sicilianecat написа:Нищо общо с Шром или Емо, ама абсолютно нищо, за мен е поне на нивото на Коварж. Много стабилно си пази през целия мач, даваше сигурност и на защитата, накрая се играеше на ръба на силите с 10 човека и е нормално да се допускат ситуации, не мисля че има вина за гола, просто го изпревариха така както Сукуна изпревари вратарят на Тирето в последната минута, игра с топката преди плонжа му, за мен го фаулира, но съдията дори не се замисли за дузпа. Нямаше как да я даде в никакъв случай, тъкмо си свърши работа и ще бъде потупан по рамото от когото трябва и да даде дузпа и да оплеска всичко, как да стане, абсурд.
Вратарят е добре, но този Чунчуков е много зле, взели сме вместо голмайстор - картонен майстор, всеки мач едно и също, безидеен. Трябва ни нападател и остро крило отляво, отпред нямаме никакви идеи, нямаме човек с импровизаторска мисъл в атака.
Добре, дано почне да прави сухи мрежи тогава и да се доближава наистина до нивото на Коварж

Съдията си свърши добре работата - няма как да имаме оплаквания към него при положение, че за това му се плаща ...иначе после ще вземат да го отстранят както тоя дето свири на Левски преди кръг-два

Май и репортаж не ми се гледа като те слушам... айде у лево с тоя измислен отбор както съветва един от техните верни фенове
Чунчуков обаче.... на мен лично борбеността и желанието на Кузма ми допадат повече, а уж от него очаквах по-малко... особено след контролите дето Чунчуков се скъсваше да вкарва пък и първите 2 мача не изглеждаше зле... ама то и един друг нападател имахме преди време дето в контролите вкарваше, а после май 1 гол не вкара ...даже забравих как се казва обаче