Черно море - Лудогорец.Супер Купа на България

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

koseto40
Контакти:

Re: Черно море - Лудогорец.Супер Купа на България

Мнениеот koseto40 » 15 авг 2015 18:39

КироВарна написа:Много добри идеи и безкраен ентусиазъм има в написаното от Готвача,Велико,Косьо,Гуглата,Мърсисайд,Явореску,Владислав и много други положително настроени фенове на ЧЕРНО МОРЕ!!!Много пъти съм мислил и обсъждал с приятели,да тръгнем по училищата и да каним ученици на мачовете на МОРЕТО !!! Но това е нещо много отговорно,а най малкото всеки директор ще запита...."Кои сте вие?"Затова всичко трябва да стане от името на клуба!!!Сигурен съм,че за безплатни места на децата,ръководството ще съдейства!!!Сигурен съм,че ще приемат идеята и тя ще се осъществи!!!Същото може и трябва да се направи и за пенсионерите!!!Повече от наложително е постоянното присъствие на славните ни ветерани на ТИЧА !!!Кой ако не те,със своите разкази,може да надъха и да запали децата?!Такива легенди като СТЕФАН ЯНЕВ,АНДРЕЙ СТОЯНОВ,СТЕФАН БОГОМИЛОВ и СИМЕОН НИНОВ могат да внесат само позитив в подобна политика!!!Тези хора и на сто години да станат,краката им може да отслабнат....но очите им си остават същите!!!Напразно,дребни сръдни и обиди отдалечават някои от тях от любимия отбор!!!.....Но за да се осъществи това,преди всичко ни е нужен НОРМАЛЕН СТАДИОН !!!При сегашното положение,къде да седнат децата и пенсионерите?И ако дойдат веднъж,как да ги поканим втори път?Нито майките ще пуснат децата си,нито бабичките ще пуснат дядовците!!!Като стана въпрос за нас,дядовците :mrgreen: ,колкото и да ни бъзикат феновете на 2-3 отбора,че са повече от нас и са по организирани.........мога смело да заявя,че ние ги превъзхождаме в едно нещо.И то е разнородния състав на нашата публика!!!Те гледат по телевизията не особено многобройната "АГИТКА" и решават,че е като при тях-агитката им се явява основната маса от хората на стадиона!!!А който е бил на ТИЧА,знае че основната маса е под КОЗИРКАТА !!!Добри или лоши,там сме!!!Има и семкаджии,има и мрънкала,има и откровени плювалници !!!Но 99% подкрепят отбора от цялото си сърце!!!Такива колоритни фенове като ИЛКО СЕМКАТА,който вече е приятел до гроб с футболисти,които току що са подписали....или ВАЛЬО,който със звънкия си глас мята противниковите играчи още от съблекалнята и ги вади от равновесие....или КОСЬО МЕГАФОНА,който и песни прописа!!!Аз лично се възхищавам на ДЕМОНИТЕ,които вечно имат свежи идеи и подкрепят непрестанно ОТБОРА НА НАШИТЕ СЪРЦА !!!Така че не всичко е толкова трагично на ТИЧА!!!Онзи ден на Лазур даже ми стана неприятно,че седя толкова далече от съдията.....аз му говоря,а той не ме чува!!!При нас обстановката е по задушевна!!!С две думи,опитах се да обобщя това което вие сте написали и още веднъж с големи букви да добавя ПО СКОРО ТРЯБВА НОВ СТАДИОН !!!Това е бъдещето на ЧЕРНО МОРЕ и на ВАРНА !!!

При нас май се губи и връзката отбор-фенове...Работата на така наречения ни фен клуб май не е много на ниво..Киро отново на ниво с идеите си,подкрепям изцяло и съм готов да помагам..PR на отбора май е само един...заплатаджия..:)))))))

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 15 авг 2015 21:42

koseto40 написа:
КироВарна написа:Много добри идеи и безкраен ентусиазъм има в написаното от Готвача,Велико,Косьо,Гуглата,Мърсисайд,Явореску,Владислав и много други положително настроени фенове на ЧЕРНО МОРЕ!!!Много пъти съм мислил и обсъждал с приятели,да тръгнем по училищата и да каним ученици на мачовете на МОРЕТО !!! Но това е нещо много отговорно,а най малкото всеки директор ще запита...."Кои сте вие?"Затова всичко трябва да стане от името на клуба!!!Сигурен съм,че за безплатни места на децата,ръководството ще съдейства!!!Сигурен съм,че ще приемат идеята и тя ще се осъществи!!!Същото може и трябва да се направи и за пенсионерите!!!Повече от наложително е постоянното присъствие на славните ни ветерани на ТИЧА !!!Кой ако не те,със своите разкази,може да надъха и да запали децата?!Такива легенди като СТЕФАН ЯНЕВ,АНДРЕЙ СТОЯНОВ,СТЕФАН БОГОМИЛОВ и СИМЕОН НИНОВ могат да внесат само позитив в подобна политика!!!Тези хора и на сто години да станат,краката им може да отслабнат....но очите им си остават същите!!!Напразно,дребни сръдни и обиди отдалечават някои от тях от любимия отбор!!!.....Но за да се осъществи това,преди всичко ни е нужен НОРМАЛЕН СТАДИОН !!!При сегашното положение,къде да седнат децата и пенсионерите?И ако дойдат веднъж,как да ги поканим втори път?Нито майките ще пуснат децата си,нито бабичките ще пуснат дядовците!!!Като стана въпрос за нас,дядовците :mrgreen: ,колкото и да ни бъзикат феновете на 2-3 отбора,че са повече от нас и са по организирани.........мога смело да заявя,че ние ги превъзхождаме в едно нещо.И то е разнородния състав на нашата публика!!!Те гледат по телевизията не особено многобройната "АГИТКА" и решават,че е като при тях-агитката им се явява основната маса от хората на стадиона!!!А който е бил на ТИЧА,знае че основната маса е под КОЗИРКАТА !!!Добри или лоши,там сме!!!Има и семкаджии,има и мрънкала,има и откровени плювалници !!!Но 99% подкрепят отбора от цялото си сърце!!!Такива колоритни фенове като ИЛКО СЕМКАТА,който вече е приятел до гроб с футболисти,които току що са подписали....или ВАЛЬО,който със звънкия си глас мята противниковите играчи още от съблекалнята и ги вади от равновесие....или КОСЬО МЕГАФОНА,който и песни прописа!!!Аз лично се възхищавам на ДЕМОНИТЕ,които вечно имат свежи идеи и подкрепят непрестанно ОТБОРА НА НАШИТЕ СЪРЦА !!!Така че не всичко е толкова трагично на ТИЧА!!!Онзи ден на Лазур даже ми стана неприятно,че седя толкова далече от съдията.....аз му говоря,а той не ме чува!!!При нас обстановката е по задушевна!!!С две думи,опитах се да обобщя това което вие сте написали и още веднъж с големи букви да добавя ПО СКОРО ТРЯБВА НОВ СТАДИОН !!!Това е бъдещето на ЧЕРНО МОРЕ и на ВАРНА !!!

При нас май се губи и връзката отбор-фенове...Работата на така наречения ни фен клуб май не е много на ниво..Киро отново на ниво с идеите си,подкрепям изцяло и съм готов да помагам..PR на отбора май е само един...заплатаджия..:)))))))

Връзката отбор-фенове я няма никаква и затова естествено един нормален PR,би могъл да пораздвижи нещата!!!За съжаление господина с инициали КН (Краси Николов),наистина е тотален заплатаджия!!!Аз малко повече говоря и съм описвал вече случая,когато с Велико искахме идеята за паметна плоча на СК ВЛАДИСЛАВ да излиза не от нас-феновете,а от целия клуб!!!За да минем по каналния ред и да не заобикаляме никого,не отидохме директно при ръководството!!!Изложихме всичко на въпросното лице и получихме уверение,че ще говори с Марин Маринов и Ерджан Шабан,с които ще можем и ние да се срещнем!!!Нанай бате!!!След триседмични протакания от рода на "Сега не мога" и "Вчера имах много работа",отидохме на ТИЧА и бяхме приети без никакви условности!!!Никой не беше чул и дума от така наречения PR!!!На 22 юни ОТБОРА показа КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!Хиляди фенове бяхме на трибуните и аплодирахме ГЕРОИТЕ !!!Същия ден,голямата легенда на ЧЕРНО МОРЕ,вратарят СИМЕОН НИНОВ навърши 75 години!!!Някой да не мисли,че КН се е сетил,за това?Не само,че не се сети,но и след нашето двукратно напомняне,дори не каза на водещия да включи едно кратко споменаване на тази годишнина!!!Юбилеят на ЛЕГЕНДАРНИЯ ВРАТАР беше обявен от водещия и почетен от публиката с аплодисменти,но пак се наложи да прескочим заплатаджията!!!Но той ни е най малкия проблем,защото просто си е малко човече!!!Ако ние се организираме и имаме желание,пътеката е ясна!!!Слава Богу ръководството откликва на идеи и е готово винаги да съдейства!Говоря от опит!!!Фен клуба не искам да го обсъждам,просто защото не съм много наясно с положението там.Познавам много от активистите и виждам,че вършат доста работа!!!Дори и да се разминават някои от приоритетите,на по млади и по зрели фенове,според мен това не е беда!!!Нали всички обичаме ЧЕРНО МОРЕ !!!Аз факли и димки,няма да паля,но мога да свърша нещо което по младите не могат!!!Бих искал да са повече момчетата в агитката!!!Когато ние бяхме агитка на Ю.ГАГАРИН бяхме повече,отколкото въобще сега се събират на стадиона....но това е друга тема!!!Можем да използваме предстоящото(доколкото разбрах)идване на Готвача във ВАРНА,да се срещнем(който има желание),да пием по една лимонада,да си спомним старите времена.....и да поумуваме за бъдещето!!!Ако не донесем полза,с нищо няма да навредим!!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 16 авг 2015 00:29

Значи ще направим заздравяване на връзката стари фенове със стари фенове. :) Надявам се че ще успея да намеря някой друг час да направим едно събиране.Също така си поръчах от юбилейните фланелки на Владислава,но с колегата не сме се чували от доста време.Притеснявам се да не му се е случило нещо неприятно.Ако някой има инфо,може и на лични.Благодаря.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 16 авг 2015 12:05

Ако го няма Готвача на събирането, ще дойда, че отдавна се каня да намеря трибуна, защото много от вас не разбират добре какво искам да кажа и ме нападат несправедливо, на живо ще ме разберат по-добре.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 16 авг 2015 14:48

kapacitet написа:Ако го няма Готвача на събирането, ще дойда, че отдавна се каня да намеря трибуна, защото много от вас не разбират добре какво искам да кажа и ме нападат несправедливо, на живо ще ме разберат по-добре.

Вземи си каска за главата. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 16 авг 2015 16:39

kapacitet написа:Ако го няма Готвача на събирането, ще дойда, че отдавна се каня да намеря трибуна, защото много от вас не разбират добре какво искам да кажа и ме нападат несправедливо, на живо ще ме разберат по-добре.

Специално за да ти доставя удоволствие,няма да дойда на събирането.Освобождавам ти място на трибуната/само не разбрах,защо реши,че точно аз ще съм на трибуната/.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 17 авг 2015 12:06

Не искам никого да обиждам,но бих искал да те запитам нещо.Ти твърдиш,че не внасяш негативизъм и даже напротив,силно си загрижен за бъдещето на ЧЕРНО МОРЕ !!!Значи си конструктивно и позитивно настроен?Та въпроса ми е:Как може човек,който твърди че е положително настроен да започва с думите...ако го няма този и ако го няма онзи ?Ами ако е така,я се замисли колко души ще пожелаят да те няма теб на това събиране?!

Върни се в “Черно море”