Берое - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Берое - Черно море

Мнениеот Iceberg » 22 авг 2013 10:19

helemong написа:[quote Iceberg на 20 Авг 2013 13:53

Бебо май беше десен бек ;) Отлична защита,разумна игра,безидейно нападение.....заслужена ВАЖНА точка.

Тц, Бебчо.. от дясно крило, та ляв бек :) И забравих, треньор Спас Киров. А иначе наистина много точно и кратко казано "Отлична защита,разумна игра,безидейно нападение.....заслужена ВАЖНА точка."][/quote]

Прав е Iceberg и след като прочетох веднага с умиление се сетих за онзи отбор. Бебчо беше преквалифициран от крило на ЛЯВ бек след Димо Денев (Мирона малко) и залепна на тази позиция.Тях години се отказа Г.Жеков и бе върнат Дончев за десен бек където той залепна. Железните Барона пред Марата и Бай Иван.Как организираше играта и водеше топката Кондата - незаменимо.Тогава се играеше по-бавно,но Кондата дриблираше без да поглежда в краката си.Следеше как се движат другите,а топката си оставаше залепена в краката му.Стига спомени,че взех да се просълзявам докато пиша.Макар да не взе медали онзи отбор винаги ми остава еталон за класа.[/quote]

+ 1913 :)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 22 авг 2013 10:52

greenpeak написа:
ralimavridov написа:Ама чакай малко.Какво значение има дали ти одобряваш нещо или не?Ти ли си треньора,ти ли ще си подадеш оставката при провал,ти ли носиш отговорност пред собствениците за постигнатите резултати?Ти си просто един обикновен фен като всички останали,и носиш отговорност единствено и само да подкрепяш отбора,това е!Какво си се разпенил тука,схеми,смени и т.н.Пий си ракията,яж си салатата и се радвай на живота.
Подкрепяй 100 годишната гордост на Варна!!!
Всичко останало е тесногръдие.

Тук е форум за футбол бе ralimavridov, ти случайно да си малоу**н, тук се КОМЕНТИРА футбол, шампионат, отбори, мачове, футболисти, треньори, собственици на отбори, фенове, агитки, и т.н. и т.н.. :mrgreen: .Какво очакваш да прочетеш тук?

Кой съм бил, че съм КОМЕНТИРАЛ или съм изразявал мнение относно футбол във форума???

Утре ще попиташ кои са примерно, гарфилд,Clarion, 4erno-more, гарфилд, Jordanov77, ShooterMan, зеления, cristely, Iceberg, guglata, ticha i vladislav, ozzy, Кролик, Явореску и т.н. и.т.н.(знам че доста хора пропускам, нека не се сърдят :mrgreen: ), че КОМЕНТИРАТ футбол във форумът ни.

Искаш да спра да си изразявам мнението ли бе :mrgreen: ? Само трябва да подкрепям отбора си безрезервно, така ли? Ами сбъркал си адреса :mrgreen: .

Предлагам ви на двамата с rodman, щом не ви харесва да четете коментари, да приключите с този форум. Нямате работа тук, в противен случай ще ви се наложи да четете КОМЕНТАРИ както положителни така и негативни.
ralimavridov, самият факт, че харесваш играта на отбора в мач в който нямаме нито един точен удaр в противниковата врата (http://www.novsport.com/video710741_1059.html ), ми е достатъчен да разбера колко ти е акъла в главата, а си тръгнал да ми говориш за тесногръдие.

Ако имаш проблем и не разбираш за какво служи този фенски форум се обърни към модератора гарфилд, за да ти обясни.
А ако пак не разбереш, пий си ракията, яж си салатата и гледай турски сериали.

"greenpeak", естествено, че всеки е свободен да изразява мнението си в подобни форуми! За съжаление и тук свободата е криворазбрана и отива към т.нар. "слободия". А за квалификациите, с които кичиш инакомислещите, този път ще ти простя :) Искам да ми ги кажеш още веднъж, но лице в лице! Явно все повече назрява момента да излезем от анонимността на форума и да си организираме среща на живо!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 22 авг 2013 13:02

Aз чужди мнения избягвам да коментирам rodman, ако си забелязал (коментар на чуждо мнение правя само в краен случай), тача че не ми коментирай и ти мойте. Като не ти харесва "свободията" довиждане, никой не може да запушва устите на хората.
Има коментари във форума които дори не чета, щото са пълни глупости и са писани от глупаци. Прави и ти като мен когато нещо не ти харесва, и толкова. Няма нужда да влизаш в полемики.

Моето мнение винаги го аргументирам, и не е на база някакви симпатии или антипатии, а е на факти. Това е положението.

Мавридов от години ми прокарва тезата, ча нямало нижда да се критикува отбора (дори когато играем "Ганкиното" мач след мач), а само трябва да се поддържа безрезервно. Това няма как да се случи тук във форума.

Върни се в “Черно море”