СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот ShooterMan » 04 авг 2011 23:40

wolf написа:Гонзо пак ще се пени яко. И ако някой от Левски чете - МОЛЯ ВИ НЕ ГОНЕТЕ ЙОВОВ!

И Димов :lol: ....Младенов също е добър,както и крайпътната табелка Старокин :lol: .Впрочем - Ладислав Томачек,който саморъчно ги попиля сам цялата им защита има същия стил на движение по терена и преса като Пантерата ни :lol: .Да не пророкувам,но срещу Иво 88,Данчо Милиев,Грийн боксьора и Дани Дузпата - Паломино може да се развихри :lol: ...Божилката ясно-бележи дежурния си гол в тяхната врата,както и Жоро Илиев :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 авг 2011 23:59

абе опитах се като българин да съм за двата отбора..... ама нещо не ми се получи, защото явно доста съм ги намразил покрай всичко дето става в бг първенството :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 05 авг 2011 00:00

Няма как да се радвам, когато български отбори отпадат от евротурнирите, но си признавам, че изврещях като разгонена коза при дузпата на Димов.Див, неконтролируем кикот. Нямам нищо лично против напускащи играчи, които отиват на по-тучни пасища зад граница, но случая с трансфера на Шабленския просто не е такъв. Трансформацията от твърд титуляр в Черно Море (и национал) до борбата за 4-ти избор на поста опорен халф с Лъчо Балтанов не ми се струва особено мъдро решение. Пожелавам успешно по-нататъшно развитие на младия обещаващ халф, макар че предвиждам верните левскари да го качат на рогата и да го превърнат в "тролей", ала Иво Иванов. След тази фатална грешка, неминуемо ще се превърне в жертвено агне. BTW, знам кой бих избрал измежду Димов и Камазола дори и със затворени очи, така че всяко зло за добро.

Не знам дали е добре или зле за нас, че Левски е елиминиран в ЛЕ. При евентуално класиране нататък, биха пестили сили в мача срещу нас, сега ще се хвърлят здраво. От друга страна, очаквам известна деморализация, защото елиминиране в тази фаза на турнира е сериозен регрес за тях (и техните перманентно копнеещи за слава фенове).

Локо Сф също удари на камък, но това беше малко или много очаквано. Поздравления за Танко, две лукративни екскурзии до Скопие и Вроцлав (последната като зрител и самовглъбен анализатор), сигурно си струва новия контракт със столичния гранд.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 авг 2011 00:21

ShooterMan написа:Ако щат и на 200% да се вхърлят срещу нас съм абсолютно убеден,че Черно Море може и ще забие тези жалкари начело с Осмокласника на 2 метра под тревата на Тича!!!Едно нещо може да наклони везните в полза на измисления им отбор - съдията!Както се убедихме,нормалните рефери ги чупят от дузпи всеки мач(в тяхна вреда винаги!?),а тука-спестяват им се бодичеците и рендетата и на вместо това им се подаряват Тасевки и ала Гонзо самолети....от това се опасявам.А иначе....те,тук,на Тича,още като излязат и са се нас*али вече,въпроса е да не са повече от 11 човека :twisted:

Стрелец, с едно единствено изключение те винаги са били с 14 човека на Тича. А аз гледам мачове вече много, много години. Даже чувствам неудобство да ги сметна ( годините ).
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 05 авг 2011 00:24

04.08 обявявам тази дата за ден на ЕВРОИДИОТА :mrgreen: . Получи се добър празник за цивилизована България!!!

ПС.Пропуснах да честитя рождения ден на Томислав Русев, но любимият му отбор го зарадваха :mrgreen: .

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 05 авг 2011 00:44

ShooterMan написа:Ако щат и на 200% да се вхърлят срещу нас съм абсолютно убеден,че Черно Море може и ще забие тези жалкари начело с Осмокласника на 2 метра под тревата на Тича!!!

Убедеността ти ме удивлява. Представи си първия кръг разгромна победа на Левски над Славия, и унизителна загуба (0-1 или 0-2) от Монтана. Тогава сините ще имат криле, ние ще сме сковани, а и (за съжаление) част от нашата публика ще е скочила върху някои от футболистите.

Обратният сценарий също не гарантира нищо -- комфортна победа за нас срещу Монтана, и равенство Левски-Славия (или победа за белите, което е вече в сферата на научната фантастика). Това ще е последния билет за треньорското кресло на акад. Г.Иванов, така че отбора ще играе за него (ако е успял да го мотивира достатъчно).

Нищо не е ясно, и в нищо не можем да бъдем сигурни. Това е и част от чара на играта.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 авг 2011 00:48

При какъвто и да е сценарий мога да те уверя в следните неща:
1.Нашите играчи ще скочат на Левски и ще ги размажат както винаги и ще ги бият,ако съдиите не променят развоя.
2.Публиката-пред всеобщия омразен враг идващ 2-рия кръг не вярвам да има изцепки дори ако Монтана ни бие,просто не го вярвам
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 авг 2011 00:59

ShooterMan написа:При какъвто и да е сценарий мога да те уверя в следните неща:
1.Нашите играчи ще скочат на Левски и ще ги размажат както винаги и ще ги бият,ако съдиите не променят развоя.
2.Публиката-пред всеобщия омразен враг идващ 2-рия кръг не вярвам да има изцепки дори ако Монтана ни бие,просто не го вярвам

Абе ти добре ли си? За какви победи на Монтана говориш? :o Ще бием с минимум 2-3 гола.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 авг 2011 01:13

Изобщо не се съмнявам в това :lol: .Просто отговарям на човека по-горе...дето обрисува как се сриваме психически ако се издъним.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 авг 2011 01:19

"Дърводелците от Локо Сф се провалиха на дузпи срещу Шльонск"
- заглавие в медия.... :lol:

Върни се в “Черно море”