Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Илиан добре знае какво прави. Мисля, че огромния позитив е, че играчите са селектирани предварително и са тук за старта на подготовката - не да ми се включват по никое време и да ги чакаме да заиграят през Ноември, когато или всичко е сръвшило, или титулярния състав е избистрен, или пък се контузват заради форсмажора. Очевидно е, че Илиан ги е гледал всичките, харесал ги е и му пасват на стила. Аз съм оптимистично настроен, този път селекцията е професионално изготвена (това не е камък към Илиан, а към ръководството). Единствено съжалявам за Наско Илиев, моряк, наше момче, но 2 фактора има - първо, че е на 30 човека и иска да заработва пари - така, че Числото и схемите там са му по-изгодни. Второто - Наско никак не пасва на схемата на Илиан - тежък таран не се вписва в нещата - такъв като Сердюк е нападателя на Илиан - да бяга, да пресира, да е подвижен и агресивен......и ми се струва, че този новия бразилец ли е, португалец ли е Селсо Сидни е такъв - нищо, че е 1.88 и изглежда биче, бяга да си е*е майката виждам с тая широката крачка, Георги Лазаров също хич не е бавен и с тях двамата аз виждам доста опции, доста добри неща в атака. Мисля, че Иса трябва да се пенсионира, с нито един от двамата не може да се сравнява, а и с Уеслен даже, но Илиан си знае....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
deadlock написа:За мен притеснително също е, че нищо не се каза за Лясков. Оставам с разбирането, че няма да играе при нас, което ни оставя с малко опции на бековете - Дончев, Дани Мартин, Панов и май единия от новите, който може да играе като централен и ляв бек.
Няма Лясков, няма Млясков,......, най-много още един нападател от Бразилия и туй то :) !
Това беше,.................... селекцията приключи!
Като става въпрос за защитници, Емануил Няголов от юношите ни, национал, 2008г.. Ляв краен.
boys85 написа:Съдейки по интервюто, което е дал наскоро, едва ли.
https://www.foot-national.com/mercato/e ... cer-915716
Ще си го дундуркаме и хрантутим до 2028г. по договор. Това е!
Vladislav написа:Накрая ще се окаже, че само единия реактор от атомното ни нападение е напуснал.
Да ..само от Брено се отървахме. Останалите трима от атомното ни нападение /Иса,Осей,Уеслен/ има опасност да продължат да лазят по нервите на феновете.
https://vsport.bg/razbra-se-koy-e-ochakvaniat-brazilets-v-cherno-more/?fbclid=IwY2xjawK3oZtleHRuA2FlbQIxMQABHtwM9GwgHQtvfNiqrLg8pcxLoLd4noo8saGznnOE7RAIYqM7edM4ZHGzj5de_aem_DHIYLC_jTOT8jeT-tW4AnA
Новият бразилски нападател, който Черно море очаква, се казва Густаво Франса, съобщава Novsport.com. Той е 22-годишен и за последно е играл в Португалия.
Франса пристига тази вечер във Варна, а утре ще подпише договор и ще тренира за първи път с „моряците“.
Густаво е осмото ново попълнение на бронзовите медалисти.
Преди него Черно море привлече още трима бразилци – левия бек Бандаро, полузащитника Жоао Педро и крилото Фелипе Кардосо.
Другите попълнения са вратаря Кристиан Томов, халфа Асен Чандъров и нападателите – Селсо Сидни от Порутгалия и Георги Лазаров от Фратрия.
Новият бразилски нападател, който Черно море очаква, се казва Густаво Франса, съобщава Novsport.com. Той е 22-годишен и за последно е играл в Португалия.
Франса пристига тази вечер във Варна, а утре ще подпише договор и ще тренира за първи път с „моряците“.
Густаво е осмото ново попълнение на бронзовите медалисти.
Преди него Черно море привлече още трима бразилци – левия бек Бандаро, полузащитника Жоао Педро и крилото Фелипе Кардосо.
Другите попълнения са вратаря Кристиан Томов, халфа Асен Чандъров и нападателите – Селсо Сидни от Порутгалия и Георги Лазаров от Фратрия.
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Би трябвало да е този: https://www.transfermarkt.de/gustavo-franca/profil/spieler/1095825
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Sole написа:Vladislav написа:Накрая ще се окаже, че само единия реактор от атомното ни нападение е напуснал.
Да ..само от Брено се отървахме. Останалите трима от атомното ни нападение /Иса,Осей,Уеслен/ има опасност да продължат да лазят по нервите на феновете.
Иса поне някога беше си класа за измислената ни футболна БГ реалност. Просто годинките вече са други при него.
https://www.transfermarkt.com/ismail-is ... eler/73774
Ама другите двама са....., то няма какво позитивно да се каже за тях!
Спокойно,Осей си тръгва.То и без това нападателите станаха много като бройка.
Все още ми липсва вътрешен халф :)
За вас моряци ний живеем...
mursusaid написа:Спокойно,Осей си тръгва.То и без това нападателите станаха много като бройка.
Кажи ми че не се майтапиш. Иса, на тези години, е много по- адекватен. Чандъров и Митко Тонев какви халфове са?