.И вратарят титулярният е в играта

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
.И вратарят титулярният е в играта
ShooterMan написа:Не,просто реалността беше тогава така.В Каварна или в Монтана видя ли някой да се рзавика,да почне да псува,да поръкомаха малко...неее,едно униние,едно спокойствие,един цирк и 2Х0:4.Нито съм му роднина,нито някакъв друг,Зеления много добре знае как приех напускането му и посрещането тук,ноооо няма да си държа очите в задника и да гледам как се подиграват с отбора.Да,един викаше....Жардел,явно не беше в час,както и пушечното месо Денчев
.Изгониха го,значи са по-добри.Така ги разбирам нещата аз.Изисквам от тях неговите постижения,лошо ли е?Да изисквам това от Тошко Колев,Димов,Румбата,Ратников,Капитанов?Не.Изисквам Анти-Кривия,ама висчките там 5-6 човека да играят така както играеше той,ама заедно ако щат,но да има същия ефект.Много ли искам от тях?Виж сега,знам,че нейни членове са идоли,знам,че идваха при нас,говореха или по-точно насъскваха хората срещу него,лошо няма....но искам сега те,дето бяха много ербап тогава да правят това,което правеше той на терена!И го искам не от един човек,а от всичките там,да правят заедно това което той правеше сам....Аааа,не могат,нали?Тази групичка след Каварна за мен ще е прицел,до последния човек да излетят от Черно Море без един и без контузения....Тук не опира Сашо до хвалебствия,а до това къде техния акъл прати нашия отбор.Никой не е над клуба,включително обаче и те,ама този път до последния човек включва и това ТЕ.
Mourinio написа:.И вратарят титулярният е в играта
Тука вече сам се издаде, добро съчение, ама поне малко ако беше гледал мача, можеше и по-добре да го съчини
зеления написа:ShooterMan написа:Не,просто реалността беше тогава така.В Каварна или в Монтана видя ли някой да се рзавика,да почне да псува,да поръкомаха малко...неее,едно униние,едно спокойствие,един цирк и 2Х0:4.Нито съм му роднина,нито някакъв друг,Зеления много добре знае как приех напускането му и посрещането тук,ноооо няма да си държа очите в задника и да гледам как се подиграват с отбора.Да,един викаше....Жардел,явно не беше в час,както и пушечното месо Денчев
.Изгониха го,значи са по-добри.Така ги разбирам нещата аз.Изисквам от тях неговите постижения,лошо ли е?Да изисквам това от Тошко Колев,Димов,Румбата,Ратников,Капитанов?Не.Изисквам Анти-Кривия,ама висчките там 5-6 човека да играят така както играеше той,ама заедно ако щат,но да има същия ефект.Много ли искам от тях?Виж сега,знам,че нейни членове са идоли,знам,че идваха при нас,говореха или по-точно насъскваха хората срещу него,лошо няма....но искам сега те,дето бяха много ербап тогава да правят това,което правеше той на терена!И го искам не от един човек,а от всичките там,да правят заедно това което той правеше сам....Аааа,не могат,нали?Тази групичка след Каварна за мен ще е прицел,до последния човек да излетят от Черно Море без един и без контузения....Тук не опира Сашо до хвалебствия,а до това къде техния акъл прати нашия отбор.Никой не е над клуба,включително обаче и те,ама този път до последния човек включва и това ТЕ.
Отново нацели десятката, Стрелецо! Последното ти изречение трябва да се напише със златни букви! Наистина никой, повтарям никой не може да стои над клуба. Нито Алекс, нито Жоро Илиев, Дяковци и цялото кралско войнство. И не е редно да пеем персонални песни за възхвала на един, а да псуваме друг дал може би и повече за клуба. И само в подкрепа на Стрелеца ще допълня, че само преди година нямаше как да се случат такива загуби с по 0:4 защото веднага щеше да има "ритане през кокалчетата". Защото някои футболисти са пичове и не могат да позволят името им да бъде свързано с такова безчестие.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта