17.04 - Левски(София) - Черно Море(Варна) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
romano13
Контакти:

Re: 17.04 - Левски(София) - Черно Море(Варна) - ? : ?

Мнениеот romano13 » 18 апр 2011 00:10

chelseabg написа:Кво става с Феномена?Не искали една АВАНТЮРА в БГ и той :lol: 8-)
Трябват нападатели и това е,крила също селекция а отзаде да не се пипа
Отбора има голям потенциал дано шефовете да дадат пари лятото..

За отзад само два бека :lol:
Последна промяна от romano13 на 18 апр 2011 00:16, променено общо 1 път.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 18 апр 2011 00:13

Бек може
Генов знае спокойно оттука нататъка само нагоре..

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 18 апр 2011 00:14

Добър мач се получи днес,въпреки загубата аз съм доволен от играта ни.Малко не ни достигна дори и за победа,но продължаваме напред и въпреки че в момента реално нямаме отбор за евротурнири,аз надявам някак си да се преборим и разбира се ни се открие шанс чрез четвъртото място да играем в Европа.Надявам се да стане това,понеже си мисля че единствено тогава шефовете ще развържат малко торбата с пари за да се подслили отбора за Европа а това ще ни даде възможност да развием отбора към по-добро
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
romano13
Контакти:

Мнениеот romano13 » 18 апр 2011 00:15

Навремето се смеехме на Мишо. Може футбола да не му е най- силната страна, но пък е пич. С класи е над беройския, Тиаго и Бачев. Трябват ни бекове, разиграващ халф и нападател

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 18 апр 2011 00:16

Трябваше да оставят Супер Марио Жардел, да му забранят свинското през зимата и сега щяхме да имаме класен голмайстор :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
romano13
Контакти:

Мнениеот romano13 » 18 апр 2011 00:19

На Марио трябваше да му подарят Каптиев за домашен любимец. А ако нашите се класират за ЕКТ абсурд да вземем футболисти. Ще си рекат- ние и без селекция можем да се класираме за какво да плащаме? Сякаш сефте се познаваме? :lol:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 18 апр 2011 00:21

Румен Николов уникално зле.. разочарова ме тотално. Сякаш е загубил и бързината си, и хъса си и всичко... никакъв коефициент на полезно действие не видях у него днес, а сякаш и по принцип. На няколко пъти лесно го надбягаха, а преди беше обратното :roll: Ако продължава така не знам...
Денчев според мен доста добре се справи... спокоен и сигурен... не успя да избие добре топката при гола, но тук според мен и липсата на опит си каза думата.
Камазола направи няколко доста безсмислени нарушения около наказателното поле и това хич не ми хареса.
Каптиев дано не е изиграл най-силните 10 минути през живота си по време на дебюта си, защото тогава показа някакви качества... :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 18 апр 2011 00:25

romano13 написа:На Марио трябваше да му подарят Каптиев за домашен любимец. А ако нашите се класират за ЕКТ абсурд да вземем футболисти. Ще си рекат- ние и без селекция можем да се класираме за какво да плащаме? Сякаш сефте се познаваме? :lol:

Ще е много трудно обаче през лятото ако не се клисираме за ЕКТ да задържим Танка, Александров и Пиргов, на двама от тях им изтичат договорите, а Александър Александров искал в чужбина, също интерес към тримата от Левски, Цска, Литекс, дано успеем да ги задържим, имаме отлична защита, може би най-добрите и сработени централни защитници и вратар в България, но просто напред ни трябват класни футболисти
Последна промяна от Mourinio на 18 апр 2011 00:26, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 18 апр 2011 00:26

ogrizko написа:Румен Николов уникално зле.. разочарова ме тотално. Сякаш е загубил и бързината си, и хъса си и всичко... никакъв коефициент на полезно действие не видях у него днес, а сякаш и по принцип. На няколко пъти лесно го надбягаха, а преди беше обратното :roll: Ако продължава така не знам...
Денчев според мен доста добре се справи... спокоен и сигурен... не успя да избие добре топката при гола, но тук според мен и липсата на опит си каза думата.
Камазола направи няколко доста безсмислени нарушения около наказателното поле и това хич не ми хареса.
Каптиев дано не е изиграл най-силните 10 минути през живота си по време на дебюта си, защото тогава показа някакви качества... :mrgreen:

Май така беше да ти кажа... :lol: Въобще имаме футболисти, но нямаме кой да стане от пейката и да промени мача, като 2-3 са контузени, другите не могат да ги заместят както трябва. Трябва ни дълбочина в състава, ако не - винаги ще сме си 5-6-7, а другите, дето дават пари за селекция, ще са преди нас. Всичко зависи от ТИМ, според мен Чечо си върши много добре работата :mrgreen:
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

ShooterMan
Контакти:

Re: 17.04 - Левски(София) - Черно Море(Варна) - 1:0

Мнениеот ShooterMan » 18 апр 2011 02:25

Един от най-добрите ни мачове на Герена,със сигурност и най-добрия от 7-8 години.Бих похвалил повечето играчи и най-вече треньорът,който за мене беше безупречен - спря им натиска,изчака да се оголят,станаха 2-3 чисти положения за нас при 0:0...но няма да подмина слабостите.Момчета,как да вземем точка в мач в който играем с 2-ма души по-малко?Тези момченца Сашо Бекчето и Тиаго,те не знаеха къде се намират!!!Оставете,че им чупеха кръстовете пенсионерите Йовов и Алекс...Алекс?!?! Алекс да ти счупи кръста като крило,това определено е атестат,че като бек не ставаш за нищо.Е,Тиаго г-да не става за нищо!Той със сигурност е по-слаб от 18 годишния Исмет Мурадов.Но това което ме изуми беше как тези двама...глупаци подават на играчите на Левски пред нашето поле!?Е,това вече нямам как да го обясня-липса каквото и да е чувство,ама пълна безотговорност и концентрация.А,и разбира се-направиха 10 безсмислени фала пред нашето поле,тези двамата хубостници.Ахххх къде са,къде са дърводелците Мишо Лазаров и Ради Бачев,къде са :) .Сега разбрахме защо Ратников получи треньорска контузия,а Румен Николов седна на пейката.Е,повече мисля да не отправяме упреци към Генов,те не заслужават да играят,това е.Длъжен съм да похваля за мене най-добрия ни днес играч-Гравесена.Безупречен беше Митко Петков,направо смаза Тасевски,такова обезличаване,буквално да не му даде 1 топка да поеме и обработи не бях виждал.Изчистил е и играта си,абе много си е подобрил нивото.Липсваше ни Божилов.Забравяме този мач.Камъни да валят-трябва да бием в Сливен.

ПС:С тази игра ще бием в София и Локо Сф и Славия.2 класи сме над софиянци.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”