КироВарна написа:Много добри идеи и безкраен ентусиазъм има в написаното от Готвача,Велико,Косьо,Гуглата,Мърсисайд,Явореску,Владислав и много други положително настроени фенове на ЧЕРНО МОРЕ!!!Много пъти съм мислил и обсъждал с приятели,да тръгнем по училищата и да каним ученици на мачовете на МОРЕТО !!! Но това е нещо много отговорно,а най малкото всеки директор ще запита...."Кои сте вие?"Затова всичко трябва да стане от името на клуба!!!Сигурен съм,че за безплатни места на децата,ръководството ще съдейства!!!Сигурен съм,че ще приемат идеята и тя ще се осъществи!!!Същото може и трябва да се направи и за пенсионерите!!!Повече от наложително е постоянното присъствие на славните ни ветерани на ТИЧА !!!Кой ако не те,със своите разкази,може да надъха и да запали децата?!Такива легенди като СТЕФАН ЯНЕВ,АНДРЕЙ СТОЯНОВ,СТЕФАН БОГОМИЛОВ и СИМЕОН НИНОВ могат да внесат само позитив в подобна политика!!!Тези хора и на сто години да станат,краката им може да отслабнат....но очите им си остават същите!!!Напразно,дребни сръдни и обиди отдалечават някои от тях от любимия отбор!!!.....Но за да се осъществи това,преди всичко ни е нужен НОРМАЛЕН СТАДИОН !!!При сегашното положение,къде да седнат децата и пенсионерите?И ако дойдат веднъж,как да ги поканим втори път?Нито майките ще пуснат децата си,нито бабичките ще пуснат дядовците!!!Като стана въпрос за нас,дядовците,колкото и да ни бъзикат феновете на 2-3 отбора,че са повече от нас и са по организирани.........мога смело да заявя,че ние ги превъзхождаме в едно нещо.И то е разнородния състав на нашата публика!!!Те гледат по телевизията не особено многобройната "АГИТКА" и решават,че е като при тях-агитката им се явява основната маса от хората на стадиона!!!А който е бил на ТИЧА,знае че основната маса е под КОЗИРКАТА !!!Добри или лоши,там сме!!!Има и семкаджии,има и мрънкала,има и откровени плювалници !!!Но 99% подкрепят отбора от цялото си сърце!!!Такива колоритни фенове като ИЛКО СЕМКАТА,който вече е приятел до гроб с футболисти,които току що са подписали....или ВАЛЬО,който със звънкия си глас мята противниковите играчи още от съблекалнята и ги вади от равновесие....или КОСЬО МЕГАФОНА,който и песни прописа!!!Аз лично се възхищавам на ДЕМОНИТЕ,които вечно имат свежи идеи и подкрепят непрестанно ОТБОРА НА НАШИТЕ СЪРЦА !!!Така че не всичко е толкова трагично на ТИЧА!!!Онзи ден на Лазур даже ми стана неприятно,че седя толкова далече от съдията.....аз му говоря,а той не ме чува!!!При нас обстановката е по задушевна!!!С две думи,опитах се да обобщя това което вие сте написали и още веднъж с големи букви да добавя ПО СКОРО ТРЯБВА НОВ СТАДИОН !!!Това е бъдещето на ЧЕРНО МОРЕ и на ВАРНА !!!
При нас май се губи и връзката отбор-фенове...Работата на така наречения ни фен клуб май не е много на ниво..Киро отново на ниво с идеите си,подкрепям изцяло и съм готов да помагам..PR на отбора май е само един...заплатаджия..