Отборът е оставен на произвола на съдбата, вие говорите за ТИМ. На  тях не им пука, не го ли разбрахте.
zeleniq, те и на Реал и на Челси се подиграват в ШЛ всяка година ама хората имат отбори. Ние сега нищо нямаме.

Локо Сф - Черно море - 1:1
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: Локо Сф - Черно море (14.05, Събота, 21ч.)
Mourinio написа:POPCORN написа:Танко ме кефи!Искам го в ЦСКА
защо, какво направи, че не гледам Канал 3?!
просто ме кефи като играч!А днеска като ги подпука на Локо Сф играчите , добре че го спряха

щеше да ги избие!Много е луд!Мен ме кефи много и като футболист!
 щеше да ги избие!Много е луд!Мен ме кефи много и като футболист!Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
						дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Генов просто е слаб съдия, който действа на принципа на компенсациите. Обърка и спести сума картони за двата отбора, не даде 100% дузпа за Локо Сф първото полувреме, а свири спорна накрая.

- Долно уйно
- Контакти:
ShooterMan написа:ПС:А на Генов ДУПЕ ДА МУ Е ЯКО ОТ ТУК НАСЕТНЕ!Не искам да купуваме мачове,но това ла*но Генов трябва да го разсипе нашия шеф.Доживот аут
Дреме му на Генов, това му е последната година като футболен съдия, така че и да го наказват и да не го наказват все тая.
Относно дузпата съприкосновение има, проблема е, че подмина фал в атака, след това топката отиде в ъглов удар и от там дузпата.
Черно море са си виновни, че след гола тръгнаха да го бранят което е адски грешно, при положение, че има още 30 минути до края на мача.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Честно, аз ако бях футболист на Черно море след тая смешна дузпа, щях да отида да пребия Антон Генов, че да не може да завърши мача, после ако ще да ме накажат да не играя футбол, просто ей така да ми олекне, представям си какво им е било и на на нашите играчи  след тая гавра, гавра и с футбола, морала и какво ли още не. Българиън хомосекшуал е за затвор, не за отстраняване от съдийството, той си натрупа парите с измекярско корумпирано съдийство, изобщо не му пука дали ще е рефер повече, но най-добре да го вкарат в затвора, да го нашибат яко, както си е свикнал...

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
4oKuTo написа:Генов просто е слаб съдия, който действа на принципа на компенсациите. Обърка и спести сума картони за двата отбора, не даде 100% дузпа за Локо Сф първото полувреме, а свири спорна накрая.
Никаква дузпа нямаше първото, стига си говорил глупости, ситуацията е от близко разстояние, ръката е до тялото, няма никакъв умисъл, ако за подобно нещо се свирят дузпи, ще има хокейни резултати
---------------------------------------
Долно уйно написа:Черно море са си виновни, че след гола тръгнаха да го бранят което е адски грешно, при положение, че има още 30 минути до края на мача.
Ние по друг начин не можем да играем. С тези състезатели не можем да контролираме темпото и да градим атаки. Понеже сме стабилни отзад, тактиката ни цялата пролет е изчаквателна. И работи, в повечето случаи. Щеше да проработи и този път; въпреки слабия мач можеше да победим. Но нищо, точим се за сряда.
- 

ShooterMan
- Контакти:
Трябваше нашите да пребият Генов на терена,трябваше...може би трябваше и да напуснем терена и да не завърши мача  Такава ГАВРА не може да остава безнаказана и да се легитимира ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО срещу Черно Море
 Такава ГАВРА не може да остава безнаказана и да се легитимира ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО срещу Черно Море

Такава ГАВРА не може да остава безнаказана и да се легитимира ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО срещу Черно Море
 Такава ГАВРА не може да остава безнаказана и да се легитимира ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО срещу Черно Море"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Няма смисъл, знам от сега какви ще са мачовете и с Каварна, Миньор и Берое.
Няма да им стъпя на стадиона.

Няма да им стъпя на стадиона.
ShooterMan написа:Трябваше нашите да пребият Генов на терена,трябваше...може би трябваше и да напуснем терена и да не завърши мачаТакава ГАВРА не може да остава безнаказана и да се легитимира ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО срещу Черно Море
Нема такива зелени очила като твоите, явно мача е само след гола на Черно море ...
Генов е престъпник, но слещу футбола и не са в България дори