NLO написа:Да, на мнение съм, че имаш на тази позиция мароканеца, за какво ти е още един човек на тази позиция, единия ще е резерва при това положение. За Домовчийски смятам, че е много подвижен нападател, техничарче, може да играе на всяка една позиция в атаката. Пропускът му във финала срещу Левски не беше по-малък от пропуските на голямата им звезда Аниета, както и на Бенатиа. Цяла пролет ги носеше на гърба си, беше в основата на победите им, направи и много аситенции на прехваления испанец. В Леевски знаете как е, не само 1 слаб мач, 1 решителен пропуск и шут в гъза освен ако не се казваш Меси. Смятам, че ще ни свърши отлична работа!
TТези двамата които визираш,не са еднотипни играчи.Спокойно могат да бъдат и двамата на терена.Просто МЕХИЯ ТРЯБВА да бъде и ще бъде зад нападателя,а Мехди вероятно с Клок и Марчин в средата или Стенио,или Дани/ще има и въртележки и наказани и контузени/.Все пак имаме доволно количество халфове,а ти който УЖ разбираш играта,трябва да ти е ясно,че именно там се получават големите разлики между отборите,смяната на схемите по време на мач/нещо изключително важно,което почти не се вида в БГ,смяната на ритъма на игра.../И аз си мсиля че ни трябва поне един голаджия-нападател,но каквото-такова.Все пак е въпрос и на пари.С халфове като Мехия и Мехди,крила като Симеон и Курьор и по слаби нападатели биха изглеждали опасни.Затова го разбирам Спасов че е доволен от селекцията.Аз си мсиля че имаме доволно опции с Бижев като остър и Живко като по бавен но по висок в атака.А и Курьор да не забравяме...

Но ако ДОМО се появи в отбора,ще бъда още по доволен.Но и Бадема да е,няма лошо.Вариантите стават страшно много,а това е богатство.