Veso1913 написа:Интересна работа!Уж отбора на народа,а от цяла България ни пожелават успех срещу Левски.Ето например фена на Ботев.Мога с чиста съвест да заявя,че между нашите два отбора има вражда.Но когато единия от двата отбора играе срещу Левски,феновете на другия започват да му желаят успех.Кой е този народ?Да не би да броите феновете от Подуене за народа на България?Цяла България мрази отбора на Левски!Цяла България иска Черно море да отстрани Левски в неделя!Направете една анкета и ще видите колко процента ще съберат Левски и Черно море.Не искам да кажа че много хора са фенове на моряците,а че много хора,почти цял един народ е против подуенското отборче.Радвам се че имаме шанса да се паднем с тях.Имаме шанса да направим цяла България щастлива,като отстраним Левски.Всички на Тича в неделя и Бог с нас!
Май прибързваш с изводите. Това, че малките отбори мразят големите е ясно. Пет човека сте се събрали в тоя форум, за да мразите Левски и вече почна изводи да си правиш. Баце, аз съм от Варна и съм фен на Левски. Не се чувствам варненец, но съм тренирал в Спартак и пак съм си от Левски. Половината агитка на Спартак бяха фенове на Левски, ако следиш нещата около другия варненски отбор. А защо повечето от моряците мразят Левски е ясно-вие също сте си армейски отбор и може би това да е нормално. Все пак на повечето от вас цска им е втори отбор. Все пак е хубаво да си мислите най-вече за своя отбор, а не за другите де... Така някой ден може би ще станете голям клуб-с омраза към други отбори ти гарантирам, че няма да стане...
Жив и здрав. Пожелавам ви добра игра в неделя и най-вече повече фенове на стадиона!