Юруков и Домакинов изгонени от Ч.море .

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Юруков и Домакинов изгонени от Ч.море .

Мнениеот Mourinio » 10 ное 2010 01:43

.И вратарят титулярният е в играта

:lol: Тука вече сам се издаде, добро съчение, ама поне малко ако беше гледал мача, можеше и по-добре да го съчини
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 ное 2010 01:52

ShooterMan написа:Не,просто реалността беше тогава така.В Каварна или в Монтана видя ли някой да се рзавика,да почне да псува,да поръкомаха малко...неее,едно униние,едно спокойствие,един цирк и 2Х0:4.Нито съм му роднина,нито някакъв друг,Зеления много добре знае как приех напускането му и посрещането тук,ноооо няма да си държа очите в задника и да гледам как се подиграват с отбора.Да,един викаше....Жардел,явно не беше в час ;) ,както и пушечното месо Денчев :lol: .Изгониха го,значи са по-добри.Така ги разбирам нещата аз.Изисквам от тях неговите постижения,лошо ли е?Да изисквам това от Тошко Колев,Димов,Румбата,Ратников,Капитанов?Не.Изисквам Анти-Кривия,ама висчките там 5-6 човека да играят така както играеше той,ама заедно ако щат,но да има същия ефект.Много ли искам от тях?Виж сега,знам,че нейни членове са идоли,знам,че идваха при нас,говореха или по-точно насъскваха хората срещу него,лошо няма....но искам сега те,дето бяха много ербап тогава да правят това,което правеше той на терена!И го искам не от един човек,а от всичките там,да правят заедно това което той правеше сам....Аааа,не могат,нали?Тази групичка след Каварна за мен ще е прицел,до последния човек да излетят от Черно Море без един и без контузения....Тук не опира Сашо до хвалебствия,а до това къде техния акъл прати нашия отбор.Никой не е над клуба,включително обаче и те,ама този път до последния човек включва и това ТЕ.

Отново нацели десятката, Стрелецо! Последното ти изречение трябва да се напише със златни букви! Наистина никой, повтарям никой не може да стои над клуба. Нито Алекс, нито Жоро Илиев, Дяковци и цялото кралско войнство. И не е редно да пеем персонални песни за възхвала на един, а да псуваме друг дал може би и повече за клуба. И само в подкрепа на Стрелеца ще допълня, че само преди година нямаше как да се случат такива загуби с по 0:4 защото веднага щеше да има "ритане през кокалчетата". Защото някои футболисти са пичове и не могат да позволят името им да бъде свързано с такова безчестие.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2010 01:54

Mourinio написа:
.И вратарят титулярният е в играта

:lol: Тука вече сам се издаде, добро съчение, ама поне малко ако беше гледал мача, можеше и по-добре да го съчини

Говори порпинцип :arrow: Какво съчинение, този червен картон в мача с Монтана изглежда доста странен :?

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 10 ное 2010 01:55

Дон-а и Анонимен коментатор ни разкриха истината! :-)
Според мене и Тиаго и Жардел са в кюпа - единия ги оставяше да вкарват, другия пропускаше :-)
Последна промяна от Clarion на 10 ное 2010 02:13, променено общо 1 път.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 10 ное 2010 02:10

зеления написа:
ShooterMan написа:Не,просто реалността беше тогава така.В Каварна или в Монтана видя ли някой да се рзавика,да почне да псува,да поръкомаха малко...неее,едно униние,едно спокойствие,един цирк и 2Х0:4.Нито съм му роднина,нито някакъв друг,Зеления много добре знае как приех напускането му и посрещането тук,ноооо няма да си държа очите в задника и да гледам как се подиграват с отбора.Да,един викаше....Жардел,явно не беше в час ;) ,както и пушечното месо Денчев :lol: .Изгониха го,значи са по-добри.Така ги разбирам нещата аз.Изисквам от тях неговите постижения,лошо ли е?Да изисквам това от Тошко Колев,Димов,Румбата,Ратников,Капитанов?Не.Изисквам Анти-Кривия,ама висчките там 5-6 човека да играят така както играеше той,ама заедно ако щат,но да има същия ефект.Много ли искам от тях?Виж сега,знам,че нейни членове са идоли,знам,че идваха при нас,говореха или по-точно насъскваха хората срещу него,лошо няма....но искам сега те,дето бяха много ербап тогава да правят това,което правеше той на терена!И го искам не от един човек,а от всичките там,да правят заедно това което той правеше сам....Аааа,не могат,нали?Тази групичка след Каварна за мен ще е прицел,до последния човек да излетят от Черно Море без един и без контузения....Тук не опира Сашо до хвалебствия,а до това къде техния акъл прати нашия отбор.Никой не е над клуба,включително обаче и те,ама този път до последния човек включва и това ТЕ.

Отново нацели десятката, Стрелецо! Последното ти изречение трябва да се напише със златни букви! Наистина никой, повтарям никой не може да стои над клуба. Нито Алекс, нито Жоро Илиев, Дяковци и цялото кралско войнство. И не е редно да пеем персонални песни за възхвала на един, а да псуваме друг дал може би и повече за клуба. И само в подкрепа на Стрелеца ще допълня, че само преди година нямаше как да се случат такива загуби с по 0:4 защото веднага щеше да има "ритане през кокалчетата". Защото някои футболисти са пичове и не могат да позволят името им да бъде свързано с такова безчестие.

И мен много ме е яд,че така се отнесахме с Алекс.Ето,че има справедливост и времето показа,че не сме били прави.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 10 ное 2010 15:03

Sportni.bg
10.11.2010| 10:27 часа

Поражението с 0:4 от Калиакра в Каварна не е единствената причина за стартиралата чистка В Черно море. Запознати със ситуацията на "Тича" коментираха, че основният мотив на ръководството да отстрани от състава Йордан Юруков, Милен Петков и Николай Домакинов са високите заплати, които тримата са получавали.
Играещият помощник-треньор Петков, който от началото на сезона няма и минута в официален мач, и нападателят Юруков са взимали най-големите възнаграждения на "Тича" - по 10 000 лева. Домакинов, който доскоро бе със статут на твърда резерва, също се е разписвал под сериозна четирицифрена сума.
Шефовете са решили, че е безсмислено да хвърлят парите си на вятъра, при положение че резултатите ги няма.
Не е тайна, че през зимата възнагражденията и на останалите футболисти ще бъдат силно редуцирани за сметка на увеличение на бонусите при победа. С освободените средства от управата на "Тича" възнамеряват да направят инвестиция в клубната база.
"По време на престоя си във Варна всичко дължимо ми бе изплащано на секундата. Никога не е имало забавяне. Не знам какви са договорите на другите в отбора, но съм категоричен, че в 20-годишната си кариера по-коректни шефове от тези в Черно море не съм имал", категоричен бе Милен Петков в интервю за "Тема спорт".
"В Черно море има напрежение. Шефовете са решили, че трябва да освободят играчи и единият съм аз. Решението няма нищо общо с играта ми и ако някой ви каже нещо подобно, няма да е вярно. Разделихме се цивилизовано", заяви пък Йордан Юруков пред "7 дни спорт".

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 10 ное 2010 17:07

:mrgreen:
Последна промяна от Iceberg на 14 ное 2010 00:09, променено общо 2 пъти.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 ное 2010 18:42

Виж сега,да получаваш 10 000 лева РЕДОВНО,като думичката РЕДОВНО искам да се набие във главата на всеки един тука,както цифрата 10 000 лева!!! и да се правиш на кретен за 600-700 лева премия не е ли чутовна наглост и безочие???Във време на криза,на глад,когато във водещи отбори в България заплати не се дават по 3 месеца,да не говорим за премии,а той тука с 10 000 лева на месец се муси и цупи?КАКВИ ПРЕМИИ ЗА МИНАЛОТО ПЪРВЕНСТВО БЕ ЕЙ?Аз ако действително са дадени премии за миналата пролет,дори и 1 лев още тук ще заклеймя наново некъдърните ръководители!След мача за Купата,след онзи резил не само никакви премии,а и 10 000 левчета на месец е трябвало да му ги спрат!Някои са нагли от преяждане нагли обаче.Интересното е,че забравиха хала си от който Черно Море ги измъкна?Къде ще взима този приятел 10 000 лева?Никъде,ама никой няма да му даде повече от 3-4,както Кривия при нас медиите казаха,че е взимал 18 000 лева,а като се върна в Левски го заковаха на 3-4 000.Черно Море беше финансов рай,но рай за мързеланковци.Това разточилство със заплатите трябва да спре.Заплатата да е 1500-2000 лева,както във всички отбори,а премиите за победа да са 1000 лева във Варна и 2000 лева навън.Така ако бият 4 мача ще вземат премии и заплата общо 8 000 лева,но ще трябва да си я заработят,да си изкарат паричките.Дотук беше лешперлъка,много лошо ги научихме,дори станали нагли-да искат незаслужени премии....айде сега да видим къде ще прибира 10 000 лева като много му знае устата.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 10 ное 2010 19:06

Хората в България,които работят по цял ден - 10 000 лв не могат да изкарат за цяла година. А,в Ч.море си ги взимат за месец с 4 мача на кръст и имат наглостта да се подиграват с името на отбора,да недоволстват,да се правят,че уж играят,подтичват по терена за здраве..........ами на който не му харесва и не иска да играе да отива на борсата и да си търси отбор,който ще му търпи парчетата и ще му плаща!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 10 ное 2010 20:05

Кво стана ве Стрелец, нали били изгонени заради групичката, а то какво заради високи заплати и възраст, явно тоя сезон го отписваме, нови класни играчи няма да има, както и нов треньор, но нали Ратников ще остане, той е голям футболист, с Тошко Колев са новите Аршавин и Меси, другите да се махат, не ни трябват, да върнат и Кривия, той сам бие отборите, взимаме КЕШ-а без проблеми
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”