Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот Iceberg » 10 юни 2025 22:04

Vladislav написа:Толкова искания Георги Николов кой беше? От Своге дойде, не от Барселона. С какво да е различен от това момче което взехме. Асен Дончев и Митко Тонев се утвърдиха. Имаме Берк, сега и Чандъра. Имаме Роската, Ники Златев. Все млади български футболисти. Имаме и доста опитни играчи във всяка фаза. От чужденците все ще излезе някоя перла. Най- важното е че имаме човека дето ще направи от това отбор. Само търпение.

За пореден път съм напълно съгласен с мнението на колегата! Големи ревове имаше, че не сме взимали никой! Когато почнахме да вземаме - за без пари били?! А, всеки наш фен от много време знае и тук се повтаря, че паридаващите.. не обичат да дават пари?!! Вземат се свободни агенти или млади футболисти без пари от долните дивизии?! Кое не разбрахте, колеги с претенции?!! Кога сме давали пари за футболист?! Доколкото си спомням, веднъж беше и то преди години?! И това не го пиша, за да критикувам, а защото .. това е положението от години и всички го знаем. Ильо прави всичко възможно откакто е при нас, със свободни агенти и млади необвързани момчета да направи нещо и... успява!!! Не свикнахте ли?! Би трябвало вече. Аз мисля, че от хората, които се вземат, може да излязат добри попълнения. Мисля също, че Ильо добре си е направил сметката с тях и ще успее да ги навре в тактиката си и в колектива също. Очаквам още нови да се появят и после да се работи много здраво и бързо, защото нямаме време. И все си мисля, че мачовете за Европа не са ни важни, не очакваме нещо от тях и ще ги ползваме за обиграване, но с мисъл и да не се изложим. Да не забравяме на какво ниво бяхме в края на първенството и че едва, едва взехме една победа?!?!?! Сборихме се да, но приоритет мисля ни беше третото място, а не толкова мачовете за Европа, за които нямаме нито отбор, нито време за попълнения и обиграване, нито време за подготовка?! Затова, нека почакаме и видим, какво ще се получи с попълненията в селекцията, как ще паснат на отбора, как ще се впишат. Ще успее ли за пореден път треньорското ръководство да сглоби боеспособен състав и колектив! Някои избързват мисля с констатациите и критиките, но.. хората са различни все пак. Нека дадем време, нека се довърши селекцията и поработят момчетата - и младите, и новите, и тренерите! И.. тогава да коментираме "компетентно"!!!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 10 юни 2025 23:11

Iceberg написа:
Vladislav написа:Толкова искания Георги Николов кой беше? От Своге дойде, не от Барселона. С какво да е различен от това момче което взехме. Асен Дончев и Митко Тонев се утвърдиха. Имаме Берк, сега и Чандъра. Имаме Роската, Ники Златев. Все млади български футболисти. Имаме и доста опитни играчи във всяка фаза. От чужденците все ще излезе някоя перла. Най- важното е че имаме човека дето ще направи от това отбор. Само търпение.

За пореден път съм напълно съгласен с мнението на колегата! Големи ревове имаше, че не сме взимали никой! Когато почнахме да вземаме - за без пари били?! А, всеки наш фен от много време знае и тук се повтаря, че паридаващите.. не обичат да дават пари?!! Вземат се свободни агенти или млади футболисти без пари от долните дивизии?! Кое не разбрахте, колеги с претенции?!! Кога сме давали пари за футболист?! Доколкото си спомням, веднъж беше и то преди години?! И това не го пиша, за да критикувам, а защото .. това е положението от години и всички го знаем. Ильо прави всичко възможно откакто е при нас, със свободни агенти и млади необвързани момчета да направи нещо и... успява!!! Не свикнахте ли?! Би трябвало вече. Аз мисля, че от хората, които се вземат, може да излязат добри попълнения. Мисля също, че Ильо добре си е направил сметката с тях и ще успее да ги навре в тактиката си и в колектива също. Очаквам още нови да се появят и после да се работи много здраво и бързо, защото нямаме време. И все си мисля, че мачовете за Европа не са ни важни, не очакваме нещо от тях и ще ги ползваме за обиграване, но с мисъл и да не се изложим. Да не забравяме на какво ниво бяхме в края на първенството и че едва, едва взехме една победа?!?!?! Сборихме се да, но приоритет мисля ни беше третото място, а не толкова мачовете за Европа, за които нямаме нито отбор, нито време за попълнения и обиграване, нито време за подготовка?! Затова, нека почакаме и видим, какво ще се получи с попълненията в селекцията, как ще паснат на отбора, как ще се впишат. Ще успее ли за пореден път треньорското ръководство да сглоби боеспособен състав и колектив! Някои избързват мисля с констатациите и критиките, но.. хората са различни все пак. Нека дадем време, нека се довърши селекцията и поработят момчетата - и младите, и новите, и тренерите! И.. тогава да коментираме "компетентно"!!!

Абсолютно съм съгласен с всяка дума.
И именно както каза колегата ,идват и много навреме ,за да успеят да си направят пълна подготовка,както и не е маловажно да им оправят навреме документите .
Това и че толкова рано са привлечени също ми дава оптимизъм ,че не са ги мислили от днес за утре ,а са на анализирани сериозно.И все пак Илиан взима футболисти,които да му паснат на философията на градене на играта и отбора .
Единствено ми се иска и на мен един Христо Иванов или пък някой друг,но вътрешен градивен халф,тип плеймейкър,но пък и знаем ,че именно такива читави футболисти за без пари трудно се намират.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 юни 2025 18:41

Илиан Илиев, за началото на подготовка на "Черно море" https://www.youtube.com/watch?v=hse0wrX8N5M

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 11 юни 2025 19:43

Нормални неща, малко ме плашат новините за Иса

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 юни 2025 19:55

Чакаме най-много още един нападател. Стана ясно, че ще е извън ЕС - бразилец. За Иса...:) ?????
Хубавото е, че Калкан е на линия!

Изображение

https://www.transfermarkt.com/cherno-mo ... on_id/2025

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 11 юни 2025 20:40

Vladislav написа:Нормални неща, малко ме плашат новините за Иса

Иса освен да го оставят да подтичва за здраве.)
А ментето Осей дано да е хванал пътя.
Последна промяна от Sole на 11 юни 2025 23:09, променено общо 1 път.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 11 юни 2025 20:45

Накрая ще се окаже, че само единия реактор от атомното ни нападение е напуснал.

deadlock
Контакти:

Мнениеот deadlock » 11 юни 2025 20:59

За мен притеснително също е, че нищо не се каза за Лясков. Оставам с разбирането, че няма да играе при нас, което ни оставя с малко опции на бековете - Дончев, Дани Мартин, Панов и май единия от новите, който може да играе като централен и ляв бек.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 11 юни 2025 22:47

Мисля че това с Лясков ще си остане партенка .При положение,че подписахме с бек бразилец ,едва ли Лясков ще идва
Още повече тази информация дойде от медии и се раздуха от нас феновете .
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 12 юни 2025 07:01

Sole написа:А ментето Осей дано да е хванал пътя.

Съдейки по интервюто, което е дал наскоро, едва ли.

https://www.foot-national.com/mercato/e ... cer-915716

Върни се в “Черно море”