Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна
А помните ли какви мачове направи Чики Юруков в Черно Море, така че Чилика е същият,а и нямаме футболист с такижа качества, което ще е добре за отбора, все пак трябва да сме готови за всичко, имаше мачове като ня с Беласица където го загубихме, както и домакинството с Черноморец където се виждаше че ни липсва исочина и сила в атака,а Чилика на отбори като Беласица и Спартак редовно им правеше по 2-3 гола на мач. особенно на спартак сигурно има около 10-15 гола срещу тях.
А бе,нека да дойде Чилика.И за него ще се намери място и той ще има шанс да играе.
Само Черно море.
- Sagittarius
Чики Юруков беше един от най-слабите в онзи Черно Море.Апотеоз на бездарността му беше пропуска на празна врата от 1 метър в Несебър срещу Левски,по-уникално положение и от на Йовов срещу Удинезе,иначе биехме Левски ако беше вкарал.Чиликов е в пъти над Стефан Юруков като класа.Ако Кольо си прецени,че ще свърши работа да го вземе бе.Само ще споря за това,че Миро можел да играе крило...Миро е чист централен нападател с мощ,експлозивност и демараж....но центрира ли добре?Има ли техниката на типичните крила като Зе Соарес примерно?Просто да го сложим на крилото значи да играем с човек по-малко.Миро трябва да ошлайфа играта си с глава,защото въпреки солидния си ръст това му е много слаб компонент,също и не се пласира добре при статични положения,но те и двете неща са свързани де...
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Ако,не се лъжа за целия пролетен сезон Миро Манолов има само 1 гол.Така,че ни трябва голмайстор,а не нападател!
- zeleno-beli
- Контакти:
Sagittarius написа:Чики Юруков беше един от най-слабите в онзи Черно Море.Апотеоз на бездарността му беше пропуска на празна врата от 1 метър в Несебър срещу Левски,по-уникално положение и от на Йовов срещу Удинезе,иначе биехме Левски ако беше вкарал.Чиликов е в пъти над Стефан Юруков като класа.Ако Кольо си прецени,че ще свърши работа да го вземе бе.Само ще споря за това,че Миро можел да играе крило...Миро е чист централен нападател с мощ,експлозивност и демараж....но центрира ли добре?Има ли техниката на типичните крила като Зе Соарес примерно?Просто да го сложим на крилото значи да играем с човек по-малко.Миро трябва да ошлайфа играта си с глава,защото въпреки солидния си ръст това му е много слаб компонент,също и не се пласира добре при статични положения,но те и двете неща са свързани де...
Не съм много съгласен с теб. Точно това, което казваш за Манолов, че не се пласира добре и не може да играе добре с глава, показва че Миро е типично крило. Още повече макар и с мощна физика, той е много добър спринтьор. Всички знаем неговите набези по дясното крило каква мощ и скорост имат.
Като се замисля стигам до извода, че Зеления е абсолютно прав. Не знам само дали ще станем чак шампиони,но : МАЧКАЙ ТИЧА МАЧКАЙ !!!!!!!
-
- Контакти:
http://www.novsport.com/news44581_1059.html някой да знае нещо за нападателя мечта? 

Само Кольо си знае, всички ние гадаем
.
Има вероятност да привлечем такъв "МЕЧТА", само при условие: ВЛИЗАНЕ В ГРУПИТЕ НА ЛИГА ЕВРОПА
.

Има вероятност да привлечем такъв "МЕЧТА", само при условие: ВЛИЗАНЕ В ГРУПИТЕ НА ЛИГА ЕВРОПА

- Sagittarius
100 на 100 българина е Чилика.Сега чета,а и сам си правя извода от контролите на ЦСКА....нещо нещо Спаско Делев не им пасна на отбора
.Чудесно е това,а и пари нямат да го платят,Галчев е закъсал с парите и имаме шанс да ударим тука.Кмета уж натискаше Титан да пуснат Сашо Тонев
.Както и да е,надявам се да вземем Тонев,тук ще можем да го развием до пълния му блясък,същото би важило и за Делев.То нормално в ЦСКА да играе индивидуално...Тука,тука им е мястото,при нас,при големите играчи от които могат да учат,там кой ще ги учи?Тошо дърводелеца ли ще ги учи на футбол?Затова Миро футболист тука стана чак като дойде 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Бразилецът Адемар най-вероятно ще подпише договор с Черно море, а датчанинът Каспер Ларсен ще бъде отпратен. Окончателното решение на треньора Никола Спасов ще стане ясно в петък. Двамата играха по 56 минути при 1:1 срещу Левски.
- Доволен съм от тях, но ще мисля още два дни - заяви Спасов.
Бразилецът май остава,но за датчанина явно нещата са на кантар.Остава да видим и нападателя-мечта?
- Доволен съм от тях, но ще мисля още два дни - заяви Спасов.
Бразилецът май остава,но за датчанина явно нещата са на кантар.Остава да видим и нападателя-мечта?
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Кольо пак ще ни изненада приятно.Намислил е нещо но засега се спотайва,като лисица зад кокошарник и нищо не казва.Айде Кольо,ти си на ход.
Само Черно море.