Бивши юноши, играчи и треньори на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Бивши юноши и играчи на Черно море

Мнениеот Iceberg » 06 яну 2014 14:45

yavorescu написа:
stanleys написа:Там доколкото знам играе и Мартин Христов. Май е и голмайстор на отбора

Вярно, добавих го в списъка. Жоро Илиев също...

Ами да, той вече и официално подписа... http://gong.bg/view_article.php?article_id=395357
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

zeleno-beliya
Контакти:

Мнениеот zeleno-beliya » 07 яну 2014 11:34

Хайде и Котев май се маха. :idea: Очаквам следващият да е Гонзо.

Потребителски аватар
DDFC_Supporter
Контакти:

Мнениеот DDFC_Supporter » 07 яну 2014 16:10

Капитанов е при нас.Само се чудя да се радваме ли или .. :)
САМО ДОБРУДЖА!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 07 яну 2014 18:05

DDFC_Supporter написа:Капитанов е при нас.Само се чудя да се радваме ли или .. :)

....ако имате шанс да говорите с ръководство - треньор ...кажете им, че Капитанов принципно е нападател, а не крило! нищо, че при нас беше използван като крило ;) смятам, че като нападател, дори и като крило има много качества, стига да се работи добре с него психически, за да ги разгърне... ако не му се обръща достатъчно внимание ще изпадне в застой :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 08 яну 2014 16:38

Петър Денчев преминава от Нефтохимик в местния ни съперник Спартак Варна.
http://arenavarna.com/%D0%B2%D0%BE%D0%B ... %BF%D0%B0/

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 08 яну 2014 18:42

yavorescu написа:Петър Денчев преминава от Нефтохимик в местния ни съперник Спартак Варна.

Тъкмо си мислех, че имаме нужда от вратар като него и че няма да е лошо да се върне :evil: Иначе ако няма да дават пари за нови футболисти, поне да видят някои наши юноши от твоя списък, които играят в отборите наоколо и да им дадат шанс :idea:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 10 яну 2014 00:03

DDFC_Supporter написа:Капитанов е при нас.Само се чудя да се радваме ли или .. :)

Не знам, но той определено трябва да се радва, че се завръща в професионалния футбол. Глупаво момче. Това е последен шанс за него. Не знам дали ще успее да възстанови репутацията си в Добруджа.

Започна ударно при нас, Генов се опитваше да го наложи като дясно крило. Имаше сравнително постоянни изяви в началото, после започнаха колебанията, което е нормално и очаквано. Но за съжаление последва главоломен срив, който продължи чак докрая на престоя му при нас. Гонзо също го пускаше редовно, с надеждата "да избухне", но не би. Не му е липсвала възможност за изява -- и Генов, и Гонзо му даваха шанс, особено първия. В края на миналия сезон показа нелоялност към клуба, като отказа да поднови договора си и послуша малоумния съвет на родителите си да "се пробва" в Германия. Е, една пробвала и родила, както казват.

Относно спора около позицията не мога да коментирам, защото не съм го гледал при младежите, където играеше като нападател. При нас подходът е малко сбъркан -- най-добрия офанзивен футболист при младежите играе като нападател, а като попадне в първия тим играе като крило. Не знам с какъв тип нападатели обича да играе треньора ви и в каква схема, но Капитанов определено няма физиката на таран. Има нюх към гола, нещо като хищнически инстинкт, но не е нито едър, нито има силен шут, нито играе добре с глава. Техничен, бърз, но само когато е във форма. През останалото време беше охлюв със зелено-бяла фланелка. А за жалост това бе поне 70% от времето му при нас.

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 10 яну 2014 09:19

Някой да знае нещо за Румен Николов?
Гледам, че не играе за отбора си в Германия?
Тошко Колев би бил добра опция за резерва на Коконов, пък и парите му ще отговарят на новите стандарти в отбора!
Аз все още съм на мнение, че е добър футболист за нашето първенство, а с тези футболисти в момента в отбора може да помогне, пък било то и като заместник на Коконов, който се очаква да е абсолютен титуляр.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 10 яну 2014 09:28

Доколкото знам Румбата е с тежка контузия и затова не играе. Айсберг може да каже повече.

Тошко <<<<<<< Коконов. Не ни трябва.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 10 яну 2014 09:38

Виктор Митев е разтрогнал със Спартак.
http://www.varnautre.bg/2014/01/09/2026 ... o_suglasie

Върни се в “Черно море”