СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот yavorescu » 08 юни 2011 23:10

зеления написа:Все си мисля, че най-доброто за отбора е ТИМ да се ОМЕТАТ от не само БГ футбола, но и от България. Докато тези боклуци са собственици ще е все тая - едно голямо НИЩО!!! Кой и каквото и да ми говори не може да ме убеди, че тези мутри са полезни за Варна и в частност за Морето.

Кой е говорил такива неща? ТИМ са най-злокачествения тумор не само за Варна, но и за България. Няма по-нагли и безскрупулни изроди, софийските групировки са като пионерски дружинки в сравнение с тях сега. Най-грозното е, че ТИМ беше една благородна кауза (тези, които си спомнят или са имали нещастието да участват в създаването, ще го потвърдят), а от пуста алчност се превърна в абсолютна гротеска, една пълна противоположност.

Да се ометат не виждам как ще стане, те са собственици все пак. Някои от нас ни е срам, но това е положението.

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 09 юни 2011 21:25

Наближават избори и пак тия лъжловци от Химимпорт започнаха да лъжат,че след изборите веднага започват строежа на стадиона.Г-н Николаев , едва ли и децата от детската градина ще Ви повярват!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 09 юни 2011 22:03

Да можеше да подкрепяте отбора, така както обичате да плюете, понякога наистина ми се иска да се ''ометат'', за да ви видя тогава някои от вас какви ще ги дрънкате, като се чуди отборът как да върже двата края, за да играе в А или Б група, ще стане точно като при плебеите, видяхте и с Пирин какво стана днес, плюйте си щом толкова много ви харесва. Те парите от небего падат, стадион до стадион в България, все модерни и три-етажни, милиардери на опашка чакат да се освободи някой клуб и да започнат да наливат пари в него...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 09 юни 2011 22:46

Mourinio написа:Да можеше да подкрепяте отбора, така както обичате да плюете, понякога наистина ми се иска да се ''ометат'', за да ви видя тогава някои от вас какви ще ги дрънкате, като се чуди отборът как да върже двата края, за да играе в А или Б група, ще стане точно като при плебеите, видяхте и с Пирин какво стана днес, плюйте си щом толкова много ви харесва. Те парите от небего падат, стадион до стадион в България, все модерни и три-етажни, милиардери на опашка чакат да се освободи някой клуб и да започнат да наливат пари в него...

Подкрепата за отбора няма абсолютно нищо общо с отношението към собствениците. Аз си подкрепям отбора, и ще го правя дори и да играе в окръжните групи. Парите определено не падат от небето, но с по-малко пари и по-добро управление клуба може да се задържи поне на това ниво. Трима юноши си поделят космическата заплата на Дани Георгиев и толкоз. Прави се градивен анализ за отлива на публиката, нова ценова политика -- публиката се връща и приходите от билети + ТВ права плащат всички заплати, включително и на администрацията.

Шапка на шайката разбойници които са собственици няма да свалям, още повече че имам известно участие в създаването им и много лош вкус в устата (и гузна съвест) с оглед на това, което се случи впоследствие. Има голяма разлика между плюене и критика, както и между подкрепа и близане на задници.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 юни 2011 23:39

Mourinio написа:Да можеше да подкрепяте отбора, така както обичате да плюете, понякога наистина ми се иска да се ''ометат'', за да ви видя тогава някои от вас какви ще ги дрънкате, като се чуди отборът как да върже двата края, за да играе в А или Б група, ще стане точно като при плебеите, видяхте и с Пирин какво стана днес, плюйте си щом толкова много ви харесва. Те парите от небего падат, стадион до стадион в България, все модерни и три-етажни, милиардери на опашка чакат да се освободи някой клуб и да започнат да наливат пари в него...

yavorescu ти го каза много точно. Не ми цитирай разни плебеи, Пирин и т.н., а сравнявай отбора ни с Литекс, Лудогорец и т.н. В противен случай ние винаги ще си останем едни средняци и нищо друго.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 10 юни 2011 12:17

Виждам колко би се подкрепял отборът и в окръжните групи, при първата трудност, масово плюене, храчене и на стадиона 200 човека, а примерът с Гриша Ганчев и Лудугорец е смешен и също така да не мислиш, че Гриша Ганчев и Домусчиев са светци... Кажи ми кой ще се наеме с издръжката на отбора, за да се бори за нещо, няма кой, аз много добре си спомням какво беше 2003-2004, някой май много бързо забравиха трудностите и как поради безпаричие щяхме отдавна да сме в някоя от по-долните дивизии, а сега вместо да сме наистина ''средняк'' в Б група, постигнахме най-доброто си класиране за последните 40 години - 3-ти място и 3 поредни участия в ЕКТ, а, водещ отбор в България, с който всички отбори се съобразяват, какво повече да коментирам...ама нали трябва да се плюе основно и че не било като в Литекс, ами то и в отбори като Ботев, Локо Пд не е като Литекс или те са някакви смешни отбори без публика...Подкрепяйте си отбора и толкова, че не ви виждам повечето от вас на мач във В група, аз съм станал фен на отбора в Б група и в която и група да играем, дори Папата или Дон Корлеоне да ни е собственик, винаги ще съм на стадиона, за да подкрепям отбора и когато постигнем успехи винаги ще знам къде сме били и винаги ще знам през какви трудности сме минали и изобщо не искам да се връщаме към времената с неясно бъдеще, които лесно се забравят от някои!
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 10 юни 2011 13:09

Дайте ми 3 примера на силни отбори, които не се издържат със съмнителни/мръсни пари?
Май няма. Тогава какво е това желание да идем във В група? Да кажеш само ние да сме мръсни - да искате да се пречистим....вие по-вярващи и от папата излязохте.

Добри-лоши това са собствениците в момента и абсолютно излишно е да хабите енергия и да се разстройвате по този повод.
Подкрепяйте си отбора вместо да се месите в неща, в които нямате работа.

зелено-бяло написа:А зелено-белия храм "Тича", строен със средства и сили на феновете, си е една клоака където те е гнус да стъпиш.

За това думи нямам.....

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 10 юни 2011 16:24

Аз не искам да играем във В група, не знам защо си останал с такова впечатление. Един добре управляван клуб няма нужда от благодетели, които да го издъжат -- точно това е сбърканото в българския футбол. Кампаниите "собствениците аут" са глупави и неефективни, така че не поддържам подобно нещо. Просто си казах мнението за собствениците. Обичам клуба, тях не.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 юни 2011 18:37

Mourinio написа:Виждам колко би се подкрепял отборът и в окръжните групи, при първата трудност, масово плюене, храчене и на стадиона 200 човека, а примерът с Гриша Ганчев и Лудугорец е смешен и също така да не мислиш, че Гриша Ганчев и Домусчиев са светци... Кажи ми кой ще се наеме с издръжката на отбора, за да се бори за нещо, няма кой, аз много добре си спомням какво беше 2003-2004, някой май много бързо забравиха трудностите и как поради безпаричие щяхме отдавна да сме в някоя от по-долните дивизии, а сега вместо да сме наистина ''средняк'' в Б група, постигнахме най-доброто си класиране за последните 40 години - 3-ти място и 3 поредни участия в ЕКТ, а, водещ отбор в България, с който всички отбори се съобразяват, какво повече да коментирам...ама нали трябва да се плюе основно и че не било като в Литекс, ами то и в отбори като Ботев, Локо Пд не е като Литекс или те са някакви смешни отбори без публика...Подкрепяйте си отбора и толкова, че не ви виждам повечето от вас на мач във В група, аз съм станал фен на отбора в Б група и в която и група да играем, дори Папата или Дон Корлеоне да ни е собственик, винаги ще съм на стадиона, за да подкрепям отбора и когато постигнем успехи винаги ще знам къде сме били и винаги ще знам през какви трудности сме минали и изобщо не искам да се връщаме към времената с неясно бъдеще, които лесно се забравят от някои!

Приятел, като се замисля май повече километри съм навъртял за гостуванията когато играехме в Б от колкото в А група. Че кой ти е казал, че няма да си подкрепяме отбора? :o Както ти каза и yavorescu тук не става дума за плюене и не подкрепяне на отбора, а за нормална критика и то не на стадиона, а във форума. Не мога да остана безпристрастен към отношението на собствениците към нуждите на отбора. За един пиклив нападател говорихме през зимната пауза, който даваше разликата между 6-то и 4-тото (че и по-горно) място и струващ смешни пари. Няма как да се сваля шапка на собствениците за този небивал пинтелък! Всеки в тази страна знае кои са Гришата, Гигов, Бай ти Венци, ТИМ, Домусчиев и т.н. Разликата между тях е една - едните освен далаверите си дават и сериозни пари за отборите си, а другите използват дадени отбори за параван за далаверките си без да им пука изобщо какво става с техните тимове.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 юни 2011 18:47

Ремонт на "Тича" няма да има, поне това лято
Дългоочакваното подновяване на домът на Черно море стадион "Тича" все още не е започнало и по всичко личи, че и това лято няма да се извърши.
Откакто е приключил шампионата до сега на стадиона не са стартирали никакви ремонтни работи, а и по нищо не личи, че въобще се очакват такива.

Кореспондентът на Novsport. com във Варна направи опит да научи нещо повече по - въпроса, но за съжаление никой от ръководството и персонала на отбора не пожела да даде конкретен отговор дали въобще предстои подобно ремонтиране на спортното съоръжение. Един от служителите в тима от морската столица сподели, че подробности около тази тема ще има в по - късен етап, тъй като по - голямата част от персонала в момента е в почивка.

Както е известно през зимата излезе информация, че през лятото предстоят мащабни ремонтни дейности на стадион "Тича", след които той щял да изглежда по - европейски образец.

Част от плануваните обновления на съоръжението от страна на ръководството на варненци бе, да се изгради нова трибуна, подмяна на всички седалки, монтиране на светлинно табло, подобряване на тревната настила и дори бе предвидено нейния размер да се увеличи, за сметка на пистата с цел стадиона да придобие английски тип.

Върни се в “Черно море”