Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

black sea
Контакти:

Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот black sea » 18 дек 2013 11:36

Готвача написа:И аз вярвам в качествата на Бекир.Изглежда перде,а това е много важно,особено на неговите години.Но още е много млад и неопитен за поемане на ролята на Жоро.Сега може да се изявява на смяна,да бъде един от играчите в отбора,но не може да бъде ХАЛФА.Времето е пред него,дано успее,винаги е важно играч от школата да успее да се наложи в отбора.Чета че ще налагат друг наш халф от школата-Петър Цанков.Нека който го е гледал сподели малко повече лични впечатления от момчето.Щом Гонзо го вика,значи е видял нещо,а и политиката на собственика май е такава-да се налагат играчи от школата,иначе за какво ни е тази школа?Но на мястото на Жоро Илиев-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО опитен играч оказващ необходимото влияние върху играта.Сега се сещам за едно име-Галчев от Ботев.И без това са му преброени дните/ако Кауня остане де/.Не е Жоро,но на този етап не се сещам за друг,който би могъл да заиграе при нас и да е на крачка от това да стане свободен агент.А по каноните на профи футбола,всеки професионален играч,ако няма определеният минимум мачове за отбора си,може да стане свободен агент.

Лека греш4ица колега - Гал4ев е абсолютен дефанзивен халф, а ние имаме достатъ4но такива. Някой друг да предложиш евентуално, ама гледай да е офанзивен по възможност. Давам примери - Марсиньо от ЦСКА, Маркиньос от Доко Сф, Марселиньо от Лудогорец и т.н.

Инженера

Мнениеот Инженера » 18 дек 2013 12:50

ShooterMan написа:Анонимниците от Лщбимец много точно си намират местата все в отбори от ВТОРАТА половина на таблицата!Не знам кого са били,но нашите момчета РАЗПРАХА Лудогорец и Левски,биха и ЦСКА,а като гости взеха по една точка и от трите клуба!Селтаците от Любимец нямат място тука,нови трансфери в стила на Стефан Генов не са ни нужни.Трябват класни играчи,наистина класни.

O не не, не ми се слушат глупости, ти хабер си нямаш от футбол, няма нищо общо със стила на пловдвиския физкулриник - ако се вземе нещо качествено от Любимец, там има прекрасни футболисти, какво искаш да кажеш, че Антон Огнянов, Вълчанов и Сакелариос са посредствени футболисти, колко мача си им гледал досега - криво ляво едно полувреме и 15 минути сигурно, ако има възможност веднага трябва да се вземе поне един от тях тримата! Аз каквото съм казал досега за даден футболист, съм се оказвал прав!Пловдивският физкулрник докара боклуци като Йотов и Денчев, докара и Росен Колев, който го впечатлил страшно много в онази кал в Берковица, какво да го коментирам този...

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 18 дек 2013 14:39

Инженера написа:
ShooterMan написа:Анонимниците от Лщбимец много точно си намират местата все в отбори от ВТОРАТА половина на таблицата!Не знам кого са били,но нашите момчета РАЗПРАХА Лудогорец и Левски,биха и ЦСКА,а като гости взеха по една точка и от трите клуба!Селтаците от Любимец нямат място тука,нови трансфери в стила на Стефан Генов не са ни нужни.Трябват класни играчи,наистина класни.

O не не, не ми се слушат глупости, ти хабер си нямаш от футбол, няма нищо общо със стила на пловдвиския физкулриник - ако се вземе нещо качествено от Любимец, там има прекрасни футболисти, какво искаш да кажеш, че Антон Огнянов, Вълчанов и Сакелариос са посредствени футболисти, колко мача си им гледал досега - криво ляво едно полувреме и 15 минути сигурно, ако има възможност веднага трябва да се вземе поне един от тях тримата! Аз каквото съм казал досега за даден футболист, съм се оказвал прав!Пловдивският физкулрник докара боклуци като Йотов и Денчев, докара и Росен Колев, който го впечатлил страшно много в онази кал в Берковица, какво да го коментирам този...

Ти колко време си ги наблюдавал на живо ? Колко техни тренировки си гледал ? Кога за последно ги гледа ?
Дай статистика и характеристика на играта им, че и ние неуките малко да се ограмотим.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 18 дек 2013 15:39

black sea написа:
Готвача написа:И аз вярвам в качествата на Бекир.Изглежда перде,а това е много важно,особено на неговите години.Но още е много млад и неопитен за поемане на ролята на Жоро.Сега може да се изявява на смяна,да бъде един от играчите в отбора,но не може да бъде ХАЛФА.Времето е пред него,дано успее,винаги е важно играч от школата да успее да се наложи в отбора.Чета че ще налагат друг наш халф от школата-Петър Цанков.Нека който го е гледал сподели малко повече лични впечатления от момчето.Щом Гонзо го вика,значи е видял нещо,а и политиката на собственика май е такава-да се налагат играчи от школата,иначе за какво ни е тази школа?Но на мястото на Жоро Илиев-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО опитен играч оказващ необходимото влияние върху играта.Сега се сещам за едно име-Галчев от Ботев.И без това са му преброени дните/ако Кауня остане де/.Не е Жоро,но на този етап не се сещам за друг,който би могъл да заиграе при нас и да е на крачка от това да стане свободен агент.А по каноните на профи футбола,всеки професионален играч,ако няма определеният минимум мачове за отбора си,може да стане свободен агент.

Лека греш4ица колега - Гал4ев е абсолютен дефанзивен халф, а ние имаме достатъ4но такива. Някой друг да предложиш евентуално, ама гледай да е офанзивен по възможност. Давам примери - Марсиньо от ЦСКА, Маркиньос от Доко Сф, Марселиньо от Лудогорец и т.н.

Ако си следил мненията ми,ще видиш какво съм писал за Маркиньос още когато беше свободен агент.Сега идеята беше да се вземе СВОБОДЕН агент,за без пари.Благодаря за информацията,че Марсиньо и Марселиньо са добри футболисти на нужната ни позиция,но за съжаление струват ПАРИ,каквито ТИМ няма да платят.Все пак,искам да ви помоля да не влизате в ролята на чукчите които само пишат,без да четат.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 18 дек 2013 15:44

От мачовете на Любимец, които съм гледал, наистина Антон Огнянов е едно отлично острие, което създава много проблеми на противниковите защитници. Преди имаха и други добри футболисти, които явно са ги напуснали по-рано през сезона - не мога да се сетя как се казваше опорният им халф, едно много високо момче, което спря безброй атаки на Лудогорец и Ботев. Вратарят им Рашков е талантлив, спаси много чисти голове през сезона, но защитата пред него е ужас.

Иначе вече стана дума за Пепи Димитров от Нефтохимик, дано нашите да се усетят и да се опитат да го привлекат, много може да помогне в нападение.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 18 дек 2013 15:49

yavorescu написа:Галчев да замести Жоро Илиев?!? Все едно дървосекач да замени дърворезбар...

По добро предложение за свободен БГ играч?Разликата ми е ясна,но ...както казват рибарите,поради липса на риба и медузата минава за рак понякога. :mrgreen:
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 дек 2013 16:12

Дървосекачките от 7-мия в класирането Ботев???Ааааа,не,МЕРСИ,тези ако не бяха съдиите им нямаше да са дори и в 7-цата.А особено най-големия им дърварин - Галчев,я да си го държат там майничките.На нас ни трябва опитен,класен офанзивен халф.Цемах сега щеше да си е баш на местенцето,но.....Според мене Гонзо трябва да намери някой бразилски циркаджия,най-малкото докато му научат единия финт и пас ще мине пролетта :mrgreen: .Сега сериозно - Беки трябва да получи шанс,защото:
1.До себе си ще има Дани Г и Жоро Божилов - едни класни играчи,много класни - едния зад себе си,другия пред себе си на терена,така,че ще има кой да му помага.
2.Еденилсон също ще е безценен до Бекир
3.Беки е супер талант,кога ако не сега?Смятам,че се попречупи малко,защото игра за националите до 19 г. и гледах пиасния на журналистите - общо взето имаше неща от сорта - невероятен пас на Бекир Расим,брилятно подаване на Расим....просто явно проблема е в адаптацията в мъжкия футбол.Но да не забравяме,че направи луди ЦСКА и то там,което никак не е малко,просто влезе в дупка,обяснимо за 18 годишен играч
4.Ако се получи това,че Бекир разгне таланта си - на всички е ясно,че ще имаме новия Илиан Илиев/Жоро Илиев.На годините на Бекир Жоро беше в Светкавица,тогава бяхме в Б група само да напомня,абсолютно никой на стадиона не знаеше кой е Жоро Илиев,да не говорим за национални селекционери....докато Беки не само си е национал и то утвърден,но и изведе Черно Море 19 до Вицешампион на лигата до 19 г.Да,имаше свръх-очаквания,идва и почва да играе като Марадона,е,не става така,но защото пък да не се получи в бъдеще?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 18 дек 2013 16:23

Готвача написа:
yavorescu написа:Галчев да замести Жоро Илиев?!? Все едно дървосекач да замени дърворезбар...

По добро предложение за свободен БГ играч?Разликата ми е ясна,но ...както казват рибарите,поради липса на риба и медузата минава за рак понякога. :mrgreen:

Нямам предложение за заместник на Жоро Илиев. В България няма халф с неговите качества, постоянство и себераздаване. Не го казвам само като негов фен, наистина си е така. Ако решат да го пуснат в Китай (което би трябвало да направят ако има такава възможност), ще ни бъде адски трудно да постигнем нещо повече от мястото, което заемаме в момента. И да опонирам малко на колегата -- предпочитам нашия Жоро пред Марселиньо и Марсиньо. Далеч по-комплексен играч е, много по-полезен от тях за отбор като нашия. Марселиньо без работяги като Дяков/Златински отзад не струва, както и Марсиньо без Чочев и Янчев. Жоро си е далеч пред тях като класа и постоянно представяне на високо ниво; буквално мъкнеше отбора на гърба си сезони наред.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 18 дек 2013 16:29

Стрелец, с халфова линия Божилов--Бекир--Еденилсон/Дани ще сме като дантела. Бекир като Жоро никога няма да стане, той си е за чист офанзивен/разиграващ халф. Жоро е, както някой беше споменал, българския Пол Скоулс. Еднакво добър и в двете фази на играта, подвижен, техничен, подавач, разпределител, организатор, голмайстор, лидер.

Едва ли ако Жоро Илиев си тръгне, Гонзо би разчитал изцяло на Бекир за пролетта. Несериозно е, дори и да нямаме амбиции.

Инженера

Мнениеот Инженера » 18 дек 2013 17:14

stanleys написа:От мачовете на Любимец, които съм гледал, наистина Антон Огнянов е едно отлично острие, което създава много проблеми на противниковите защитници. Преди имаха и други добри футболисти, които явно са ги напуснали по-рано през сезона - не мога да се сетя как се казваше опорният им халф, едно много високо момче, което спря безброй атаки на Лудогорец и Ботев. Вратарят им Рашков е талантлив, спаси много чисти голове през сезона, но защитата пред него е ужас.

Иначе вече стана дума за Пепи Димитров от Нефтохимик, дано нашите да се усетят и да се опитат да го привлекат, много може да помогне в нападение.

Един който да прозрее, аз от когааа говоря за тези футболисти ;) да грабим каквото може докато е време, после да не се чудите защо този или онзи е при водещите отбори или при отборите спонсорирани с наши пари като гербаджийския тим от Стара загора!

Върни се в “Черно море”