28 кръг: Черно море – ЦСКА – 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: 28 кръг: Черно море – ЦСКА – 23.03 (неделя) 15,45 Нюз7

Мнениеот thebully » 23 мар 2014 18:18

Давай давай ,удри пуцай куме,изтървахме ги :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 23 мар 2014 18:18

Нямах възможност да бъда на стадиона, гледах на лаптопа тук, на работа. Имаха няколко опасни положения, ние пък ако си бяхме вкарали дузпата ги биехме. Мъжки, оспорван мач. Не бях прав за съдията днес, но пък друг път ги е правил едни.. та имаше защо да се съмнявам ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 23 мар 2014 18:34

Всичко беше точно имаше си дузпа.Сами сте си виновни, а и както писах хикса ни устройва.По- важен е следващия ни мач с "националната кауза" тия биеме ли ги става страшно.

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Re: 28 кръг: Черно море – ЦСКА – 0:0 FT

Мнениеот rodman » 23 мар 2014 18:54

Нещо за нивата и "ботушарите" има ли? Сега сядам и не съм преглеждал оправданията :) Иначе, нелош мач, жалко за пропуска на Бакари!!! Напред, МОРЯЦИ!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 мар 2014 19:00

Не съм доволен.Много слаб мач беше,като и двата отбора играха слабо.От нашите бих отличил единствено страхотната игра на Жоро Китанов,централните защитници и Мишо Венков,като Кирил Котев си е играча на мача отвсякъде.Колкото до дузпата - 100%-ова,даде си я съдията,Бакари а би като по учебник,но...греда,малшанс и толкова.0:0 беше реалния резултат,аз очаквах повече футбол,но очевидно при нас след напускането на Жоро Илиев и наказанието на Дани Г няма "умен" халф да пусне някой и друг пас.Убеден съм,че ако Дани Г беше играл днес щяхме да покажем много повече.За мене също смяната на Окоро беше грешка,черния много ги тормозеше.Дано Домо-то влезе по-бързо във форма,защото много ни е нужен.Иначе като цяло-раздадаха се,толкова си можем,можеше и да бием,но нямаше да е много справедливо на фона на показаното.Не знам кой е мятал камъни,не го оправдавам,има си полиция,да намира,арестува и наказва виновните.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 мар 2014 19:08

Абсолютна селяния беше тва, което направихте( не визирам мача), а извън него и си заслужавате боя.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 23 мар 2014 19:10

Този сезон изтърваме 4та дузпа! Жоро със Славия и Нафтата; Райков с/у Ботев и сега Бакарито.
Дузпа имаше и съдията,който е зад аутлинията консултира главния,че има нарушение.
Иначе Костадинов нямаше да я свири.Съдията спести няколко жълти картони на червените и даде пресилени жълти на моряците.
Слаб мач за Паланков.Бакарито не бе в кондиция и трябваше него да сменят, а не Окоро.
Ж.Атанасов си остава ахилеса в защитата.Моряците играха без достатъчно хъс в нападение и за това изтърваха победата.

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 23 мар 2014 19:13

AnalBreaker написа:НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ВАРНЕНЦИ ???? КАЗВАТЕ, ЧЕ СТЕ ГОЛЕМИТЕ ГРАЖДАНИ, А СЕ ДЪРЖИТЕ КАТО СЕЛЯНДУРИ !!!!

КАК МОЖЕ ДА ХВЪРЛЯТЕ КАМЪНИ В СЕКТОРА, КЪДЕТО ХОРАТА ВОДЯТ ДЕЦАТА СИ ДА ГЛЕДАТ СКАПАНИЯ РОДЕН ФУТБОЛ ?

НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ВАРНЕНЦИ ДА ЦЕЛИТЕ С КАМЪНИ И ДА ПУКАТЕ ГЛАВИ НА ВАРНЕНСКИ ДЕЦА ?! ?!

Все тая ми е за резултата. Просто това, което направихте, аз не мога да го проумея !

СЕЛЯНДУРИТЕ БЯХА В СЕКТОРА ЗА ГОСТИ – ДЪЛГОПОЛ, ДОБРИЧ, АКСАКОВО И ТН.

БОМБИЧКИ, СЕДАЛКИ ПО ПОЛИЦИЯТА, СЧУПЕНА ОГРАДА.

НИКЪДЕ НЕ СЪМ ВИДЯЛ СПУКАНА ГЛАВА НА ДЕТЕ, ТАКА ЧЕ ИЗЧЕЗВАЙ СЕЛЯНДУР!
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 23 мар 2014 19:15

Red_Girl написа:Абсолютна селяния беше тва, което направихте( не визирам мача), а извън него и си заслужавате боя.

Къш селянко!!!
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 23 мар 2014 19:27

Здрав мач, както винаги на "Тича" ! Равенството е справедливо. Повечето отбори ще си тръгнат победени от там .
Да хвърляш камъни през оградата като не виждаш към кого отиват е подло, страхливо и най-вече подсъдно !

Върни се в “Черно море”