Дори незна, какво да кажа..всеки път едно и също си говориме..явно много футболисти не стават за Черно море,или просто не им се играе тука.
Също така Генов днеска проведе мача по абсурден начин..Адемар дефанзивен халф?!Без централен нападател...Данито пак се скри някаде,единствено Ратников се опитваше да прави нещо..
Всички моряци в Каварна днес
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Всички моряци в Каварна днес
chelseabg написа:Дори незна, какво да кажа..всеки път едно и също си говориме..явно много футболисти не стават за Черно море,или просто не им се играе тука.
Също така Генов днеска проведе мача по абсурден начин..Адемар дефанзивен халф?!Без централен нападател...Данито пак се скри някаде,единствено Ратников се опитваше да прави нещо..
данито не се скри...тои просто не се показа от дупката си мишока.......както всеки мач..........ами с 10 човека кво очакваш
Варна мрази софия
В момента ги чака голям бой на Тича нашите "мили" играчи.Цялата агитка се изнесе натам
ДУПЕ ДА ИМ Е ЯКО

Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
Абе, момчета, какво става с нашия отбор, бе?При такава подкрепа да играеш така..... >? Не бяха две маршрутки както някой каза.Нещо е яко сбъркано в отбора, това се повтаря вече за не знам кой път от година насам.....
Жалка работа е Бг футбола. Поредния отбор който се подиграва с феновете си. Както Венци Стефанов каз наскоро. Бой и глад за мърльовците. Защо не се намери един футболист от който и да е отбор да излезе и да каже истината. Напълно съм убеден,че тъмни сили командват цирка Бг футбол. За какво ходим по мачове? На мен лично не ми пука за Ч.море. Обаче слаби слаби ама чак толкова та да падат с по 4 гола в Монтана и Каварна? Има и друго: Случайно или не и Монтана и Каварна имат домакинства на Литекс. И двата отбора взимат неочаквани победи и единия вече полегна на Литекс. Ама те номерата на комлексираното ловешко джудже са известни отдавна. Лошото е че отбор като Тича трябва да обслужва интересите на онези от Литекс. Жалка работа!
-
- Контакти:
Пореден позор извън Варна.Загуби с 4:0 получавахме само във времената на Яшер Петров,което показва,че сме стигнали дъното.Искрено,ама искрено се радвам,че днес получихме проблеми с колата и не ходих в Каварна,защото последния път там си блъсках главата в оградата от яд,а днес не знам какво и кой щях да блъскам!Ако трябва да кажа нещо добро,то всичко опира до естонския худини,който беше просто навсякъде по терена и като,че ли сам играеше,може би и затова Генов го смени,не зная,но този тапишон Ратников ходеше да скача с глава при корнери и 2 пъти беше на голова позиция с глава!?А какво правеха дългучите?Те не успяха да спечелят нито една топка,странно,но аз му викам липса на хъс!Този инвалид Дени Г получи фантастичен пас от Ратников и вместо да открие резултата подаде на вратаря им,както винаги е правил.Изобщо най-големите футболни идиоти в Черно Море се събраха заедно на терена-Домакинов,Тиаго,Дани Г,Сашо малкия и виртуозина Адемар,заради когото буквално заради този смешник получихме и двата гола от негови малоумни пресечени пасове!Изобщо стартовия състав беше опорочен!Юруков отдавна трябваше да е на пейката до Генов,но не,да е там,ако ще и да е слаб като баба ми - таааам,на терена.Същото важи на футболния идиот Адемар!ЗАЩО ТОЗИ МАЙМУНЯК ИГРАЕ?Защото този инвалид е титуляр и защо е пращан в невралгична зона,където всеки от многобройните му грешни пасове и загубени топки значат едно-голови контри при числен превес?И Дяков изгря днес,някакъв пълен шурак,като НЛО витаеше.....и Димов няма какво да се чуди,тази защита,цялата велика защита се крепи на името на Сашо Шерифа,който 1000 пъти им е спасявал задниците и покрива всички футболни инвалиди и на левия бек и на десния бек и изпълненията на Дяков...е,да,ама Шерифа го нямаше днес и станахме за смях.За мен вкарването на 2 тарана беше най-жалкото и АМАТЬОРСКО решение на Генов,убиец,поне 3 пъти Жардел и Божилов се блъскаха един-друг като палячовци!!!А когато Божилов отиде на лявото крило,когато бе сменен не кой да е,а човекът,който даде ЕДИНСТВЕНИЯ НИ СВЕСТЕН ПАС,ГОЛОВ И СЪЗДАЛ САМ 3 ПОЛОЖЕНИЯ,ЕДИНСТВЕНИЯ,КОЙТО ДВИЖЕШЕ НЕЩО играта....е,направо онемях!!!Смяната на Ратника беше направо ЖАЛКА,дори коментатора 10 пъти каза,че това е единствения ни играч на терена,който прави нещо сред останалите НЛО-та витаещи незнайно къде!Е,затова пък мога да отлича Петър Денчев,който спаси,да СПАСИ виртуозно дузпа,спаси и още 4 чисти гола,и не сгреши нито веднъж,а си замина с накъсана мрежа!Денчев е и ще стане страхотен вратар,но гнева му към защитата беше олицетворение на всичко,крещя им,па накрая безпомощно махна с ръце към феновете да покаже,че прави каквото може,но не може сам да спира целия отбор на Калиакра.Та освен Ратников и Денчев,за мене всички останали бяха ПОЗОРНИ днес,вкл. и треньорът,защото тотално обърка съставът,а смените не ги коментираме,Божилов ляво крило - смях!!!А Тошко на пейката,цирк.А феновете?Ние бяхме великолепни,600-700 човека,само нашия глас,факли,димки...КАКВО ПОВЕЧЕ ИСКАХА,ЗА ДА ГИ БИЯТ?Може би да влезе Илко Пиргов от трибуните да вкара гол?Изобщо-ПАЛЯЧОВЦИ!От този отбор моментално,ама още утре трябва да бъдат ИЗГОНЕНИ Тиаго,Сашо малкия,Адемар,Дани Г.,Домакинов....а Пиргов,Юруков,Дяков,Божилов,Атанасов,Маркес да бъдат замръзени на пейката!Първите не стават за нищо,а вторите ако играят контрола с юношите,които са лидери в А групата си може да отнесат нова 4-ка....така до края на сезона аз очаквам и настоявам да играят от този отбор само Шерифа,Денчев,Димов,Николов и Ратников.Останалите 6 човека да са от тези,които ГОРДО НОСЯТ ЗЕЛЕНО-БЕЛИЯ ЕКИП,И КОИТО СА НА 1-ВО МЯСТО И МАЧКАТ НАРЕД РАЗНИТЕ ИЗМИСЛЕНИ ЛЕВСКИ,ЦСКА,СЛАГАТ ИМ 3-4-КИ И СА ПЪРВИ!!!Останалите трябва да са КАМЕН ТРИФОНОВ,ИЛИЯН КАПИТАНОВ,АТАНАС ИЛИЕВ,БЕКИР РАСИМ,РАДЕВ,МИХАЛЕВ,ЯНЧО АНДРЕЕВ,КРАЕВ И ТОШКО КОЛЕВ!!!Тези трябва да играят!!!И КАКВО МИ СЕ ОПРАВДАВАТ С ЛИПСА НА НАПАДАТЕЛИ?????????ТОВА Е БЕЗУМНА НАГЛОСТ И ТЪПИЗЪМ!!!АТАНАС ИЛИЕВ И ИЛИЯН КАПИТАНОВ,ЗВЕЗДИТЕ НА ЮНОШЕСКИТЕ ГРУПИ,ГОЛМАЙСТОРИТЕ,КЪСАЩИ МРЕЖИ,НАЦИОНАЛИ,СА ИГРАЧИ НА ЧЕРНО МОРЕ,А ТО УМНЬОТО НА ПЕЙКАТА НЕ ГИ ВЗЕМА>>>>>>>ЕМИ НЯМА КАК ДА СТАНЕ ЧОВЕК,НЯМА КАК ДА СТАНЕ!И сега сигурно Жоро Илиев и Миро ако бяха щяло да е друго-смях!Няма ИГРА,имаше малко игра с Ратнико,но той взе,че го изкара...абе...да обобщя-ДОБРЕ,ЧЕ НЕ БЯХ В КАВАРНА,КАК ЩЯХ ДА СЕ ПРИБИРАМ НЕ ЗНАЯ,ПРОСТО ЩЯХ ДА ПОЛУДЕЯ АКО ТОВА НЕЩО ГО БЯХ ГЛЕДАЛ НАЖИВО 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ТОВА НЕ Е ЧЕРНО МОРЕ
Морски кво да пиша под темата за мача като нестава дума за тоя мач само.Играта ни е никва от началото на сезона.След помията в Монтана днес ни предложиха и това
Беше ли в Каварна да ги гледаш???? Имаше хората които реваха и си късаха нервите.
Копелдаците бойкотират защото са им намалили премийте и защото дебелия Жардел без да играе взема 20 бона.'
Тъпото ръководство с докарването на тая "звезда" прецака атмосферата в отбора
Сега трябва да ги изгоят половината и да се почне начисто.

Беше ли в Каварна да ги гледаш???? Имаше хората които реваха и си късаха нервите.
Копелдаците бойкотират защото са им намалили премийте и защото дебелия Жардел без да играе взема 20 бона.'
Тъпото ръководство с докарването на тая "звезда" прецака атмосферата в отбора

Последна промяна от BS1913 на 07 ное 2010 21:05, променено общо 1 път.
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
Re: ТОВА НЕ ЧЕРНО МОРЕ
Нямаше как да съм в Каварна, но става дума, че емоциите трябва да си ги сдържаме във форума и да ги пренесем върху онези бездушници и ръководството
За това ти говоря! Няма нужда от 100 теми - една е достатъчна!
Не мисля, че бойкотират- просто толкова си могат, тоест нищо!

Не мисля, че бойкотират- просто толкова си могат, тоест нищо!
-
- Контакти:
ТОВА СА ХОРА БЕЗСЪРЦА ТЕ НОСЯТ ЛАЙНА ВМЕСТО СЪРЦА ТОВА Е ИСТИНАТА ПОВЕЧЕ ВЪВ КАВАРНА НЯМА ДА СТЪПЯ ТЕ СЕ ПОДИГРАВАТ СЪС НАС ФЕНОВЕТЕ ОБИЧАЩИ ЧЕРНО МОРЕ ПРОСТО ПИША ПРЕЗ СЪЛЗИ БИВА ЛИ ТАКАВА ИЗЛАГАЦИЯ ТОВА НЕ Е ЧЕРНО МОРЕ!!! ВЪН ОТ ТИЧА
Между другото наистина както каза стрелеца евалата на Денчев.Баси иронията да направиш чудесен мач като вратар и да получиш 4 гола......................................Ратника също игра много добре, но просто.......не знам.....аз му се чудя как не си заминал за Естония вече.....Трябва да се направи нещо вече....не знам, но не може така............................................