19 кръг /Левски - Черно море/ 11.02 събота 12.30
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 19 кръг /Левски - Черно море/ 11.02 събота 12.30
ЧЕСТИТА ПОБЕДА МОРЯЦИ !!!!!
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Честито на феновете на Черно море - по-добре се адаптираха на терена, което е логично с оглед на нивата, имаха късмет, когато им трябваше, а през останалото време не допуснаха някакви сериозни положения. Не играхте грубо, а ако бяхте уцелили вратата и повече от веднъж, щяхте да ни вкарате и още голове с този кашкавал на вратата. Илиян надигра Мъри - успех и в останалите мачове в първенството
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
- Контакти:
С малко се отърваха тези. Шопския съдия отмени 2 гола, единия беше нааправо скандално решение - чист фал срещу Наско Илиев и ЧК. 12 Мин продължение хахахаха, честни ви казвам, жалко, че не качихме неадекватните на Мъри на 3-ка
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Аз недоумявам защо се играе футбол в България през Февруари при тия терени и температури. Да правят първенството пролет-есен и това е. На тези терени единственото нещо, което може да стане е някоя контузия в повече.
Иначе честита победа. Двата отменени гола си бяха абсолютно правилно отменени и не може да има спор в това. Босанчич беше много палав този мач. Сула и Алекс се изгубиха, но на този кочан само биткаджии като Панайотов, Живко и Димов могат да блеснат. Важното е, че започнахме с победа. Всякакво искане за красива игра на такива условия е утопия, затова евала на момчетата, че се бориха докрай. Иса ме опровергава и съм щастлив с този факт.
Иначе честита победа. Двата отменени гола си бяха абсолютно правилно отменени и не може да има спор в това. Босанчич беше много палав този мач. Сула и Алекс се изгубиха, но на този кочан само биткаджии като Панайотов, Живко и Димов могат да блеснат. Важното е, че започнахме с победа. Всякакво искане за красива игра на такива условия е утопия, затова евала на момчетата, че се бориха докрай. Иса ме опровергава и съм щастлив с този факт.
-
- Контакти:
Да добавя, че Наско Илиев стоя перфектно. Никакъв шанс да бъде надборен, а го блъскаха цял мач. При отменения гол имаше чист фал срещу него и ЧК.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Честита победа, моряци! Здрава битка беше, издържахме физически на трудния терен, не бяхме зле технически, стояхме добре тактически! Аз също мисля, че не може да имаме претенции за отменените попадения. И дори мисля, добре, че ги отмениха, защото иначе какво щяха да ни чуят ушите.. За голове от засада, с ръка, съдията... Между другото съм на мнение и, че съдията не свири лошо, това са му възможностите на човека - накъсваше играта, но си свири не зле, нормално според мен. Нека не ставаме мрънкалници като противника. Честита победа още веднъж. Надявам се, да продължим така и занапред.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Контакти:
Треньора на годината. Искам само да се коментира тактически второто полувреме....бачо Илиан му изнесе лекция на този. Голям рев по ТВ хахаха
ShooterMan написа:С малко се отърваха тези. Шопския съдия отмени 2 гола, единия беше нааправо скандално решение - чист фал срещу Наско Илиев и ЧК. 12 Мин продължение хахахаха, честни ви казвам, жалко, че не качихме неадекватните на Мъри на 3-ка
Така е,но по принцип за да биеш ФК"Левски със съдиите си" трябва да си най малко 1 класа по добър от тях. При нормално съдийство си отиваха на 3ка!
Честита ви победа. Напълно заслужена!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
tmanolov, rane - благодарим, успех и на вас :)
хубавото е, че и психологически би трябвало да повлияе положително този мач за нашия отбор за напред ...а пък и за самочувствие на новите попълнения, които се включиха супер днес :)
хубавото е, че и психологически би трябвало да повлияе положително този мач за нашия отбор за напред ...а пък и за самочувствие на новите попълнения, които се включиха супер днес :)