ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Мнениеот Sagittarius » 09 дек 2009 15:09

Проверих още инфо за Борислав Никифоров-юноша на Марица,20 годишен,Брестник нямат договор с него,играе като аматьор,т.е. веднага трябва да го прибираме 8-)Велизаре,ти си на ход 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 09 дек 2009 15:55

Метеорологичната прогноза за неделя била сняг,дъжд и -3 градуса :twisted: .Адското време ще е,за съжаление видяхме днес,че Левски се чувства перфектно на лоши терени,където съперниците им губят техническите си умения и левскарското кюскане надделява.Ние в Монтана никак не бяхме добре на нивата :twisted:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 09 дек 2009 16:01

http://i.id24.bg//i/124239.jpg
Вижте снимката от гола ,1000% фал в нападение!Дано нашето ръководство не спи и се вслуша в апела за чужд арбитър,за да не последва такъв гол и във вратата на Черно Море в неделя :!:

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 09 дек 2009 16:20

А бе дано нашите излязат навити , щот тез колкото по слаби идват във Варна , нашите толкова по страхливо играят нашите тактиката с Черноморец +малко късмет и обективен съдия и са чао !
Според мен Кулио в средата ще свърши работа , дано на Жорката му върже паса и Батков ще си обръсне мустака !

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 09 дек 2009 16:24

Sagittarius написа:Попай,Лацио ще изкормят Подуене.Лацио няма победа от...от мача на Герена :mrgreen: ,Лацио 13 мача няма победа,на кой ли ще си го изкарат а :lol: .Но пак захващам съдията.Вижда се ясно от снимката-напълно нередовен гол на Пеньо!!!Нашите да вземат мерки,съдия в неделя щял да бъде Вихрен Манев или Ивайло Стоянов,анонимни младоци,които ще клекнат пред подуенския натиск,пред постоянните плонжове за дузпи на циркаджиите в синьо!Ще бъдем удряни с лакти,ритани с бутоните и прочее гонзовски селски номера и български съдия няма да се справи!!!Гонзо се е разбеснял-мача бил най-важния,точно както говореше за Литекс и видяхме как игра Левски там....няма втори мъжкар като Николай Йорданов да ги озъпти :!:

И двамата младоци които цитираш мисля че няма да успеят да се справят и ще се поддадат на провокациите на левскарите. Негативно бях настроен и срещу назначението на Ахмед Ахмед в мача с ЦСКА, но той се справи с мача, дано и в неделя съдията се справи и отново успех на целия отбор, а ние, независимо от прогнозата за времето, трябва да бъдем повече от мача с ЦСКА на стадиона и да го напълнем.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 09 дек 2009 20:34

Интересна работа!Уж отбора на народа,а от цяла България ни пожелават успех срещу Левски.Ето например фена на Ботев.Мога с чиста съвест да заявя,че между нашите два отбора има вражда.Но когато единия от двата отбора играе срещу Левски,феновете на другия започват да му желаят успех.Кой е този народ?Да не би да броите феновете от Подуене за народа на България?Цяла България мрази отбора на Левски!Цяла България иска Черно море да отстрани Левски в неделя!Направете една анкета и ще видите колко процента ще съберат Левски и Черно море.Не искам да кажа че много хора са фенове на моряците,а че много хора,почти цял един народ е против Левски.Радвам се че имаме шанса да се паднем с тях.Имаме шанса да направим цяла България щастлива,като отстраним Левски.Всички на Тича в неделя и Бог с нас!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 09 дек 2009 20:50

Хахаха наистина незнам защо обаче е абсолютен факт че повечето фенове на морето(и не само) мразим Левски най-много.
Лично аз наистина са ми най-омразния отбор и винаги(с малки изключения в европа)викам против тях.Дори ЦСКА не са ми толква противни.Истината е че може би се дължи на сините медий,които постоянно дразнят с коментарите си,а и феновете им също летят в небесата.Но все пак 3-4 милиона фенове по целия свят дебнат и сега ще ни засипят с простотия.. :lol:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 09 дек 2009 21:03

chelseabg написа:Хахаха наистина незнам защо обаче е абсолютен факт че повечето фенове на морето(и не само) мразим Левски най-много.
Лично аз наистина са ми най-омразния отбор и винаги(с малки изключения в европа)викам против тях.Дори ЦСКА не са ми толква противни.Истината е че може би се дължи на сините медий,които постоянно дразнят с коментарите си,а и феновете им също летят в небесата.Но все пак 3-4 милиона фенове по целия свят дебнат и сега ще ни засипят с простотия.. :lol:

Да не забравяме!Щастливи 4 000000 фена.Все пак изключителна победа,над силен съперник и то на чужд терен!Къде ли ще ги дяваме на Тича?Клетката събира някъде около 3999000 фена.А останалите 1000?Мисля че е най-удачно да седнат там,където сядат 500 000 спартаклии по време на дербито. ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 09 дек 2009 22:32

Видях днеска един тежко болен от Зверилника под Козирката,
леле на Синята брада какво ще му чуят ушите в неделя, от сега ми е кофти :lol:

Тия симпатяги с предсказанията за лека победа да се подготвят психически и в неделя вечерта да заповядат в най-веселата тема :P

Върни се в “Черно море”