Черно море - Лудогорец/2 кръг/26.07.2015/18:30ч/

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ticha i vladislav
Контакти:

Re: Черно море - Лудогорец/2 кръг/26.07.2015/18:30ч/

Мнениеот ticha i vladislav » 26 юли 2015 22:02

С такива купени съдии никой не може да бие Лудогорец.Докато не престанат да се хващат съдиите в България,футбол няма да има.Не Милсами,ами .... ще ги бият,нещастници!
Последна промяна от Iceberg на 26 юли 2015 22:27, променено общо 1 път.
Причина: т.1
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 26 юли 2015 22:21

Браво,Кольо!!!Адмирации.Така се играе.Не ни се получи,но смятам,че това е начина.На прав път сме.Трябва ни дори и посредствен нападател и ще има ефективност.Футбол се играе 90+ мин.За пореден път доказахме,че се борим до края.БРАВО МОРЯЦИ !!!
П.С. Не смятам,че съдиите объркаха мача.Просто нямаме еквивалентни изпълнители на Лудогорец.

ВАРНА
Контакти:

Мнениеот ВАРНА » 26 юли 2015 22:42

Аз не съм доволен от първото полувреме,но второто си играха момчетата както могат.Чиста дузпа за нас.Слаб съдия,за пореден път този габровски боклук ни осира...Каси,трибуни,терен,липса на кенефи,при 35градуса никаква продажба на вода на стадиона :o няма друго такова място като ТИЧА,защо не си направят дискотеките такива бардаци,а стадиона да направят като хората.
Адмиралът е бетон за 10 години напред,само да съм чул нещо против него.Сър Генов,сър незнам си кой ли не беше,но Никола Спасов,който е най-успелия треньор в историята ни,нищо...
Само го чакат някакви капаци ,славита и разни други анонимници.Да не чувам и "гък" за оставки и подобни селско-цигански" напеви.

САМО ТИЧА!
САМО ВЛАДИСЛАВ!
САМО ЧЕРНО МОРЕ!

P.S.
batmanlevski се оказа духнева от шумйен:-)да й имам пиърсингите.Много я боляло като си го вади.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 юли 2015 23:12

Случва се. Много лошо развитие на мача за нас. Не смятам, че Лудогорец показа, че с нещо е по-добър, но във всички ключови ситуации ние имахме малшанс или показвахме неумение - говоря за Васев в края на 1-вото, Бурабия когато излезе ек на ек, никаквата засада на Курьор....докато всяка контра им беше гол. Много добре играхме за мене в някои периоди, но традицията да стартираме слабо си е валидна и днес. Много, ама много ми хареса Траян Траянов! Защитник отвсякъде! Железен е Траян. Освен това най-после имаме и господар на втория етаж и в нашето, и в чуждото поле. Никак не съм доволен от Васев! Неориентиран, слаб, греши винаги в ключовите моменти, а в 45-тата беше ключов дори за мача - беше длъжен да вкара след онова изумително подаване на Жиньо! Като стана дума за Жиньо - вижда се, че не е готов, но се вижда и, че е класен играч. Ебаси паса дето го даде на Васев, елиминира от уравнението целия отбор на Лудгороец. Вижда играта определено, но няма кондиция. Голяма грешка беше оставянето на КЛОК на пейката! Клок е машина и при все, че МАРЧИН не игра беше беумие това КЛОК да не играе, а после след 0:1 няма как да сменяш ДАНИ Г с КЛОК, който е с 1 идея по-дефанзивен. Отличен мач на СТЕНИО. Не знам дали трябва да го отбележа, но....получили сме 4 гола досега и 3 са през зоната на МИШО, факт, днес от там ни бяха най-големите проблеми, ПАЛАНКОВ 2 или 3 пъти спираше в тази зона, МИШО много напред ходи, а може и да е причината, че Васев не му е свикнал и не го покрива като СИМО. СИМО и КЛОК за мене поне трябваше да си стоят титуляри и да не се барат, но както и да е. Големите проблеми обаче:
1. Няма нападател! Никакъв БИЖЕВ, никакъв ЖИВКО, на нас ни трябва класа от ранга на БАКАРИ иначе няма да стане, просто няма...
2. ОТНОВО ПРИЗОВАВАМ ТРЕЗВИТЕ ХОРА - МОЛЯ, ВЪРНЕТЕ ЕРНАНДЕС!!! Бурабия е техничар, но му липсва головия пас! Мехди става за ВСИЧКО друго като офанзивен халф - демараж, техника, задържане на топката, влизане в коридори, двойни и т.н.....но ПОСЛЕДНИЯ ПАС, головия пас изобщо не е оръжието на Мехди! Нещо по-лошо - увлича се в индивидуална игра точно когато трябва да се подава. ЕРНАНАДЕС и нападател - това му трябва на този отбор, видно е. Иначе другото е горе-долу ОК.

ПС: Мога да кажа СТРАШНО МНОГО НЕЩА за съдийството, но ще го оставя без коментар. Нека хората гледали мача по телевизорите да си правят сами преценката дали беше обективно
Последна промяна от ShooterMan на 26 юли 2015 23:26, променено общо 1 път.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 юли 2015 23:21

И да изразя "благодарност" към ръководителите за организацията на мача и отношението към феновете. Голямо браво. В кавички разбира се. Започва мача - на стадиона 4000 зрители....вън - поне още толкова. Целия булевард - опашка за билетче. Не може така, просто не може. Хората се блъскаха пред ЕДИНСТВЕНАТА отворена класа, а вътре някаква женица САМА продава билети. А билета - смях! Някакъв касов апарат и всяко билетче се издава като касов бон - баааавничко, отъвен беше някакъв АД. Просто нямам думи, не може да имаш такава "организация" и такова безобразно отношение към феновете си. Дори в магазини като Пикадили като видят опашка и веднага отварят друга каса...при адската блъсканица можеше да има убити хора. Аз съм сравнително здрав физически, но като ме подпря човешката тълпа по едно време се оказах във въздуха....имаше и деца, ако някое паднеше - дотам, туй щеше да му е на лапето. На влизане казах на баш ченгесарина с 4-те звездички, шефа - пуснете хората, вижте какво става, труп ли чакате....не ме отразиха, но това е нормално за милиционери. Добре, че нямаше инцидент, но ситуацията стана по едно време взривоопасна...3-4 000 души напират на едната каса, почва мача, почнаха да викат, да блъскат, сещате се, гадна работа :shock:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 26 юли 2015 23:33

И една добра новина след мача. Днес заведох малкия си племенник за пръв път на стадиона. Много му хареса, няма да му е за последно и...
Черно море от днес има още един фен. Честито!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 юли 2015 23:39

visentii написа:Черно море са продажници или некадърници...а може би и двете.
Крайно време е този отбор да напусне "А" група...дано да е тази година - успех :mrgreen:

Хахахахахахаха! Голям си смешник, бе.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 юли 2015 23:42

cristely написа:И една добра новина след мача. Днес заведох малкия си племенник за пръв път на стадиона. Много му хареса, няма да му е за последно и...
Черно море от днес има още един фен. Честито!

Жив и здрав да е, а след време с приятелчета и....следващото поколение МОРЯЦИ да идва на стадиона 8-)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 юли 2015 23:45

На фона на загубения мач въпреки някои хубави неща си мислех какво ще ме развесели. Викам си - само като прочета говеждите коментари изпълнени с неадекватност и злоба ще се ухиля до уши! Няма грешка, прочетах им мненията на 2-3-мата завършени ОЛИГОФРЕНИ тука и разбрах....Разбрах КОЛКО НАДЪЛБОКО БРЪКНАХМЕ в нечий гъзове :mrgreen: . Еми ще се борим да не изпаднеме, щом трябва, тежка битка ще водим с вас, ама като ви знам на края на Дунава какви сте....вие сте директно изпадащия, а ние ще играем баражче - ОК :lol:

Потребителски аватар
desi_1234_1997
Контакти:

Мнениеот desi_1234_1997 » 27 юли 2015 08:57

От 4 години гледам мачове- за пръв път виждам подобно подпиране... Не знам, трябва да си сляп, за да не забележиш, че съдията отявлено си подкрепяше Лудогорец. Всъщност, не е срамно да загубиш от Лудогорец, но е излишно реферът да ги подпира. Не ни свириха нито дузпата, нито 2-3 решаващи засади... За фалове да не говорим. Не съм очаквала от най-добрия отбор в България да си купува съдии. :o
Само Черно море!!!!!!

Върни се в “Черно море”