2 кръг /ЦСКА-София - Черно море/ 20.07.19 събота 18.45ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 2 кръг /ЦСКА-София - Черно море/ 20.07 събота 18.45
Евала Ви давам , здраво играете срещу Нас , Левски и ЦСКА-София . Тази година ще е още по-тежко във Варна !
Не всеки ден се побеждава чорбата, и то като гост. То че не е истинската, автентична чорба е ясно, а е някаква ловешко-етрополска мътеница, но това е друга тема. Победата е страхотна, с много зряла игра от нашите млади момчета. Нямам думи с които да похваля Виктор Попов. Просто безупречен! Червеният му картон е незначителен епизод, след 1 мач пак ще е на бека и ще ни радва. Няма да се уморя да повтарям, че Исмаил Иса е трансферно попадение. Толкова майсторски отработен гол е от класата на големи футболисти. Сигурен съм, че Илиян ще ги свали на земята и за Етър отборът ще е напълно готов. Очаквам нова победа!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
Този форум беше станал почти оранжев последните два месеца. Едни закани и много глупости, че сме били пълнеж. След като днес им напълнихме устите с "еклеров крем", оранжева тишина. Останахме без легенди, но вече имаме отбор създаден с активното участие на СС и Жужето. Душевен оргазъм. Вече ни мразят колкото сините и може да си припяват няма титла.
miro_rz написа:Евала Ви давам , здраво играете срещу Нас , Левски и ЦСКА-София . Тази година ще е още по-тежко във Варна !
Ще делим титлата май с вас!

Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
helemong написа:Този форум беше станал почти оранжев последните два месеца. Едни закани и много глупости, че сме били пълнеж. След като днес им напълнихме устите с "еклеров крем", оранжева тишина. Останахме без легенди, но вече имаме отбор създаден с активното участие на СС и Жужето. Душевен оргазъм. Вече ни мразят колкото сините и може да си припяват няма титла.
Абсолютно!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- violetovgeneral
- Контакти:
Сега нещата се обръщат на 180 градуса-ние сме фаворита .
Изцяло променен отбор ,красота за окото ми...Само да напиша на Стрелеца да не съди толкова Минчев,щото може да му се срине самочувствието.Иначе страхотно красив футбол от наша страна и един скапан,незнаещ какво да стори съперник. 

Освен оранжевите и Сандито липсва тази вечер.
Честито моряци!
Показахте им на ония нахаканите как се играе футбол.
Миналата седмица се скри оня от Пловдив (марко тотев), не се показва.
Днес пък нахаканите "шопи със сопи".
Показахте им на ония нахаканите как се играе футбол.
Миналата седмица се скри оня от Пловдив (марко тотев), не се показва.
Днес пък нахаканите "шопи със сопи".
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
- thisisthelife
- Контакти:
helemong написа:Освен оранжевите и Сандито липсва тази вечер.
Наистина липсва този образ и неговият ''капацитет''. Сигурно се е покрил в мишата си дупка. Типично за типажи като него.
А за оранжевите приятелки - някой бъзик с полиграф няма ли да пуснете? Май ТИМ ще се окажат прави и са разкарали продажниците в отбора. Видя се, че без пробити играчи резултатът е съвсем различен. Спокойно можеше и 4 гола да вкараме, но някои спорни решения и липса на концентрация ни лишиха от това. Великата припозната публика къде беше? Претенции големи, а всеки по родното място.
Иначе за Моряците - страхотен мач! В атака сме наистина много добре. Родриго пълни душата, а Иса пасна перфектно! Кардозо скоро може и да измести Ндонгала от титулярния състав. Единствено съм леко разочарован от Минчев - не беше много концентриран днес, но има ги и тези дни. Попов си хвана шанса и израства с всеки мач! Радвам се, че се даде шанс на младите играчи и виждаме, че те се отблагодаряват за това! Наздраве и напред, Моряци!
Truth is hate for those that hate the truth.
Бих желал да спомена и Иван Дюлгеров. След всичките простотии от края на миналия сезон, неговото име също бе замесено. Така че днес евентуална грешка щеше да бъде доста коментирана. А момчето се справи, особено важно беше излизането му още при 0:0.
Въобще е друго чувството, когато наблюдаваш и подкрепяш такъв отбор - с трима юноши титуляри. При това не в безсмислени мачове, а във всеки един. И те се представят страхотно срещу най-силните отбори у нас. Браво на тях, браво и на хората, които им помагат да израстват.
п.с. за Минчев - миналия сезон при победата тук си спомняте какъв мач направи. Все си мисля, че е малък да играе във всеки мач, трябва му и почивка от време на време. Няма място за сравнение, но когато бе привлечен в Ман Ю, Кристиано бе с някоя година по-голям от Мартин, но САФ много внимателно му подбираше натоварването, като знаеше какъв диамант има, но си го пазеше.
Въобще е друго чувството, когато наблюдаваш и подкрепяш такъв отбор - с трима юноши титуляри. При това не в безсмислени мачове, а във всеки един. И те се представят страхотно срещу най-силните отбори у нас. Браво на тях, браво и на хората, които им помагат да израстват.
п.с. за Минчев - миналия сезон при победата тук си спомняте какъв мач направи. Все си мисля, че е малък да играе във всеки мач, трябва му и почивка от време на време. Няма място за сравнение, но когато бе привлечен в Ман Ю, Кристиано бе с някоя година по-голям от Мартин, но САФ много внимателно му подбираше натоварването, като знаеше какъв диамант има, но си го пазеше.