Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)

Мнениеот sandi74 » 19 юни 2021 19:39

През новото първенство ще се максимум 8-12 за нещо повече просто забравете,все пак поне мечтите са все още безплатни така че вие сте на ход :mrgreen: :lol: :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 19 юни 2021 20:53

Локо Пд и Берое не ни интересуват. Достатъчно поспамихте, така че ако обичате си пишете във вашите форуми.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 юни 2021 10:10

Черно море взе на проби защитник от Белгия. Става дума за левия бранител Сами ел Анаби, който е с марокански корени. 21-годишният футболист, който може да играе и като централен защитник, е юноша на белгийския Виртон. През миналия сезон е бил част от испанския Реал Авилес, който е част от пето ниво на футбола в страната.

.........ето това се казва трансфер :!: 5 ниво на футбола в страната не разбрах Белгия или Испания .....както казах, добре че взехме Живко ван Дайк, иначе щяхме да вземем и някой от 18 ниво на Испания :oops: само тоя от 5 ниво да не изяде хляба на Дичев и да се наложи и Дичев да ходи в Локо Пд или някъде другаде да си разкрива потенциала....
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 20 юни 2021 10:28

ogrizko написа:само тоя от 5 ниво да не изяде хляба на Дичев и да се наложи и Дичев да ходи в Локо Пд или някъде другаде да си разкрива потенциала....

И аз веднага това си помислих ;) , откъде ги изкопават тези мургавите. Може да е братовчед на Касми и той да го е препоръчал :), нали Вилела така го привлякохме щото бил авер на Младши във Португалия. Все пак да не избързваме може да излезе някоя перла и докато дойдат байрямите да се развихри после отслабва със 10кила и няма да е във форма! :)

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 20 юни 2021 10:33

Май "стария" и "кубик" не четат.Аз не казвам на колко са осигурявани.Аз питам на колко са осигурявани.Понеже се изкараха най бедните в групата и играят само за чест и слава и ДАНО ги забележат от големи клубове.Само да вметна,че без пари/почти/с идеята да бъдат забелязани ,играят основно юношите и баш некадърните играчи.Аз такива в Локо пд не виждам/видах/,така че тези глупости че играели без пари,за чест и слава ги разправяйте на някой друг.Нека видим ,колко от тези мераклии,желаещи да се изявяват в бъдеще,ще останат да играят без пари.Даже един Митко Илиев му трябват поне още няколко години да се докаже че става,преди да отиде някъде да получава пари.Или пък не?Сега понеже написах Локо пд,може да си помислите че се заяждам с вас.Това не е вярно,защото Локо са ми може би най симпатичния отбор от групата.Такава е ситуацията и в останалите /повечето/отбори.Затова говоря за честност и прозрачност,а не както сме свикнали с вечните ни тарикатщини,да претаковаме държавата и още когото се сетите.Хайде лек ден и успех на всички,най вече на Черно море разбира се.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 юни 2021 10:39

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JyUB0OxzCEw[/youtube]
много сериозен ...щом дори в Ютуб го има на няколко места :oops: 187см .....дано да го вземаме да подсигурим дупките в ЦЗ и ЛЗ, щото играе на двете позиции, ама ако го гласим за титуляр ще е странно :roll: предвид израстването на Дичев... или пък наистина Димов ще отиде дефанзивен халф?! и все пак странно ми звучи, Илиан Илиав спокойно можеше да разкрие още на първата тренировка какъв футболист чакаме, едва ли много отбори щяха да се натискат да ни изпреварят да го вземат :lol: :lol: ама току-виж се оказал новия Бакари за нас, щом като идва от Испания..... Бакари и той беше от по-долни дивизии ама яко мачкаше 8-)

утре рожден ден има става на 21 ....да вземем да му занесем една торта там за посрещане.... между другото ако не друго си мисля, че това му е един вид шанса на живота и ще е супер надъхан и много ще се старае ама ще видим де....

а, сега намерих това видео от преди 3 седмици, по-актуално ..онова беше от преди 2 г. :arrow:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KRI4OnZNT_M[/youtube]

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 юни 2021 13:30

Треньорът на Черно море Илиан Илиев взе в първия отбор петима юноши на клуба. Това са Росен Стефанов, Мартин Милушев, Калин Георгиев, Светослав Николов и Николай Златев. Те основни играчи в състава на Мартин Христов в Елитната група до 19 години, като през голяма част от миналия сезон тренираха и с мъжкия състав.

Тийнейджърите ще проведат пълноценна лятна подготовка с първия отбор, като ще им бъдат дадени шансове в мачовете от новия сезон. С тях бройката на футболистите, излезли от школата на варненци, става доста солидна. В момента "моряците" разполагат с още десет състезатели, продукт на академията.

Както е известно, Черно море ще се готви във Варна до 22 юни, а ден по-късно заминава в Банско, където ще проведе основната част от лятната подготовка.

gong

ами какво да кажа ...хубаво е, че се вземат и водят подготовка ..ама е важно и в мачовете да имат малко повече време :oops: Денислав и Дичев от новия сезон задължително повече минути.... иначе ще стане като Янчев и Вуцов :roll:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 юни 2021 18:39

Честно казано виждам добри отигравания от този, а когато е на бека е почти само в атака. Ние толкова атакуващ бек не бихме имали от времето на Жовалдир Периш - 2007-2009 и с бонуса, че сега вдясно не е Мишо Лазаров, а Виктор - който също е силно атакуващ. От друга страна, обаче искам да подчертая, че атакуващите играчи и изобщо съперниците на нашия човек в това видео показват някакво уникално бездарие :lol: . Дори ние в махалата правим някакъв финт или опит за финт, когато срещу нас има човек, а той половината ги спираше след като директно отиваха отгоре му....Така, че нито мога да кажа, че е добър, нито, че е лош. По принцип и Марто Дичев е силно атакуващ, даже съм си мислел що пък да не си го оставим крило....може и това да е опция. За мен този е доста по-различен играч от Дичев и се припокриват само с това, че ритат с ляв крак, нищо друго общо нямат. Иначе арабските африкански школи - Мароко/Алжир са известни с технични и атакуващи футболисти и този не е изключение
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 21 юни 2021 01:35

Това момче ще е интересно да го видя на бека,срещу бързи и технични крила.Тежък,бавен,малко дървен ми се струва,но то идва най вече от високия му ръст.По скоро ще бъде ЦЗ в лявата зона,НО в някои мачове СЯКАШ МИ СЕ ВИДЯ ЧЕ ИГРАЕ В СХЕМА С 3МА ЦЗ.Но най после се обзавеждаме с двама високи ЦЗ и стават общо трима.Надявам се вече да не ни вкарват след всяко второ центриране .Всички искаме да не изяде мястото на Дичев,но защо никой не се сеща за Цецо ?На мен ми се струва че се отваря възможност за вариативност на схемите според противника.Даже си мисля че ще видим доста мачове с трима в защита .Какво чудно нещо.Само с двама новопривлечени и изведнъж се появяват страшно много опции в състава.Много съм обнадежден че вече нямаме бройки ,а имаме фигури.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 21 юни 2021 13:04

Аз не съм много обнадежден от селекцията. Това момче идва на проби и ако евентуално убеди Илиан, ще е играч-прототип, на който ще му трябват поне няколко месеца да се наложи (пиши ги направо година). Освен това нищо особено не видях на видеото, само, че е висок.

За мен обаче основните резерви идват от атакуващите футболисти. Нямаме голаджии. Единствено Гомеш, но за мен той не е надежден. Дори и да му потръгне играта, имам чувството, че ще си стегне багажа при първа възможност. Остават Иса и новият нападател, който трябва да привлечем. Иса не е истински голаджия, много се влияе и не мисля, че би могъл да издържи на напрежението, ако наистина се борим за нещо. Касми, както вече колегата каза е еднотипен футболист, давам му макс, напреки сили, 4 гола. Леандро е по-интересен играч и тук кроя някакви надежди, но е много боязлив и плах. Вилела за мен е тотал щета и безнадежден случай. Единственото, което говори в негова полза, е, че Илиан го остави в отбора, значи все пак вижда нещо в него. Но той и Кики си летува тук три години безплатно, така че това не е кой знае какъв довод. Рикардо е добър и техничен играч, но няма завършващ удар. Ударите му са все едно подава на вратаря. Джуниър имаше голям напредък този сезон, но той тепърва започва да влияе директно на резултата, 2 гола и една асистенция, ако не се бъркам. Денислав и Велислав ще ги пропусна, те просто още нищо не са показали.

С две думи да обобщя, дотук аз не виждам да имаме отбор, който да се бори за нещо повече от 5-6 място.

Разбира се, може да се надяваме всички преди нас да фалират и да станем шампиони, или пък пак да правим сложни сметки, как от 7-мо място ще се изстреляме в Европа. Лично мен такъв тип просперитет не ме блазни.

Върни се в “Черно море”