7 кръг /Черно море - Септември/ 27.08 неделя 18.45

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Re: 7 кръг /Черно море - Септември/ 27.08 неделя 18.45

Мнениеот loko1 » 28 авг 2017 12:24

и при нас бе скандално съдийството в Радомир, ама и при вас ...
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 28 авг 2017 12:57

... мили деца царят е гол ... и най - лошото тепърва предстои
ex Popeye

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 28 авг 2017 14:33

Наставникът на Реал не пропусна да защити и Карим Бензема, след като нападателят пропусна на няколко пъти да отбележи за Кралския клуб.

"Той не вкара гол, но работи много усилено. Не можеш да критикуваш играч, който пропуска възможности, защото най-трудното е да получаваш такива", смята Зизу.

===========================================
Това относно тия дето мрънкат срещу Марек Кузма. Верно, че трябваше да вкара ...обаче момчето много се старае и играе отлично като изключим, че не успя тоя мач да отбележи. Това, че постоянно си създава възможности обаче показва доста!!!

Другото относно Емо Михайлов ....може да е сбъркал за 1-я гол, но до там!!! Не може да го виниш, че е допуснал гол при толкова близко изпълнен наказателен удар. Някои вратари тръгват по инерция да покриват пространството зад стената, а играчите често НЕ се опитват да прехвърлят стената, а бият покрай нея в ъгъла дето уж вратаря би трябвало да си е пазел и вкарват ....но просто топката мина много ниско над стената и беше от близко разстояние, трудно можеше добре да се реагира. Мен пък ме дразнят тия червени картони и простотии ...предпочитам да го остави да направи 0:2 (дето не се знае кво ще стане), отколкото да си вадиш червен картон и да оставят отбора с човек по-малко!!! Вина на всички футболисти може да се сложи за тоя мач, ама сега Емо бил виновен, че 5 мин. направил грешка ....това е смешно ....имаме 85 мин. да обърнем СЕПТЕМВРИ ....това да не са междугалактически супер мутирали футболисти?! Аз по-слаба игра от целия отбор не бях виждал ...абсолютно нещастна работа!! Още в 10-та мин. на мача казах на аверчето си, че тоя път ще паднем с разлика.... то не е мн трудно да се види, те нашите не могат една топка да спрат нормално, отскача им от краката, после тръгват да я гонят и разни такива ...докато Септември играха супер организирано и грамотно .....и дърварите изглеждахме ние!!
И още нещо ще кажа ....тоя мач трябваше да пази Боровик ...вие ако сте на мястото на Емо, дали няма да ви влияе психически това, че не ви вярват началниците, че се справяте с работата си ...и че е трябвало друг колега да ви смени ама щото още не е уреден и айде за последно ви дават на вас да се изявите ...много весело нали :lol: Предполагам изобщо няма да ви повлияе, щото тук е пълно с железни човеци отвсякъде :lol:
Сбъркал е за 1-я гол и толкоз ...не може само него да обвиниш за загубата при положение, че от другите само Жоро Илиев видях да играе нормално (което е абсурдно предвид годините!) и донякъде Кузма (щото трябваше да вкара!), който успя да се открие за доста положения... и въпреки всичко дори как да упрекнеш играчите въпреки супер слабия мач ...при положение, че се пребориха да спечелят мача и вероятно щяхме да го спечелим ако не беше тоя плешивец пред мен дето изпълнява поръчка ...щото аз не бях на линия с втората засада на Минков, обаче можах да преценя, че изскача от задна позиция и няма засада .... :!: И дузпа щом не са ни дали, аз не можах да видя добре ....ама винаги може да се оправдаем с някакви тълкувания ....с някакви недоглеждания и работи ....и как пък всичко все в една посока ....Софийската ...и тук като казвам Софийската, имам предвид по-мащабното понятие :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 28 авг 2017 14:34

http://varnautre.bg/2017/08/28/64439/%D ... 1%82%D0%B2

Ето има реакция, но явно трябва да има превенция и много рев по медиите.
Не бяхме толкова зле все пак създадохме много положения, трябваше малко късмет без който не става колкото и да се добър, а ние не сме толкова добри.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 28 авг 2017 14:38

НИКОЛАЙ ТОДОРОВ ХРИСТОВ .....това име трябва да се запомни и да не се допуска вече да се изявява на нашия стадион!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 28 авг 2017 15:05

ogrizko написа:НИКОЛАЙ ТОДОРОВ ХРИСТОВ .....това име трябва да се запомни и да не се допуска вече да се изявява на нашия стадион!!!

И какво като сме подали жалба? Вероятно ще накажат нещастника за няколко мача да не вее байряка. Нито ще ни дадат дузпа като на Левски следващия кръг, нито ще ни признаят гол от засада. Чудя се Септември и Дунав толкова ли силни позиции имат в централата, че ни режат за тяхна сметка.
Играхме слабо наистина. Емо сбърка като риба, но имаше предостатъчно време. Заиграхме чак като останахме по- малко. И не стига че бяхме 19, ами и онези се увеличиха с поне двама. Колкото и слабо да сме играли до този момент, при изравняване за 2:2 мача става съвсем друг. Това не бяха неволни грешки, това стана НАРОЧНО.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 28 авг 2017 15:16

Vladislav написа:
ogrizko написа:НИКОЛАЙ ТОДОРОВ ХРИСТОВ .....това име трябва да се запомни и да не се допуска вече да се изявява на нашия стадион!!!

И какво като сме подали жалба? Вероятно ще накажат нещастника за няколко мача да не вее байряка. Нито ще ни дадат дузпа като на Левски следващия кръг, нито ще ни признаят гол от засада. Чудя се Септември и Дунав толкова ли силни позиции имат в централата, че ни режат за тяхна сметка.
Играхме слабо наистина. Емо сбърка като риба, но имаше предостатъчно време. Заиграхме чак като останахме по- малко. И не стига че бяхме 19, ами и онези се увеличиха с поне двама. Колкото и слабо да сме играли до този момент, при изравняване за 2:2 мача става съвсем друг. Това не бяха неволни грешки, това стана НАРОЧНО.

Когато играем с прекръстения Литекс, Левски и Лудогорец, тогава очаквам още по-голяма съдийска сеч , за да е сигурно, че няма да им объркаме сметките!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 авг 2017 15:53

Clarion написа:според мене си играем по един и същи начин от началото на първенството и понякога имаме късмет, понякога не ... сега можем да разберем как са се чувствали Дунав срещу нас, след като имаха повече положения и паднаха, или пък Верея след 4 гола там, при положение, че мача беше почти равностоен.
не съм гледал повторения, но при първия ни "отменен гол" си имаше явна засада още преди центрирането.
половината полу-полу-сезон мина, точките ни са ОК - сега вече предстои да видим дали с тази игра ще можем да взимаме точки от по-добрите отбори.
за разлика от миналата година (сезон де), когато играехме много по-компактно, тази всичко изглежда много по-разхвърляно - има дупка между халфовете и защитата, повечето изнасяния са с дълъг пас от защитник, кой ли не се изреди да играе външен халф (5 човека само през вчерашния мач), Хасани и Сашо са бавни, а Хасани определено все още не може да се и позиционира добре, Божилов - добре, че имам самоналожено вето да не го коментирам, Кузма - нямаше не ден, ами цяла седмица, ... :-)

Гледай повторенията и ще разбереш, че си изписал маса глупости. Щом и шопските медии казват, че и при двата гола няма засада...
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 28 авг 2017 16:16

Не играхме добре в този мач и паднахме. Не виждам какво толкова странно има в това. Ще падаме и друг пьт. Не сме някакьв дрийм тийм, за да няма кой да ни бие. При нас когато мотивацията не е на нужното ниво веднага се проличава в играта ни.
Друг е вьпросьт, че вьпреки че влязохме ужасно в мача и останахме с 10 човека при 0:2 ние в крайна сметка сьтворихме обрата. Септември се бяха сдухали много при нашия натиск. Сьдииските грешки си бяха преднамерени, мисля тук няма място за спор. Не ни се слаучва за пьрви пьт.
Гледаме напред, идва друг мач и така. Не играем зле. Даже когато сме концентрирани доста добре.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 28 авг 2017 16:19

зеления написа:
Clarion написа:според мене си играем по един и същи начин от началото на първенството и понякога имаме късмет, понякога не ... сега можем да разберем как са се чувствали Дунав срещу нас, след като имаха повече положения и паднаха, или пък Верея след 4 гола там, при положение, че мача беше почти равностоен.
не съм гледал повторения, но при първия ни "отменен гол" си имаше явна засада още преди центрирането.
половината полу-полу-сезон мина, точките ни са ОК - сега вече предстои да видим дали с тази игра ще можем да взимаме точки от по-добрите отбори.
за разлика от миналата година (сезон де), когато играехме много по-компактно, тази всичко изглежда много по-разхвърляно - има дупка между халфовете и защитата, повечето изнасяния са с дълъг пас от защитник, кой ли не се изреди да играе външен халф (5 човека само през вчерашния мач), Хасани и Сашо са бавни, а Хасани определено все още не може да се и позиционира добре, Божилов - добре, че имам самоналожено вето да не го коментирам, Кузма - нямаше не ден, ами цяла седмица, ... :-)

Гледай повторенията и ще разбереш, че си изписал маса глупости. Щом и шопските медии казват, че и при двата гола няма засада...

правила на форума - прочиташ всичко (всъщност даже е на същата страница с горното) и след това коментираш :-)

Clarion написа:
не съм гледал повторения, но при първия ни "отменен гол" си имаше явна засада още преди центрирането
(корекция :-) : добре де, гледах ги, да - по-скоро няма засади)

но си признавам, че на стадиона бях точно на линията на засадата и тогава бях напълно убеден, че имаше такава ... кои са останалите от масата?
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Върни се в “Черно море”