ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Мнениеот parvanoff » 10 дек 2009 17:23

Veso1913 написа:Интересна работа!Уж отбора на народа,а от цяла България ни пожелават успех срещу Левски.Ето например фена на Ботев.Мога с чиста съвест да заявя,че между нашите два отбора има вражда.Но когато единия от двата отбора играе срещу Левски,феновете на другия започват да му желаят успех.Кой е този народ?Да не би да броите феновете от Подуене за народа на България?Цяла България мрази отбора на Левски!Цяла България иска Черно море да отстрани Левски в неделя!Направете една анкета и ще видите колко процента ще съберат Левски и Черно море.Не искам да кажа че много хора са фенове на моряците,а че много хора,почти цял един народ е против подуенското отборче.Радвам се че имаме шанса да се паднем с тях.Имаме шанса да направим цяла България щастлива,като отстраним Левски.Всички на Тича в неделя и Бог с нас!

Май прибързваш с изводите. Това, че малките отбори мразят големите е ясно. Пет човека сте се събрали в тоя форум, за да мразите Левски и вече почна изводи да си правиш. Баце, аз съм от Варна и съм фен на Левски. Не се чувствам варненец, но съм тренирал в Спартак и пак съм си от Левски. Половината агитка на Спартак бяха фенове на Левски, ако следиш нещата около другия варненски отбор. А защо повечето от моряците мразят Левски е ясно-вие също сте си армейски отбор и може би това да е нормално. Все пак на повечето от вас цска им е втори отбор. Все пак е хубаво да си мислите най-вече за своя отбор, а не за другите де... Така някой ден може би ще станете голям клуб-с омраза към други отбори ти гарантирам, че няма да стане...
Жив и здрав. Пожелавам ви добра игра в неделя и най-вече повече фенове на стадиона!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 10 дек 2009 17:57

Мистър, аз лично не мразя никого. Мога само да съжалявам хората подвластни на подобни низки емоции. А да се мразят градове, отбори, фенове е направо нелепо. Всички сме хора преди всичко и сме свързани по един, или друг начин. Това, че ни дразните и че сте ни смешни е съвсем друго нещо и съм сигурен, че дълбоко в себе си си ги знаеш тия работи.

Това за армейския клуб... да не се занимаваме с дрънканици, ти още на мачове на ФК Витоша ли одиш?

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 10 дек 2009 18:58

Лично към теб не съм казал нищо, нито пък конкретно към някого. Принципно не чета подфорума на Черно море, но сега си беше изведен на челна страница и реших да погледна последните две страници да видя какво мислите за мача, а то какво. Основно се плюе противника-с изключение на 1 мнение мисля. Това, че обръщате внимание на неща, които нямат нищо общо с конкретната среща не говори добре за вас-мое мнение. Понеже си чета темите на левскарите, а и пресата, та никъде не видях някой да е казал, че ще бием леко моряците. И е нормално-от доста време ни скачате като за световно, което си е хубаво нещо-подхождаме с необходимият респект към вас. А тука какво-оня мангал, оня що говорел за димо /ами димо и малките деца го знаят кой е и откъде е/ и за капак един ботевист, който дойде да си излее помията, че нямаше къде изглежда... Това на любов към любимият тим ли ти прилича или на омраза към друг отбор! И направих някакво предположение откъде идва това. Незнам кой набор си, но нещо, което е било доста години не се забравя от дъртите фенове и някои млади. Военен съм и знам-почти всичките ми колеги са я от цска, я от Черно море-така че дали се отразява това какъв отбор сте били навремето оставям сам да прецениш... Па и някакъв горе не може да си обясни що повечето фенове на морето МРАЗЕЛИ най-много Левски-ми на, аз му отговарям, защото другите неща, които изброяват някои от вас са измислици и мога да ги докажа. Нито журналистите в България са сини, нито пък ние сме литнали в небесата... Мисля, че е нормално да си подкрепяш отбора и да държиш на него и не виждам нищо дразнещо в това, а защо сме смешни за вас /феновете на отбор, който е на 10-то място в класирането/ ми е малко неясно...
П.П. А дали сме отборът на народа не мога да твърдя. Факт е, че това е тръгнало от една уважавана световна медия и е подхванато от журналисти и фенове-нищо ненормално няма. А и скоро излязоха едни извадки на агенции за децата и по-конкретно на кой отбор са привърженици-около 40% бяха за Левски. Но това мисля не е толкова важно, а и няма връзка с мача...
само Левски и България

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 дек 2009 19:57

Veso1913 написа:Интересна работа!Уж отбора на народа,а от цяла България ни пожелават успех срещу Левски.Ето например фена на Ботев.Мога с чиста съвест да заявя,че между нашите два отбора има вражда.Но когато единия от двата отбора играе срещу Левски,феновете на другия започват да му желаят успех.Кой е този народ?Да не би да броите феновете от Подуене за народа на България?Цяла България мрази отбора на Левски!Цяла България иска Черно море да отстрани Левски в неделя!Направете една анкета и ще видите колко процента ще съберат Левски и Черно море.Не искам да кажа че много хора са фенове на моряците,а че много хора,почти цял един народ е против подуенското отборче.Радвам се че имаме шанса да се паднем с тях.Имаме шанса да направим цяла България щастлива,като отстраним Левски.Всички на Тича в неделя и Бог с нас!

Аз не живея в Подуене,но съм привърженик на Левски.По твоята логика,аз не съм ли от България?И какво общо има Бог с някакъв си мач?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 дек 2009 20:19

parvanoff написа:

Май прибързваш с изводите. Това, че малките отбори мразят големите е ясно. Пет човека сте се събрали в тоя форум, за да мразите Левски и вече почна изводи да си правиш. Баце, аз съм от Варна и съм фен на Левски. Не се чувствам варненец, но съм тренирал в Спартак и пак съм си от Левски. Половината агитка на Спартак бяха фенове на Левски, ако следиш нещата около другия варненски отбор. А защо повечето от моряците мразят Левски е ясно-вие също сте си армейски отбор и може би това да е нормално. Все пак на повечето от вас цска им е втори отбор. Все пак е хубаво да си мислите най-вече за своя отбор, а не за другите де... Така някой ден може би ще станете голям клуб-с омраза към други отбори ти гарантирам, че няма да стане...
Жив и здрав. Пожелавам ви добра игра в неделя и най-вече повече фенове на стадиона!

Пич- първо не сме 5 , а сме много повече и вярвай ми има защо да не харесваме Левски и ЦСКА...
Второ от нашите фенове с малки изключения няма фенове на Левски и ЦСКА- това ти го гарантирам, зщаото познавам доста моряци...
Има и изключения разбира се...
За спартаклиите знам- там си абсолютно прав- това ни различава от тях...
Второ ти като си от Варна,а не си варненец- какъв си- може би софиянец :roll: :mrgreen: Или идваш от някой знаен и не знаен град??? Колко познато.... Напълни се любимия ми град с такива хора...

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 10 дек 2009 20:36

Какво да ти отговоря ми кажи сега ;)
Първо-не съм визирал феновете на Черно море като цяло, а хора, които пишат в темата!
Второ-всеки може да си намери причина да не харесва или мрази нещо, но това не значи, че трябва да го прави-поне аз така мисля.
Трето-аз също познавам доста моряци, все пак съм морски ;) -познавам и хора от агитката ви-да, в агитката няма такова нещо, но... редовите фенове на морето не са 500-1000 човека, а вероятно доста повече, така че и това е относително-ти познаваш хора, които не са, аз които са-не може да се убедим и е нормално.
Четвърто-аз съм раждан във Варна-това не е зависело от мен, тук съм се изучил и работя. Но цялата ми фамилия и от майчина, и бащина линия не са от Варна, така че човек е оттам, откъдето са му корените-това е мое верую. Това не пречи Варна да ми е любимият град в България. Незнам само какво ти пречи това. Знам, че мога да се чувствам варненец, колкото и ти, но все тая-това не е така. Не съм дошъл да ти чупя града, не ти го замърсявам, плащам си данъците във Варна-та какво ти преча ми кажи? Не че ми пука, че ти преча евентуално, но съм любопитен ;) И какъв съм точно-ти изглежда добре ме познаваш?
П.П. Нямаше смисъл да изтриваш половината мнения от темата-нека си седят там-нали в спора се раждала истината? Нека хората гледат кой какво мисли по въпроса...
само Левски и България

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 дек 2009 23:46

parvanoff написа:Какво да ти отговоря ми кажи сега ;)
Първо-не съм визирал феновете на Черно море като цяло, а хора, които пишат в темата!
Второ-всеки може да си намери причина да не харесва или мрази нещо, но това не значи, че трябва да го прави-поне аз така мисля.
Трето-аз също познавам доста моряци, все пак съм морски ;) -познавам и хора от агитката ви-да, в агитката няма такова нещо, но... редовите фенове на морето не са 500-1000 човека, а вероятно доста повече, така че и това е относително-ти познаваш хора, които не са, аз които са-не може да се убедим и е нормално.
Четвърто-аз съм раждан във Варна-това не е зависело от мен, тук съм се изучил и работя. Но цялата ми фамилия и от майчина, и бащина линия не са от Варна, така че човек е оттам, откъдето са му корените-това е мое верую. Това не пречи Варна да ми е любимият град в България. Незнам само какво ти пречи това. Знам, че мога да се чувствам варненец, колкото и ти, но все тая-това не е така. Не съм дошъл да ти чупя града, не ти го замърсявам, плащам си данъците във Варна-та какво ти преча ми кажи? Не че ми пука, че ти преча евентуално, но съм любопитен ;) И какъв съм точно-ти изглежда добре ме познаваш?
П.П. Нямаше смисъл да изтриваш половината мнения от темата-нека си седят там-нали в спора се раждала истината? Нека хората гледат кой какво мисли по въпроса...

Oтзад напред...Първо аз съм модератор и щом съм сметнал, че е било нужно да се трият- това не подлежи на обсъждане ;)
Достатъчно неща са се случили във форума докато ме нямаше- не само тярбваше да трия мнения, ами и банове трябваше да раздавам....Когато се нарушават правилата в спора не са ражда истината, а се раждат псувните и обидите...
Има граници които не трябва да се прекрачват!!!

Така не те знам кой си-но ми писна хора от знайни и не толкова знайни места да идват в града ни и да се мислят за велики, да нареждат, да карат с 200 километра до следващия светофар, да крадат, бият и така нататък....

Учуди ме това, че каза, че си от Варна, а не се чувстваш варненец....

Така е, може и да познаваш моряци фенове на ЦСКА, но аз с тези които съм си общувал няма и 1 да е фен на софийските отбори- напротив- ненавиждат ги..Именно заради комплексарщината и вечната помощ която се оказва на столицата ни...

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 10 дек 2009 23:50

Изпусна шоуто в в няколко поредни теми :mrgreen: но тряба да отбележа, че този път споровете се водеха в размките на нормалното

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 11 дек 2009 09:07

Ами не си прав.Изобщо не ни пука за ЦСКА(ако искаш прегледай темите за мача с тях),техните загуби ме радват точно толкова колкото и левскарските.Аз не ги деля двата отбора,за мене и червени и сини са двете страни на едно и също зло.Политическата власт с подмолни средства помага както на единия,така и на другия,а резултата е,че всички останали клубове са мачкани и вкарани между волтовата дъга на изкувствено надутите тимчета от София,които разсмиват цяла Европа сега с "изявите" си.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 11 дек 2009 11:30

Така е Стрелец.Като са слаби ''грандовете''ни,слаб е и нашия футбол по принцип,но ме е яд когато сини и червени се правят на най-великите в Европа и света.Това не го приемам.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”