Литекс - Черно Море - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Re: Литекс - Черно Море,10-ти септември

Мнениеот bojo0o0o94 » 09 сеп 2011 00:55

--------------------------Пиргов-------------------------
Сашко------Колев------Александров-----Янев----
Капитанов-----Петков---Камазола---Атанасов
-----------------------Илиев----------------------
----------------------Божилов---------------------
Един Веско Марчев също е много добър вариант за дясното крило, направи ми доста добро впечатления на контролата срещу Доростол.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 сеп 2011 03:11

bojo0o0o94 написа:--------------------------Пиргов-------------------------
Сашко------Колев------Александров-----Янев----
Капитанов-----Петков---Камазола---Атанасов
-----------------------Илиев----------------------
----------------------Божилов---------------------
Един Веско Марчев също е много добър вариант за дясното крило, направи ми доста добро впечатления на контролата срещу Доростол.

Точно това построение ни гарантира ако не загуба, то най-много някой случаен равен. Нещо ми се струва, че си объркал тотално местата на двамата Жоровци. :lol: Мястото на Илиев е до Камазола, а на Божилов зад нападателя. Мисля, че именно с това разположение Съра промени игровия облик на отбора. За вратаря, бековете, централната двойка защитници и крилата нямаме никакъв спор, но смятам, че на мястото на Петков ще е Жоро Илиев, пред тях Божилов, а на върха на атаката Миро. Това е според мен правилния състав, като през второто полувреме най-вероятно на мястото на Миро ще влезе Румен.
П.П. Нещо ми се върти в главата един резултат от порядъка на 2:3 с голове на Жоровците, Миро ( вече му е време ), Камазола, Капитанов, Румбата. Лелеее, тя се "утече". Че ние головата разлика ли ще си оправяме с шампиона? :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 сеп 2011 07:10

От видяното в подготовката аз зявих,че Веско Марчев ще е втория голям удар след Паломино и 100% титуляр-дали по лявото или дясното крило не знам,но и най-добрата алтернатива на Жоро Божилов също....Все пак би било глупаво решение да се пуска Марчев титуляр след като доскоро бе сериозно контузен,не е готов за 90 минути,а Илиян Капитанов показва отлични игри и най-важното - вкарва редовно голове.Марчев ще е една голяма опция за мача срещу Лудогорец,когато се връща и Паломино.А Зеления е 200% прав,че ако се пусне Гравесена и отбора бъде настроен с една идея по-дефанзивно си гарантираме загубата - прибираме се,почваме да правим нарушения-къде явни,къде пресилени,5-6 опасни фала - гол накрая от пряк свободен или от центриране....и се чудим как да го върнем....НЕ,категорично не!Ние НЕ СМЕ по-слаб отбор от Литекс,НИЕ СМЕ 1-ви,ние трябва да търсим 3-те точки.Състава е ясен с разликата,че Миро излиза титуляр за сметка на Паломино.В 60-тата минута влизат Румен вместо Миро и Марчев вместо Капитанов!АКО водим в резултата добра смяна би била Миро-аут,Гравесена-ин и вътрешни ротации-както бе срещу Левски.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 сеп 2011 10:09

Миро Манолов: Готов съм да играя повече време
Добри Атанасов, Варна / 9 септември 2011 10:04Размер на шрифта: T- | T | T+

© Sofia Photo Agency, aрхив

АУДИО: Чуй
"Готов съм да играя повече време. Мога да изкарам 75 минути срещу Литекс, ако треньорът реши да ме пусне”, заяви в интервю за Дарик и Гонг нападателят на Черно море Миро Манолов.

По повод предстоящия съперник на варненци срещу „оранжевите” нападателят заяви: „Литекс са настоящият шампион. Нито ще ги подценяваме, нито ще ги надценяваме. Ни сме в подем след 4 поредни победи. Литекс са класен отбор с класен треньор. Ще се опитаме да играем нашата си игра и да вземем 3-ите точки”.
ИзображениеИзображениеИзображение

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 09 сеп 2011 10:39

Това че Паломино няма да играе не е толкова страшно. Аз очаквам Миро да отбележи в този мач. Ако Марчев е готов за игра може да застане на дясното крило, а Илиан да води атаката. Не е като да нямаме варианти. Румен също е опция. Във никакъв случай не бива да се рискува със здравето на футболистите. Знаем какво направи индивида с прическата с Миро и до какво доведе това. В първенството едно гостуване на Литекс не е мач от съдбоносно значение. От там много малко ще излязат сухи. Ако ние го направим може да мислим за нещо по- голямо. Отбора ни има облик, има качество, а един успех там ще налее и допълнително самочувствие преди следващите важни мачове. В този ред на мисли... защо пък да не ги ударим.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 09 сеп 2011 11:22

След като чух аудиото в Гонг с Миро Манолов, съм на 98% сигурен, че той ще е титуляр в Ловеч...оставам 1% тъй като Генов може да реши, че ще по-полезен през второто полувреме, когато играчите на Литекс ще започнат да се изморяват...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 09 сеп 2011 11:55

Миро титуляр е най-логичния избор. Дано да отбележи, ще е страхотно за самочувствието му. Румбата смяна през второто полувреме, да докаже на великия селекционер Мишо Мадански, че може да играе като нападател.

Марчев се контузи още по време на подготовката и има само 45 мин срещу румънците оттогава. Така че, най-много да е на пейката.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 сеп 2011 11:58

Mourinio написа:След като чух аудиото в Гонг с Миро Манолов, съм на 98% сигурен, че той ще е титуляр в Ловеч...оставам 1% тъй като Генов може да реши, че ще по-полезен през второто полувреме, когато играчите на Литекс ще започнат да се изморяват...

Миро все още няма необходимата бързина, че да влезе "когато играчите на Литекс се изморят". Според мен тогава един много бърз нападател какъвто е Румен ще е по-полезен.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 09 сеп 2011 15:49

Колкото повече наближава този мач, толкова повече губя оптимизъм :(

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 09 сеп 2011 16:24

varnafen написа:Колкото повече наближава този мач, толкова повече губя оптимизъм :(

Губиш оптимизъм...?Недей така,приятел ;) Утре ставаш сутринта,пиеш едно кафе,обаждаш се на двама,трима приятели,сипвате стотина лева гориво и потегляте на една хубава екскурзия до "Покрития мост".По пътя спирате на няколко пъти за по бира,хапване и т.н.До началото на мача ще си оптимист,особено като видиш и 200 човека от Варна,също като теб,дошли да подкрепят любимия отбор,ще се заредиш с оптимизъм на 100%. ;)
Утре всички в Ловеч!!! :geek:

Върни се в “Черно море”