Черно Море спечели купата на България!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море спечели купата на България!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=093B5QR7fy4[/youtube]
Red thunderstorm написа:gzagorov написа:Red thunderstorm написа:Gary Shaw написа:До колкото помня финала беше нагласен Левски да го вземе![]()
Беше...ама те / Вие/ пак не можаха/можахте/
Кой не можа, нали дузпа щяха да свирят? В този случай даже си и имаше, вие пак директиви сънувате. Олиго... захариди, такива!
И червен картон за Цонев имаше. Това беше първата ситуация, която беше в състояние да даде друга посока на мача. Всичко останало беше след нея.
Прав си за другата насока в мача - "сините" футболисти можеха да се стреснат, така че по-добре щеше да е за "Левски" да останат с човек по-малко. Както се видя от играта и от головите положения, не пасовете бяха проблема им днес.
Но аз реагирах на поредните малоумщини за уреждания. Все сигурни информации за уредени мачове и нагласени дузпи имат капацитетите в този (и не само) форум. Затова ги нарекох олиго...захариди.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
dunavfc написа:BRF написа:dunavfc написа:Без капка притеснение и угризение на съвестта, пожелавам смърт на всяко едно копеле, което днес участва в побоят над един беззащитен левскар, който на всичко отгоре е бил и с децата си !!!
Къде е станало това нещо!
На главната в Бургас. Едно семейство с две деца е било нападнато от 20-на човека. Човекът, който е бил свидетел е мой приятел, бил в близост до ситуацията. Мога да му вярвам на 101 %.
Не знам какво точно имаш предвид под "главната в Бургас", но днес в центъра на града имаше десетки хиляди хора, които се разхождаха в слънчевият съботен ден, сред тях и много привърженици на Левски. Нямаше абсолютно никакви проблеми, даже закачки или подвиквания не видях. Левски ми е сигурно най-несимпатичният отбор в България, но точно така си представям гостуванията на всяка публика - многобройна, със семействата, имаше дори хора със сини фланелки и деца в колички. Това са хубави гледки и всеки, който обича футбола и футболната култура може само да ги адмирира. Не знам какво са ти разказали, но пак ще ти повторя, че ако има нещо такова, то трябва да е станало пред хиляди хора. Струва ми се невъзможно да е истина.
- damyanov1963
Re: Еврои.....
GOLEADOR написа:Синя съдба.
Нещо за калъфките ли намекваш?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:Честито на Ч. море, ама поне един, така от кумова срама да беше споменал за неотсъдената дузпа за Левски.
.
Съдба кво да правиш.100% дузпа за левски.Ама като почнеш да компенсираш така става.Ако беше извадил червен картон на Стойчев.........
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
damyanov1963 написа:GOLEADOR написа:Синя съдба.
Калъфки с климаттизация

Леевски, оле

dunavfc написа:BRF написа:dunavfc написа:Без капка притеснение и угризение на съвестта, пожелавам смърт на всяко едно копеле, което днес участва в побоят над един беззащитен левскар, който на всичко отгоре е бил и с децата си !!!
Къде е станало това нещо!
На главната в Бургас. Едно семейство с две деца е било нападнато от 20-на човека. Човекът, който е бил свидетел е мой приятел, бил в близост до ситуацията. Мога да му вярвам на 101 %.
Пълни глупости!
orlando7 написа:dunavfc написа:гражданин от село написа:dunavfc написа:Без капка притеснение и угризение на съвестта, пожелавам смърт на всяко едно копеле, което днес участва в побоят над един беззащитен левскар, който на всичко отгоре е бил и с децата си !!!
Теб ли са те били?
Какво значение има кого са били ?
Що пробутваш селските си парчета тука? Участниците в тоя форум не са толкова първосигнални!
Абе тъпанар комплексиран, кой е търсил вниманието ти, че се обаждаш ? Кой те има за жив, че си даваш мнението ? Това, което съм написал да не би да е насочено към теб ? Бахти наглият и малоумен типаж...
GOLEADOR написа:Синя съдба.
Лошото е, че от утре на дневен ред идва темата за червената съдба.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- Red thunderstorm
damyanov1963 написа:GOLEADOR написа:Синя съдба.
Абсурд! Как ти дойде на акъла?

А бе, вярно ли е, че в Подуене много вървежни в момента били кривите макарони с изглед към Европа?