Черно море - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА

Мнениеот moreto vn » 04 ное 2013 16:31

Red_Girl написа:А тази е от балкона. ;)
[rimg]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/185117_338573442901069_38190491_n.jpg[/rimg]

Тази от балкона не ти е достатъчно добре озеленена.Но със специален сорт зелени семена които можем да засадим в градината ти,ще се получи перфектно.Ако имаш нужда от помощ ще помагаме в засаждането,нищо че си от ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 04 ное 2013 16:39

moreto vn написа:
Red_Girl написа:А тази е от балкона. ;)
[rimg]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/185117_338573442901069_38190491_n.jpg[/rimg]

Тази от балкона не ти е достатъчно добре озеленена.Но със специален сорт зелени семена които можем да засадим в градината ти,ще се получи перфектно.Ако имаш нужда от помощ ще помагаме в засаждането,нищо че си от ЦСКА. :mrgreen:

Вече е. Дишай спокойно. Всичко ми е идеално. Вие помислете за вашата полянка и се грижете за нея.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 04 ное 2013 16:41

Готвача написа:Важното е че на момичето и е минало от вчера и отговаря на бъзиците достойно.Аз лично не виждам нищо лошо момичето да постне някоя снимка от плажа,за да преценим дали имаме такива фенки и ние.Няма лошо-нито ще е първата,нито последната.Една нейна синя колежка обеща стрийптиз при шампионска титла на Левски.Лошото е че ако/когато /това се случи,девойката вероятно ще е мачкан лак и няма да предизвика необходимото възхищение.Затова мили дами,показвайте на хората каквото искате да видят сега,за да има взаимно удоволствие.Вие ще изпитате удоволствие от положителните коментари,а ние от показаното. :mrgreen:

Мене няма какво да ми минава. Аз бях против лошото съдийство и единственото, което исках от вас е да си кажете, дали наистина смятате, че заслужено бихте. Тва е. А иначе не смятам, че тук е мястото да си разпространявам снимките. А и подхода ти не ми допада. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Изображение

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 04 ное 2013 16:56

Red_Girl написа:Мене няма какво да ми минава. Аз бях против лошото съдийство и единственото, което исках от вас е да си кажете, дали наистина смятате, че заслужено бихте. Тва е. А иначе не смятам, че тук е мястото да си разпространявам снимките. А и подхода ти не ми допада. ;)

добре де лошо бихме ,незаслужено другия път за компенсация предлагам да играем по правилото три корнера дузпа и да започнем мача при 1:0 за вас :) , сега доволна ли си с тая ниско окосена градинка и тия големи балкони ме спечели напълно :)
ex Popeye

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 ное 2013 17:29

Ааааааа 2-ри ден празнувам!!!Ще празнувам и 3-ти,само като гледам как продължава грухтенето през сълзи и оргазмите идват един след друг :mrgreen: .И преди сме побеждавали любителите на вафлички :mrgreen: ,но чак такава анална болка не сме им причинявали!НИМА ТЕЗИ НИЩОЖЕСТВА СИ МИСЛЕХА,ЧЕ ВЕЛИКИЯ ЧЕРНО МОРЕ ЩЕ ГИ ПУСНЕ КЪМ ТИТЛАТА?Че ще допуснем после ОТРЕПКИ като Г.А. да пишат оди за феникса дето литнал от пепелта,бил там 3:0 Подуене и станал шампион?Да се митологизира ПЛЮНКАТА ОТ ПЛОСКИ???НИКОГА!!!Кеф,кеф,Черно Море УБИ ЦСКА,2-ри ден се леят сополи и сълзи,2-ри ден не спирам с купона :mrgreen: .Като дойдат мачовете от седмицата чаааак до сливиците ще ви го набием на Тича...ОТНОВО!!!Колко години без победа на Тича???6 - ШЕСТ!Да пожелаем на Двойчо да станат ШЕСТНАДЕСЕТ :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 04 ное 2013 17:56

Ron Jeremy написа:
Red_Girl написа:Мене няма какво да ми минава. Аз бях против лошото съдийство и единственото, което исках от вас е да си кажете, дали наистина смятате, че заслужено бихте. Тва е. А иначе не смятам, че тук е мястото да си разпространявам снимките. А и подхода ти не ми допада. ;)

добре де лошо бихме ,незаслужено другия път за компенсация предлагам да играем по правилото три корнера дузпа и да започнем мача при 1:0 за вас :) , сега доволна ли си с тая ниско окосена градинка и тия големи балкони ме спечели напълно :)

Доволна съм. 8-) Къде забеляза големи балкони само не разбрах? :lol:

Изображение

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 04 ное 2013 18:47

9430 души е официалната статистика за посещаемостта на мача. Това със сигурност е рекорд за последните 4-5 сезона.

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 04 ное 2013 20:14

Честита победа,Моряци!!! Не спряха да реват! А г'а ядоха кИфтетата (50 години),нИ рИваха,нали!!! А след като свърши мача,в агитката на розовите беше толкова тихо...Тишинааа...Затова ги поздравявам с хубавата песен на В.Найденов "Тишина" с пожелание да им стане химн.
http://vbox7.com/play:f024134c
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 04 ное 2013 20:35

yavorescu написа:9430 души е официалната статистика за посещаемостта на мача. Това със сигурност е рекорд за последните 4-5 сезона.

http://www.novsport.com/video35334_1059.html

;)

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 04 ное 2013 20:56

Red_Girl написа:
Ron Jeremy написа:

Доволна съм. 8-) Къде забеляза големи балкони само не разбрах? :lol:

Признах те !! Отговори културно на банда нахалници !! Спечели уважението ми :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Черно море”