chelseabg написа:Кво става с Феномена?Не искали една АВАНТЮРА в БГ и той![]()
![]()
Трябват нападатели и това е,крила също селекция а отзаде да не се пипа
Отбора има голям потенциал дано шефовете да дадат пари лятото..
За отзад само два бека

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
chelseabg написа:Кво става с Феномена?Не искали една АВАНТЮРА в БГ и той![]()
![]()
Трябват нападатели и това е,крила също селекция а отзаде да не се пипа
Отбора има голям потенциал дано шефовете да дадат пари лятото..
romano13 написа:На Марио трябваше да му подарят Каптиев за домашен любимец. А ако нашите се класират за ЕКТ абсурд да вземем футболисти. Ще си рекат- ние и без селекция можем да се класираме за какво да плащаме? Сякаш сефте се познаваме?
ogrizko написа:Румен Николов уникално зле.. разочарова ме тотално. Сякаш е загубил и бързината си, и хъса си и всичко... никакъв коефициент на полезно действие не видях у него днес, а сякаш и по принцип. На няколко пъти лесно го надбягаха, а преди беше обратнотоАко продължава така не знам...
Денчев според мен доста добре се справи... спокоен и сигурен... не успя да избие добре топката при гола, но тук според мен и липсата на опит си каза думата.
Камазола направи няколко доста безсмислени нарушения около наказателното поле и това хич не ми хареса.
Каптиев дано не е изиграл най-силните 10 минути през живота си по време на дебюта си, защото тогава показа някакви качества...
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта