Трансферна колекция зима-пролет 2015-2016

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Onq

Re: Трансферна колекция зима-пролет 2015-2016

Мнениеот Onq » 14 яну 2016 13:12

Понеже е пълно с разбирачи,обичащи да плюят сосбтвените си играчи(особено тези,които са дали най-много) да поясня и предупредя.Жоро Илиев е живата легенда на нашия отбор.Никой не е направил повече за клуба от него в последните 30 години,никой.Симеон Райков след пенсионирането на Станислав Стоянов е най-сърцатият ни играч с 20 гола за 3 години,като половината мачове е бил или резерва или сменен.За тва мили мои съграждани,бъдете така добри,да не подвиквате на тези играчи по време на мач,ако ще да са безумно слаби.Те носят духа на Черно Море,те се борят за нашата чест.Вашите треньорски напъни не са от значение.Ако продължавате по същата схема, да плюете най-заслужилите и всеотдайни играчи и да плачете за футболисти,които са тук само на хранилки( стотици такива минаха през отбора и сега също е пълен) ще получите подобаващ отговор.И не няма да е тук.Само да сте посмели и ще ви се стори козирката тясна.Никой не е по-голям от Черно Море.Занм,че половината ходите на мачове само за да се напсувате,но проявете малко човечност,за да се отнасят и с вас човешки.Само Черно Море!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 яну 2016 14:54

Крилото на Черно море Симеон Райков остава на "Тича" и ще играе за "моряците" и през пролетта. Техничарят имаше оферта от италианския третодивизионен Акрагас, които доста настоятелно искаха футболиста в редиците си. Италианците са харесали Райков, след като са изгледали видеозаписи с изявите му с фланелката на Черно море.

"Не съм ходил на проби в Италия. По същото време бях на почивка. Получих оферта от този клуб, но прецених, че на този етап желанието ми е да играя за Черно море", каза пред varnautre.bg Райков.

Фланговият футболист със силен ляв крак пристигна за първи път на "Тича" през сезон 2012/13, като остана в тима и през следващата кампания. След това премина за кратко в Черноморец Бургас, преди отново да облече екипа на Черно море. През есента Райков записа 15 мача, 2 гола и 1 асистенция.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 14 яну 2016 17:58

ogrizko написа:Крилото на Черно море Симеон Райков остава на "Тича" и ще играе за "моряците" и през пролетта. Техничарят имаше оферта от италианския третодивизионен Акрагас, които доста настоятелно искаха футболиста в редиците си. Италианците са харесали Райков, след като са изгледали видеозаписи с изявите му с фланелката на Черно море.

"Не съм ходил на проби в Италия. По същото време бях на почивка. Получих оферта от този клуб, но прецених, че на този етап желанието ми е да играя за Черно море", каза пред varnautre.bg Райков.

Фланговият футболист със силен ляв крак пристигна за първи път на "Тича" през сезон 2012/13, като остана в тима и през следващата кампания. След това премина за кратко в Черноморец Бургас, преди отново да облече екипа на Черно море. През есента Райков записа 15 мача, 2 гола и 1 асистенция.

Ето още една добра новина за Морето.Сърцат и раздаващ се играч в двете фази на играта.Много полезен,ако влезе в познатата си форма,не виждам кой би могъл да го измести/освен Кольо разбира се/.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 14 яну 2016 20:14

Така ще разполагаме с 4 крила + Неделчев, а Еуженио ще се конкурира със Станчев на десния бек. Надявам се и Дани да играе като халф.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 яну 2016 21:21

Слелекцията е повече от добра. Най-важното е, че е съставена от български футболисти, а не от анонимни бежанци като Бурабия. Такива, които нямат нищо общо с футбола, пречат на отбора, налагат абсолютно деструктивни футболни идеи и т.н. Убеден съм и, че поне един от чужденците, които Кольо ще вземе на проби все ще става за нещо. Важното е, че освен супер приличните попълнения успяхме да се отървем от горещия картоф Бурабия в който нашия треньор беше скрито влюбен и никога нямаше да престане да го налага като ОСНОВНА фигура на терена, да рита нагоре, да пречи на всички други да играят футбол. Те затова го и разкараха шефовете де, щото МНОГО хора виждат това, виждат каква термоядрена футболна бомба избухна лятото и ни трови цяла есен.....НО НЯКОИ РАЗБИРАЧИ продължават да са влюбени в Мехди бежанеца заради няколкото му ромски финта... :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 14 яну 2016 23:47

Готвача написа:
violetovgeneral написа:
Готвача написа:
violetovgeneral написа:Готвач,ако ти е трудно да ме разбереш-не си прави труда.Писимист за Ч.М.!

Съжалявам че се пробвах.Обещавам публично-ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПРАВЯ ТАКА.

Хаха.Много весело!1.Вярваш ли,че Илиев е този,който беше?2.Ами оттам нататък как ги редим?3.Не мислиш ли,че сега нямаме отбор в която и да е линия?4.За да ме разбереш-АТАКА-ПОЛУЗАЩИТА И ЗАЩИТА?

1.ДА
2.Адмирала ги реди,не аз и ти
3.Не
4.Недей вика,че пропусна вратарския пост
Сега ще ти обясня за Жоро.Има такива харизматични играчи,които дават ритъма на играта и създават положително настроение в отборите където играят.Той е нещо като Тоти за Рома.Уникална фигура в играта футбол.Ако играта беше шах,Жоро щеше да е царицата.Дори и на 35,ще е познатият ни лидер,дори и да стои само на пейката.Благодаря че се върна на Тича!

Вратаря си е на място.Не ми обяснявай за харизмата!Паоло Дибала има ли харизма?Фен си на Рома?За какво се борим сега,според теб?6,7,8 място-радващо ли е?Не мислиш,че имаме повече сили за друго,нали?Кой,ще бием?

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 15 яну 2016 03:26

ShooterMan написа:Слелекцията е повече от добра. Най-важното е, че е съставена от български футболисти, а не от анонимни бежанци като Бурабия. Такива, които нямат нищо общо с футбола, пречат на отбора, налагат абсолютно деструктивни футболни идеи и т.н. Убеден съм и, че поне един от чужденците, които Кольо ще вземе на проби все ще става за нещо. Важното е, че освен супер приличните попълнения успяхме да се отървем от горещия картоф Бурабия в който нашия треньор беше скрито влюбен и никога нямаше да престане да го налага като ОСНОВНА фигура на терена, да рита нагоре, да пречи на всички други да играят футбол. Те затова го и разкараха шефовете де, щото МНОГО хора виждат това, виждат каква термоядрена футболна бомба избухна лятото и ни трови цяла есен.....НО НЯКОИ РАЗБИРАЧИ продължават да са влюбени в Мехди бежанеца заради няколкото му ромски финта... :idea:

А може и за лев?Финала срещу Лудогорец?Прекрасен гол!Левски обраха и ще се ...!Ние сме пак МАЛКИТЕ.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 15 яну 2016 03:54

violetovgeneral написа:
ShooterMan написа:Слелекцията е повече от добра. Най-важното е, че е съставена от български футболисти, а не от анонимни бежанци като Бурабия. Такива, които нямат нищо общо с футбола, пречат на отбора, налагат абсолютно деструктивни футболни идеи и т.н. Убеден съм и, че поне един от чужденците, които Кольо ще вземе на проби все ще става за нещо. Важното е, че освен супер приличните попълнения успяхме да се отървем от горещия картоф Бурабия в който нашия треньор беше скрито влюбен и никога нямаше да престане да го налага като ОСНОВНА фигура на терена, да рита нагоре, да пречи на всички други да играят футбол. Те затова го и разкараха шефовете де, щото МНОГО хора виждат това, виждат каква термоядрена футболна бомба избухна лятото и ни трови цяла есен.....НО НЯКОИ РАЗБИРАЧИ продължават да са влюбени в Мехди бежанеца заради няколкото му ромски финта... :idea:

А може и за лев?Финала срещу Лудогорец?Прекрасен гол!Левски обраха и ще се ИБАВАТ!Ние сме пак МАЛКИТЕ.

Стига ве Бате,какво от това?Повече чалга ли?Това е за моряците!По-добре отколкото да ни няма.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 15 яну 2016 05:03

И каква селекция?Добре,че са Армеец,иначе плачем пак в б група.Пак не им се дават манги,но Варна няма дори стадион с осветление!Е не,не,не!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 15 яну 2016 07:04

След напускането на Бурабия Жоро ще играе с неговия номер №21, поне така е записан в официалния сайт на клуба.

Върни се в “Черно море”