Илиян Илиев за целите пред “Черно море” и как ще бъдат постигнати:
https://bnt.bg/news/iliyan-iliev-za-cel ... 4news.html
Зимна политика, трансфери и контроли - сезон 21/22
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Зимна политика, трансфери и контроли - сезон 21/22
Няма да се изненадам ако Сердюк замине. Новия алжирец дето идва директно да подписва, Матиас, а и Денислав... Просто местата са малко. Родриго е друго. Ако имахме Джуниър- ок, но в сегашната ситуация се отваря сериозна дупка. Може пък да излезе друг Джуниър. Абе каквото- такова. Хубаво е че отбраната си остава. И Васко, колкото и да го недолюбват някои.
По-скоро и двамата ще си заминат, но това е лично мнение. Играчи като Джуниър и Родриго трудно можем да намерим и то свободни агенти през зимата. Надеждата ми е Павел Георгиев да грабне този шанс.
Със заминаването на Пабло се отваря голяма дупка в средата.Да,Васко е биткаджия,но Пабло покриваше голям периметър и умееше да играе и в двете фази на играта,от да покрива гърба на Васко и до изнасянето на топката.Знаем ,че паса на Васко не е добрата му страна и при изнасянето на топката от нашата половина според мен ще имаме проблем.Велев също ,лично мнение,не става за там.Някои ще кажат Димов да влезе в тази роля,но мисля че няма нужната енергия да покрива и да изнася топката с хубав пас,а не просто да я изритва.Има физиката да се бори и когато имаме нужда да сме по-дефанзивни в тази си роля да руши,но стила на Илиан е да разиграваме топката ,а с Димов там ще куцаме.Радвам се че търсим подсилване именно в зоните където имахме нужда,крило и нападател.Но не си мислехме за напускане на Пабло,което сега отваря голяма празнота и проблем там.
За вас моряци ний живеем...
deadlock написа:По-скоро и двамата ще си заминат, но това е лично мнение. Играчи като Джуниър и Родриго трудно можем да намерим и то свободни агенти през зимата. Надеждата ми е Павел Георгиев да грабне този шанс.
Да Павката може да изухне този полусезон. К. Георгиев и Н. Златев също мисля играят в средата. Ще видим, аз също смятам, че Илиан пак ще успее да сглоби добър отбор. Запазихме защитата и не продадохме Влатко, което е може би най-важното. С връщането на Матиас съм доста по-спокоен за атаката ни, дори и да продадем Жеката и Родриго.
Според мен определено ни чака доста интересен пролетен полусезон. С нетърпение чакам да видя как ще се представят малките моряци и кой ще хване шанса си.
mursusaid написа:Със заминаването на Пабло се отваря голяма дупка в средата.Да,Васко е биткаджия,но Пабло покриваше голям периметър и умееше да играе и в двете фази на играта,от да покрива гърба на Васко и до изнасянето на топката.Знаем ,че паса на Васко не е добрата му страна и при изнасянето на топката от нашата половина според мен ще имаме проблем.Велев също ,лично мнение,не става за там.Някои ще кажат Димов да влезе в тази роля,но мисля че няма нужната енергия да покрива и да изнася топката с хубав пас,а не просто да я изритва.Има физиката да се бори и когато имаме нужда да сме по-дефанзивни в тази си роля да руши,но стила на Илиан е да разиграваме топката ,а с Димов там ще куцаме.Радвам се че търсим подсилване именно в зоните където имахме нужда,крило и нападател.Но не си мислехме за напускане на Пабло,което сега отваря голяма празнота и проблем там.
Според мен и Сердюк и Родриго са с единия крак навън.Но точно за позицията на Родриго не се притеснявам.Там взехме човек-французина.По крилата имаме опции-Велислав и Вилела,колкото и да не е харесван,това ще е неговия полусезон.100% имаме и някой юноша който напира за място на крилото.Имаме и още две момчета за средата,като Павката му е време да ЗАХАПЕ и да не пуска.За атаката с Курьор съм вече спокоен,а новия който ще идва е енигма за нас феновете.Дали ще се впише,или ще е новия Гираси?Гираси имаше качества,но по скоро за отбор като Локо пд и Берое.При нашия стил на игра Курьор е перфектен.Вземаме още един двама заопции на пейката и сме ток.Даже обиграването не ме стряска,защото реално само един ще трябва бързо да влезе в час-французина,а той показва че може и да не му е нужен такъв период и подготовката ще му е достатъчна.Останалите са доо болка наясно какво точно иска Илиан от тях и как да го изпълняват-затова и са в отбора.Многоо се надявам Денислав да успее да се наложи-играч с неизчерпаема енергия,но гола му бяга,но може даже да бъде преквалифициран,за да не губим точно желанието и енергията му.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Аз се надявам Мат да бъде в онази страховита форма отново, защото най-вероятно ще останем без най-опасните си атакуващи единици и най-креативния ни халф. Да, отзад сме стабилни, но напред ще бъде енигма. Другият алжирец е загадка за момента, на Денислав наистина му липсва гола, но поне компенсира с постоянна преса. Може би сега е моментът на Вилела да блесне и на Павел да захапе. Със сигурност Илиев ще сглоби отбор отново, но остава горчилката, че ще ни напуснат толкова важни фигури по средата на сезона...
Колкото повече юноши в отбора - толкова по-добре. Не разбирам очакванията към Вилела. Досега не е показал абсолютно нищо, освен че може да пропусне и най-изгодната ситуация. Пълен куфар на заплата е той. Дано Курьор навлезе бързо във форма, защото без Сердюк головете в официални мачове са през 2 кръга.
Илиан Илиев: Искаме в Топ 3,но офертите към наши футболисти се отразяват!
https://www.kotasport.com/ilian-iliev-i ... OIPfEZ2eYA
Треньорът на Черно море Илиан Илиев е категоричен, че всички в клуба работят за това отборът да запази мястото си в Топ 3 и в края на сезона, но според него изходящите трансфери могат да се отразят на представяната на „моряците“.
„Тези оферти, които идват може да се отразят и ще бъде трудно през пролетта. Не е лесно сега да се намерят заместници на някои от основните ни футболисти. Конкуренцията е сериозна и ще е трудно, но ние със сигурност ще търсим успеха във всеки един мач, както е било и досега“, коментира Илиев.
Избраният за треньор на 2021 година Илиан Илиев отчете, че наградата му е признание за всички в клуба и призна, че не е очаквал да я получи. Специалистът взе отношение и по важни въпроси за българския футбол, като отчете, че независимо кой ще управлява в БФС е и наложително да има промяна.
„Промяна трябва да има, тъй като изоставаме във футбола от другите страни. Всичко тръгва от детско-юношеския футбол. После тези момчета идват при нас в мъжкия футбол и ние трябва да им дадем шансове. Най-лесното оправдание е да кажем, че не са готови. Ако стоят обаче на едно място, нищо няма да случи. Трябва да има промени и в самите клубове. Да се рискува с даването на шанс на младите“, сподели Илиан Илиев, който е уверен, че България може за спечели своята група в турнира Лига на нациите и като всеки баща се надява синът му да го надмине.
„Аз съм пестелив в оценките, не само към Илиан, а и към всички млади. Така беше и баща ми с мен. Не трябва да се задоволяват с малкото, а когато направят силен мач действително да знаят, че могат да се представят още по-добре в следващия мач“, заяви Илиев пред БНТ.
https://www.kotasport.com/ilian-iliev-i ... OIPfEZ2eYA
Треньорът на Черно море Илиан Илиев е категоричен, че всички в клуба работят за това отборът да запази мястото си в Топ 3 и в края на сезона, но според него изходящите трансфери могат да се отразят на представяната на „моряците“.
„Тези оферти, които идват може да се отразят и ще бъде трудно през пролетта. Не е лесно сега да се намерят заместници на някои от основните ни футболисти. Конкуренцията е сериозна и ще е трудно, но ние със сигурност ще търсим успеха във всеки един мач, както е било и досега“, коментира Илиев.
Избраният за треньор на 2021 година Илиан Илиев отчете, че наградата му е признание за всички в клуба и призна, че не е очаквал да я получи. Специалистът взе отношение и по важни въпроси за българския футбол, като отчете, че независимо кой ще управлява в БФС е и наложително да има промяна.
„Промяна трябва да има, тъй като изоставаме във футбола от другите страни. Всичко тръгва от детско-юношеския футбол. После тези момчета идват при нас в мъжкия футбол и ние трябва да им дадем шансове. Най-лесното оправдание е да кажем, че не са готови. Ако стоят обаче на едно място, нищо няма да случи. Трябва да има промени и в самите клубове. Да се рискува с даването на шанс на младите“, сподели Илиан Илиев, който е уверен, че България може за спечели своята група в турнира Лига на нациите и като всеки баща се надява синът му да го надмине.
„Аз съм пестелив в оценките, не само към Илиан, а и към всички млади. Така беше и баща ми с мен. Не трябва да се задоволяват с малкото, а когато направят силен мач действително да знаят, че могат да се представят още по-добре в следващия мач“, заяви Илиев пред БНТ.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Аз пък скоро се за гледах в клубния календар от 2019г.На него има група футболисти от 25 човека. Към днешна дата, от тази група, в отбора са трима-Васко, Родриго и Дюлгеров. Или казано в прав текст, за два сезона сме сменили 22(минимум)футболисти.За мен изобщо не е нормално. За какъв гръбнак да се хване този отбор, за какви амбиций мечтаем.Тъкмо сглоби добър отбор, и хоп, двама продадени, трима подарени, петима изгонени и т. н. Всеки полусезон едно и също.Тука се успокоява е че Илиан Пак ще изгради отбор. Да, ще изгради, за да се разгради след 5 месеца. Това е политика на доволен средняшки отбор. Треньора би трябвало да се занимава с подсилване на отбора, да става по-добър, по-силен, по-конкурентен.Трябва да работи с вече изграден отбор.