полезен за отбора, каквото и да си говорим.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 17 дек 2017 10:54

Май сте забравили какво каза, когато отиде в Подуене :idea:

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 17 дек 2017 10:56

Iceberg написа:

-------------------
Ако е верно, ще е добре. Макенджиев би предпочел да е титуляр тук, отколкото в тирето. Така мисля, но пак не се знае.
sicilianecat, понякога дори не се усещаш какви глупости ръсиш?! Кое не е надграждане - Макенджиев вместо Емо ли? .

Ами да, не е по-добъе от Боровик, на който не се даде нов шанс. Но да кажем, добре ще върши работа, но за Димов не съм съгласен, след като се обяснявашв в любов на ония с животинския прякор, без да е изиграл нито един мач, а преди това ги псуваше като всеки редовен фен на Черно море, дори изтри от фейсбука си разни неща срещу тях. Да ходи при тях, а и не мисля, че е по-добър защитник от Шерифа и който и да е от настоящите ни.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 17 дек 2017 11:01

sicilianecat написа:Май сте забравили какво каза, когато отиде в Подуене :idea:

И това ли ти е довода за ненадграждането?! :mrgreen: Никой нищо не е забравил, сигурен съм, но това е една друга, мъчна и дълга тема. Не я отваряй сега, когато още не се знае със сигурност, дали се връща или не. Бъди сигурен, че ако подпише с нас, така или иначе това ще се коментира. :mrgreen: Не мисля обаче, че ще е пречка да се върне и на терена да покаже и докаже каквото трябва! ;)
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 17 дек 2017 11:03

sicilianecat написа:Май сте забравили какво каза, когато отиде в Подуене :idea:

Ами той и Гонзо в интервютата си предимно говореше за "Левски",но това не ви пречи да ви е любимец нали...Ако Гонзо беше постигнал успехи с моряците,6 място за мен не е успех,щях да се примиря че ние треньор,въпреки че е най голямото подуенско г....о. ;)

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 17 дек 2017 11:23

sicilianecat написа:
Iceberg написа:

-------------------
sicilianecat, понякога дори не се усещаш какви глупости ръсиш?! Кое не е надграждане - Макенджиев вместо Емо ли? .

Ами да, не е по-добъе от Боровик, на който не се даде нов шанс. Но да кажем, добре ще върши работа, но за Димов не съм съгласен, след като се обяснявашв в любов на ония с животинския прякор, без да е изиграл нито един мач, а преди това ги псуваше като всеки редовен фен на Черно море, дори изтри от фейсбука си разни неща срещу тях. Да ходи при тях, а и не мисля, че е по-добър защитник от Шерифа и който и да е от настоящите ни.

Мене ако питаш, въобще не ни трябваше друг вратар. Дори досега трябваше да се пуска Дюлгеров, а Емо да му е резерва. От догодина пък - Дичевски. А, за Димов пак ти казвам, че не си прав. Играеше много стабилно в Турция и мисля, че би ни свършил доста работа. На терена ще се реабилитира, за някои не добре премерени думи, които изрече тогава. ;)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 дек 2017 11:26

2017 минахме без календар..Да видим с новите през 2018 ще направят ли нещо което правят нормалните отбори.Съмнява ме ..като гледам кво ни е ръководството и собствениците.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 17 дек 2017 11:26

Щом казвате, почти ме убедихте. Очаквам Димов да внесе сигурност в защитата ни и головете сами да почнат да влизат в противниковата врата.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 17 дек 2017 11:43

icko65 написа:2017 минахме без календар..Да видим с новите през 2018 ще направят ли нещо което правят нормалните отбори.Съмнява ме ..като гледам кво ни е ръководството и собствениците.

Със нашите неизброими изходящи и входящи трансфери е най- добре да пуснат календар с Пачков. Легенда!

Върни се в “Черно море”