Мнениеот 'enki' » 21 юни 2021 13:04
Аз не съм много обнадежден от селекцията. Това момче идва на проби и ако евентуално убеди Илиан, ще е играч-прототип, на който ще му трябват поне няколко месеца да се наложи (пиши ги направо година). Освен това нищо особено не видях на видеото, само, че е висок.
За мен обаче основните резерви идват от атакуващите футболисти. Нямаме голаджии. Единствено Гомеш, но за мен той не е надежден. Дори и да му потръгне играта, имам чувството, че ще си стегне багажа при първа възможност. Остават Иса и новият нападател, който трябва да привлечем. Иса не е истински голаджия, много се влияе и не мисля, че би могъл да издържи на напрежението, ако наистина се борим за нещо. Касми, както вече колегата каза е еднотипен футболист, давам му макс, напреки сили, 4 гола. Леандро е по-интересен играч и тук кроя някакви надежди, но е много боязлив и плах. Вилела за мен е тотал щета и безнадежден случай. Единственото, което говори в негова полза, е, че Илиан го остави в отбора, значи все пак вижда нещо в него. Но той и Кики си летува тук три години безплатно, така че това не е кой знае какъв довод. Рикардо е добър и техничен играч, но няма завършващ удар. Ударите му са все едно подава на вратаря. Джуниър имаше голям напредък този сезон, но той тепърва започва да влияе директно на резултата, 2 гола и една асистенция, ако не се бъркам. Денислав и Велислав ще ги пропусна, те просто още нищо не са показали.
С две думи да обобщя, дотук аз не виждам да имаме отбор, който да се бори за нещо повече от 5-6 място.
Разбира се, може да се надяваме всички преди нас да фалират и да станем шампиони, или пък пак да правим сложни сметки, как от 7-мо място ще се изстреляме в Европа. Лично мен такъв тип просперитет не ме блазни.