Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

NLO

Ернандес се завърна в Черно море и излиза срещу Левски

Мнениеот NLO » 07 авг 2015 14:28

Айде честито за тези, които го харесват. Да пусна и аз една тема, която ще се хареса на тези, които много много не ме обичат. :) Aко привлечем и Домовчийски за нападател, стават вече нещата.

Колумбийският полузащитник играе утре срещу Левски

Халфът на Черно море Себастиан Ернандес прие условията, предложени му от ръководството на клуба, и се обвърза с "моряците" за една година, научи Varnautre.bg.

Ернандес, който беше част от варненци и през миналия сезон, играейки като преотстъпен на "Тича" от Лудогорец, ще може да вземе участие още в утрешния мач с Левски.

Колумбиецът тренира с Черно море от началото на лятната подготовка, но си търсеше отбор в чужбина. Заради големите му финансови претенции варненци не можеха да го привлекат по-рано. В крайна сметка обаче футболистът прие офертата и ще играе с фланелката на моряците и през новия сезон.
Изображение

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Новини свързани с Черно Море

Мнениеот Готвача » 07 авг 2015 15:22

Радвам се.че поредната голяма фигура е на Тича.А относно на чие място щял да играе.Ами има си Адмирал,който да казва кой моряк ще опъва платната и кой да пуска котвата.Не е работа на разни дето се правят на инЖИЛЕри да казват кой да кара кораба.За такива като тях,най много да чистят мъзгоча от трюмовете.Относно Ернандес-отново имаме човека на последният пас.Човека,който може да матира всяка отбрана.Остана и да започваме да вкарваме създадените си положения още в събота.А нивата е дълга,всеки ще има възможност да поработи.Дори и един Бекир.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

NLO

Мнениеот NLO » 07 авг 2015 15:42

Да, на мнение съм, че имаш на тази позиция мароканеца, за какво ти е още един човек на тази позиция, единия ще е резерва при това положение. За Домовчийски смятам, че е много подвижен нападател, техничарче, може да играе на всяка една позиция в атаката. Пропускът му във финала срещу Левски не беше по-малък от пропуските на голямата им звезда Аниета, както и на Бенатиа. Цяла пролет ги носеше на гърба си, беше в основата на победите им, направи и много аситенции на прехваления испанец. В Левски знаете как е, не само 1 слаб мач, 1 решителен пропуск и шут в гъза освен ако не се казваш Меси. Смятам, че ще ни свърши отлична работа!
Последна промяна от Iceberg на 07 авг 2015 16:30, променено общо 1 път.
Причина: т.9
Изображение

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 авг 2015 16:03

NLO написа:Да, на мнение съм, че имаш на тази позиция мароканеца, за какво ти е още един човек на тази позиция, единия ще е резерва при това положение. За Домовчийски смятам, че е много подвижен нападател, техничарче, може да играе на всяка една позиция в атаката. Пропускът му във финала срещу Левски не беше по-малък от пропуските на голямата им звезда Аниета, както и на Бенатиа. Цяла пролет ги носеше на гърба си, беше в основата на победите им, направи и много аситенции на прехваления испанец. В Леевски знаете как е, не само 1 слаб мач, 1 решителен пропуск и шут в гъза освен ако не се казваш Меси. Смятам, че ще ни свърши отлична работа!

TТези двамата които визираш,не са еднотипни играчи.Спокойно могат да бъдат и двамата на терена.Просто МЕХИЯ ТРЯБВА да бъде и ще бъде зад нападателя,а Мехди вероятно с Клок и Марчин в средата или Стенио,или Дани/ще има и въртележки и наказани и контузени/.Все пак имаме доволно количество халфове,а ти който УЖ разбираш играта,трябва да ти е ясно,че именно там се получават големите разлики между отборите,смяната на схемите по време на мач/нещо изключително важно,което почти не се вида в БГ,смяната на ритъма на игра.../И аз си мсиля че ни трябва поне един голаджия-нападател,но каквото-такова.Все пак е въпрос и на пари.С халфове като Мехия и Мехди,крила като Симеон и Курьор и по слаби нападатели биха изглеждали опасни.Затова го разбирам Спасов че е доволен от селекцията.Аз си мсиля че имаме доволно опции с Бижев като остър и Живко като по бавен но по висок в атака.А и Курьор да не забравяме... :mrgreen: Но ако ДОМО се появи в отбора,ще бъда още по доволен.Но и Бадема да е,няма лошо.Вариантите стават страшно много,а това е богатство.
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

NLO

Мнениеот NLO » 07 авг 2015 22:32

Този път виждам, че сме на едно мнение. Ама аз като ви ги говоря от 2 месеца тия работи, ме гледате и ми се смеете, бил съм луд. Дано ви дойде акъла малко и да слушате повече, за добро ги говоря тия неща. Може да съм бил остатър, но понякога се налага, когато човек си изпуска нервите, но се вижда, че е имало причини!
Изображение

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 08 авг 2015 00:26

NLO написа:Този път виждам, че сме на едно мнение. Ама аз като ви ги говоря от 2 месеца тия работи, ме гледате и ми се смеете, бил съм луд. Дано ви дойде акъла малко и да слушате повече, за добро ги говоря тия неща. Може да съм бил остатър, но понякога се налага, когато човек си изпуска нервите, но се вижда, че е имало причини!

Ако продължаваш да се правиш на Мишо,ще знаеш че НИКОГА не съм бил на едно мнение с теб.Както и с това си мнение имам коренно различна позиция от твоята.Да започнем от там,че аз съм за Кольо,а ти за Стоев.Че то един Феро е по треньор от Стоев бе човек.И ако се върнеш назад,ще видиш как си оплюл всичките имена,без това на този на който не му знаеш името.

NLO

Мнениеот NLO » 08 авг 2015 13:46

Готвача написа:
NLO написа:Този път виждам, че сме на едно мнение. Ама аз като ви ги говоря от 2 месеца тия работи, ме гледате и ми се смеете, бил съм луд. Дано ви дойде акъла малко и да слушате повече, за добро ги говоря тия неща. Може да съм бил остатър, но понякога се налага, когато човек си изпуска нервите, но се вижда, че е имало причини!

Ако продължаваш да се правиш на Мишо,ще знаеш че НИКОГА не съм бил на едно мнение с теб.Както и с това си мнение имам коренно различна позиция от твоята.Да започнем от там,че аз съм за Кольо,а ти за Стоев.Че то един Феро е по треньор от Стоев бе човек.И ако се върнеш назад,ще видиш как си оплюл всичките имена,без това на този на който не му знаеш името.

Mного моля. Аз за Ферарио Спасов откога съм казал, че е абсолютно ниво и е треньор отвсякъде!До него да не забравяме и Мадански!Tам има наука, това е екип от футболни хора, а ние какво имаме някой си ''Адмирал'' бил!За Стойчо Стоев кога за последно съм говорил нещо позитивно, неговият проблем е, че се помисли за голям треньор и се сложи там където най-малко му трябваше, повтори грешката на Илиян Илиев и Николай Костов, толкова му стига акъла. Защо един Херо - хитрец отвсякъде не отиде в Левкси, а този глупак сам си го набута, както и Илиян преди това, на когото както знаете съм му казал истината в очите и дълго време не исках изобщо да го виждам.
Изображение

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 12 авг 2015 10:27

ВАРНА написа:Ернандес остава при нас;-)

... а истината е че пак ни направиха на балъци :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 13 авг 2015 11:32