smallmouse написа:Още ме изумява отровата по шопските медии
Преди да се вързваш на тоя говедовъд с черепа, си спомни, че най-голямата им трансферна цел беше Борносузов, но не можаха да си го позволят.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
smallmouse написа:Още ме изумява отровата по шопските медии
ЧерноМореВарна написа:smallmouse написа:Още ме изумява отровата по шопските медии
Преди да се вързваш на тоя говедовъд с черепа, си спомни, че най-голямата им трансферна цел беше Борносузов, но не можаха да си го позволят.
Tommi написа:iskrichka написа:Чудя се на акъла на част от потребителите.... Завиждате, завиждате, ама чак пък толкова ... Ми признайте си, че ви е яд, поздравете Морето и всичко ще е мирно и тихо. Ама не, трябва да се излее цялата помия на която сте способни!!! Я да питам аз - Алекс на колко беше като мина в Левски? М? Май оревахте всичко за него, нищо, че беше и той на толкова (почти)
Аз все пак се надявам за първи път да видя при излизането на футболист на нашите стадиони да го аплодират всички, независимо от кой отбор са..
Вече отговарях на подобен въпрос в тази тема. Когато Сашо Александров беше на почти толкова години, той носеше целия ви отбор на гръб и заради него видяхте Купата на УЕФА. А сега Жардел от къде го взиматеСпирам да пиша в тази тема, а вие се радвайте на трансфера.
smallmouse написа:Boksiorcheto написа:smallmouse написа:В много от мненията,които чета тук пише-той е голяма звезда,но за да дойде при нас все нещо трябва да му има: или е дебел,или стар или другаде не го искат.Накратко казано,ние не се харесваме,не струваме нещо особено и затова на тези,които идват при нас нещо не би трябвало да им е в ред.Това е пълна комплексарщина,за жалост типична за българина.Не трябва ли всички фенове в бг първенстото да се зарадваме,че изобщо звезда от подобен клас е решила да играе при нас ? А защо е решил Жардел да дойде именно при нас в Черно море,а не другаде? Той си го каза ,за да стане с нас шампион на България.Може ли човек като него преминал през подобни драматични възходи и падения да дойде при нас само ,защото не е във форма,а иска да изкара малко пари, или да си походи по плажове и дискотеки? Всеки има победи и поражения,но този човек е роден победител и нищо чудно да ни е избрал,защото и ние сме същите ,само дето не сме го разбрали още...за разлика от някои други фенове,които усещат и затова ни плюят... Има ли друг бг отбор ,който да играе като равен с Псв и Щутгарт? Или просто това е отговора на съдбата,която иска да компенсира несполуките които ни споходиха,заради недостигащите ни късмет и самочуствие..
Пич,само мога да ти кажа ПОКЛОН! Много компетентно мнение! С кеф го прочетох! Трябва да си променим робският манталитет ако искаме въобще да имаме държава и футбол! Ако имаш път към Пловдив пиши да те черпя няколко бири!
Благодаря пич!!Още ме изумява отровата по шопските медии,представям си какви хвалебствия и поклони щеше да има,ако супер Марио беше отишъл в Шопландия...но това няма как да стане поради причини,които написах по-горе.И чак ми е съвестно, че толкова плюх Велизар,а и ръководството че не им пука за нас.Доста е интелигентен ход направиха и показаха че ценят феновете.
Nevertheless написа:Направи ми впечатление едно нещо, което написа .Весо 1913 > много е прав
Става дума за отразяването на новината в медиите . Мога да говоря за т. нар. Национални телевизии, защото от тях имам впечатление. Наистина новината беше супер вяло загатната , не бих казал даже и съобщена. Наистина , ако това се беше случило в софийски отбор, щяха да ни продънят ушите, щеше да има всенародни веселия и може би щяха да го обявят почивен ден ..
rsk написа:4MVN написа:rsk написа:Е какво му е толкова успешното за футбола? Ми в Мурата от Сан Марино играеше бразилски национал с една камара мачове, 12 години играл в Рома.
Залагам си акаунта тук, че Дембеле ще вкара повече голове от него
За огромно съжаление ,можеш да се разделиш с акаунта си още от сега ...Кой го знае ,този Дамбеле,верно е голям футболист ,но моля те не го сравнявай С ЖАРДЕЛ,явно не си запознат с качествата му ,макар и 36 години
![]()
![]()
![]()
Лично на теб ще ти дам паролата си![]()
Вие смятайхте той колко е зле, след като цяла година не е играл, а накрая идва в средняк от България
Tommi написа:ЧерноМореВарна написа:smallmouse написа:Още ме изумява отровата по шопските медии
А ти помисли кога за последно сте се класирали пред Левски в крайното класиране и тогава коментирай трансферите на отбора
Sagittarius написа:Ръководството на Черно Море направи най-големия трансфер на играч в цялата история на А група.По-велик футболист не е идвал в България да играе.И той дойде в Черно Море.Оставете смешните жалки злобари с репликите дърт и не знам каквъ си.Това е МАРИО ЖАРДЕЛ,не това е М-А-Р-И-О- Ж-А-Р-Д-Е-Л !!!!Велик голмайстор от който трепереше целия свят,нямаше по-страшен от него,късаше мрежите на абсолютно всеки-Реал,Барса,Байерн...смилаше ги с головете си!!!И моряци,защо злобеят на думите на ЖАРДЕЛ,че идва да става шампион?СТРАХ ГИ Е!!!Гащите са нацапани!Това е ЖАРДЕЛ мамка му,не някой мишо Акуаро,Тиеро пиеро,Делев,Пеньо,Дембеле!Тоя е легенда.Легенда в световен мащаб.МАРИО НЕ ЗНАН ДРУГО ОСВЕН ЗЛАТОТО!!!Забележете няколко фрагмента:
1."Винаги съм бил шампион"-о ужас за вас,тоя е роден победител,за него вие сте просто стъпалце към титлата
2."Ще бележа много голове" - е,направо е пратил в страхова невроза Борат и сие.Това го казва велик голмайстор,не смешкото Гонзо примерно.
3."Винаги съм водил останалтие си сътборници" - ШОК!Този освен велик голаджия,освен легенда,освен роден победител е и роден лидер на терена готов ако трябва и сам да нарита съперника,за да спечели това което печели винаги - 1-во място,голмайсторски приз!Да,само това признава Жардел,той друго не знае,друго не иска,с друго не се задоволява.
И дай Боже Жардел ще ни доведе и до нашата титла
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта