Mourinio написа:Кво стана ве Стрелец, нали били изгонени заради групичката, а то какво заради високи заплати и възраст, явно тоя сезон го отписваме, нови класни играчи няма да има, както и нов треньор, но нали Ратников ще остане, той е голям футболист, с Тошко Колев са новите Аршавин и Меси, другите да се махат, не ни трябват, да върнат и Кривия, той сам бие отборите, взимаме КЕШ-а без проблеми
Кефиш ме как се надъхваш и дори,че сам си вярваш

.Ако ТИМ гонеха заради високи запалти,то първия щеше да е Марио Жардел,който прибирал по 20 000 според написаното от вас!При всички положения Марио взема минимум двойно заплатата на Юрука.По тая логика щеше да изхвърчи и скъпоплатения Адемар,за когото имаше брожения още миналата зима,че е станал най-скъпоплатен след заминаването на Алекс.Тиаго и Ели Маркес също вземат бая пари,да не говорим за Жоро Илиев,Пиргов,Миро Манолов.Ако се гонеше за заплати вски един от по-класните ни играчи да си е заминал,Юруков далееееч не е с най-коравата заплата.Но с корави претенции-може.Изгонените са само от групичката Анти-Кривия,странични хора няма,колкото и по-скъпоплатени да има те са си останали,а ритник поемат само тези от Анти-Кривия.Явно тоя сезон го отписваш ти и тези с твоето мислене,аз нищо не съм отписал,нито другите фенове или шефовете,вероятно и играчите вече като ги няма част или по-точно най-изявените членове на онази каста....Смятам да играем за победа във всеки мач и да гоним Купата на България!Помним,че със посредствения Юруков в Монтана паднахме 4:0,значи с такива слаби играчи не можем да си постигнем целите и затова ги гоним-това е европейското ми обяснение.Тошко Колев може да не е Меси и Ратников да не е Иниеста,но поне играят момчетата,не припиликват за пари с алчните си ненаситни задници въпреки,че оня прибирал по 10 бона и искал още...тези момчета може и 2 бона да не взимат,но излязат ли-играят,дори в контроли-играят,а Тошко обича този екип и този клуб най-много от всеки един играч в Черно Море,но абсолютно всеки един,няма по-тъмнозелено сърце от Тошко Колев и да го сравянваш с един заплатаджия и ненаситен задник,дето и морал после показа,че няма е направо жалко и грозно.Така както аз ДЕБЕЛО и винаги подчертавам,че има разлика между Жоро Илиев и останалите от Анти-Кривия,въпреки,че Жоро ги поведе навремето и около него се пръкна това дяволско котило....И междудругото нямам нищо против да върнат Кривия,мисля,че с Жоро и Ратников напред,а Димов зад тях би се оформила страхотна шампионска халфова линия....