Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Кой?!
Вили Вуцов или Кокала, то е ясно.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Защо ли си мисля, че ако Гонзо си тръгне сега, поста до завършване на първенството ще бъде поверен на Емо Луканов. И мисля, ще е резонно, имайки в предвид, че не гоним цели, освен достойно представяне и обиграването на една купчинка млади момчета от школата. Някой има ли си на представа, дали помощникът притежава необходимия лиценз?! Друг вариант според мен за довършване на сезона е Марата, но не знам дали и той има правото. А защо не и Станислав Стоянов?!?! Още повече, че водеше младоците, преди да напусне и ги познава добре! Който и да е от тримата, мисля заслужава шанс, но да видим?! А и този лиценз.. Не мисля, че ако и догодина няма да имаме сериозни цели, а аз съм почти сигурен в това, поради липсата на стадион, ще е добре да водят някой от вън за треньор. Така мисля. Поне докато не се построи нов стадион, отговарящ на изискванията на международните стандарти, не виждам как собствениците ще обявят цели по-високи от влизане в първата половина на таблицата. Та така де.. така разсъждавам аз 

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
boabbb написа:Ще го черпите 1 ракия и идва веднагаЕдин от най-свестните ви треньори в последно време
![]()
Веднага ми стана ясно, че няма да се отървем от "чужди" мнения, но поне ще помоля без злоба, заяждане, оплюване и други простотии! Твоето мнение ще го приема като свеж, приятелски хумор!? Само, че си объркал напитката

- Daniel Levski
- Контакти:
Ако са разумни вашите собственици, биха пуснали Гонзо да се върне в ЛЕВСКИ, а те ще назначат треньор който да бъде през следващите поне 3.5 години. В първата седмица ще си обиграят млади играчи които ще придобият опит и ще свикнат с новия треньор и догодина ще бъдат много добри. А не крия,че така ще услужат и на ЛЕВСКИ.
urkoto написа:Вили Вуцов или Кокала, то е ясно.
Все си мисля, а и съм почти сигурен, че докато ТИМ са на власт, Вили няма да е опция. А Кокала за какво ни е?! Да ни води децата и за това да му плащаме куп пари?! Тц, няма как да стане мисля..
Айс, взимам думата
Който и да новия треньор (рано или късно Гонзо няма да изтърпи трибуквието) трябва да знае, че сам носи отговорността за представянето на отбора. Тука няма Бижутери, Сашета и всякакви други буфери. Също така трябва да знае, че дори и да е най-големия бабит, не може да е по-гоУем от собствениците
Предварително трябва да е подготвен, че няма пари за: нов стадион, терен, инфо табло, тоалетни и т.н. Същото се отнася разбира се и за играчи, подготовка и всякакви други екстри, които изискват пари
Много е важно да се знае, че публиката ни е сравнително привикнала със спокойствието на собствениците и поне до късната есен на 2014 никой няма да го бутне от стола, респективно от малката, но сигурна заплата.
Очертах набързо основния профил на новия треньор. Според мен в този профил се вписват новоизлюпени треньори с никакъв опит или пенсионери с много опит и малки претенции за пари.
Стигаме до моите номинации - Стефан Грозданов, Кольо Мастиката или Букарев.

Който и да новия треньор (рано или късно Гонзо няма да изтърпи трибуквието) трябва да знае, че сам носи отговорността за представянето на отбора. Тука няма Бижутери, Сашета и всякакви други буфери. Също така трябва да знае, че дори и да е най-големия бабит, не може да е по-гоУем от собствениците

Много е важно да се знае, че публиката ни е сравнително привикнала със спокойствието на собствениците и поне до късната есен на 2014 никой няма да го бутне от стола, респективно от малката, но сигурна заплата.
Очертах набързо основния профил на новия треньор. Според мен в този профил се вписват новоизлюпени треньори с никакъв опит или пенсионери с много опит и малки претенции за пари.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Кролик написа:Айс, взимам думата![]()
Който и да новия треньор (рано или късно Гонзо няма да изтърпи трибуквието) трябва да знае, че сам носи отговорността за представянето на отбора. Тука няма Бижутери, Сашета и всякакви други буфери. Също така трябва да знае, че дори и да е най-големия бабит, не може да е по-гоУем от собственицитеПредварително трябва да е подготвен, че няма пари за: нов стадион, терен, инфо табло, тоалетни и т.н. Същото се отнася разбира се и за играчи, подготовка и всякакви други екстри, които изискват пари
![]()
Много си прав, но ми се иска да уточниш - това са хората, които мислиш, че са ни нужни или.. че някой от тях ще бъде назначен? И ако е второто, ти кой смяташ, че ще ни свърши работа и въобще кой ти се иска да бъде новия...
- anihilator
- Контакти:
Илиян Илиев или Херо 

Iceberg написа:Кролик написа:Айс, взимам думата![]()
Който и да новия треньор (рано или късно Гонзо няма да изтърпи трибуквието) трябва да знае, че сам носи отговорността за представянето на отбора. Тука няма Бижутери, Сашета и всякакви други буфери. Също така трябва да знае, че дори и да е най-големия бабит, не може да е по-гоУем от собственицитеПредварително трябва да е подготвен, че няма пари за: нов стадион, терен, инфо табло, тоалетни и т.н. Същото се отнася разбира се и за играчи, подготовка и всякакви други екстри, които изискват пари
![]()
Много си прав, но ми се иска да уточниш - това са хората, които мислиш, че са ни нужни или.. че някой от тях ще бъде назначен? И ако е второто, ти кой смяташ, че ще ни свърши работа и въобще кой ти се иска да бъде новия...
Кой искам - Гонзо да остане ! Ако не остане то предпочитам да назначат Станислав Стоянов. Последен вариант yavurescu

Кой смятам - някой от горните трима
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
- anihilator
- Контакти:
Що пък не и Георги Василев , а ония мръсник Грозданов не го ща