Vladislav написа:Толкова искания Георги Николов кой беше? От Своге дойде, не от Барселона. С какво да е различен от това момче което взехме. Асен Дончев и Митко Тонев се утвърдиха. Имаме Берк, сега и Чандъра. Имаме Роската, Ники Златев. Все млади български футболисти. Имаме и доста опитни играчи във всяка фаза. От чужденците все ще излезе някоя перла. Най- важното е че имаме човека дето ще направи от това отбор. Само търпение.
За пореден път съм напълно съгласен с мнението на колегата! Големи ревове имаше, че не сме взимали никой! Когато почнахме да вземаме - за без пари били?! А, всеки наш фен от много време знае и тук се повтаря, че паридаващите.. не обичат да дават пари?!! Вземат се свободни агенти или млади футболисти без пари от долните дивизии?! Кое не разбрахте, колеги с претенции?!! Кога сме давали пари за футболист?! Доколкото си спомням, веднъж беше и то преди години?! И това не го пиша, за да критикувам, а защото .. това е положението от години и всички го знаем. Ильо прави всичко възможно откакто е при нас, със свободни агенти и млади необвързани момчета да направи нещо и... успява!!! Не свикнахте ли?! Би трябвало вече. Аз мисля, че от хората, които се вземат, може да излязат добри попълнения. Мисля също, че Ильо добре си е направил сметката с тях и ще успее да ги навре в тактиката си и в колектива също. Очаквам още нови да се появят и после да се работи много здраво и бързо, защото нямаме време. И все си мисля, че мачовете за Европа не са ни важни, не очакваме нещо от тях и ще ги ползваме за обиграване, но с мисъл и да не се изложим. Да не забравяме на какво ниво бяхме в края на първенството и че едва, едва взехме една победа?!?!?! Сборихме се да, но приоритет мисля ни беше третото място, а не толкова мачовете за Европа, за които нямаме нито отбор, нито време за попълнения и обиграване, нито време за подготовка?! Затова, нека почакаме и видим, какво ще се получи с попълненията в селекцията, как ще паснат на отбора, как ще се впишат. Ще успее ли за пореден път треньорското ръководство да сглоби боеспособен състав и колектив! Някои избързват мисля с констатациите и критиките, но.. хората са различни все пак. Нека дадем време, нека се довърши селекцията и поработят момчетата - и младите, и новите, и тренерите! И.. тогава да коментираме "компетентно"!!!