5 кръг - ФК Дунав-2010-Русе - Черно море - 27 август 2016г

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Delija
Контакти:

Re: 5 кръг - ФК Дунав-2010-Русе - Черно море - 27 август 201

Мнениеот Delija » 27 авг 2016 22:00

Съмнителен ми бе тоя Сукуп от началото още, много пробойни дойдохаа от него ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 27 авг 2016 22:07

Честито на Дунав и на феновете им! Проведоха си мача много тактично и хитро. Кел файда, като сме контролирали играта, след като падаме с 3-0. Не знам защо всички се нахвърлят върху Михайлов. И аз не го харесвам, но истината е, че няма вина за нито един от головете. Спаси дузпа, а след това Траянов за пореден път спеше. При втория гол изби, но Сукуп беше безследно изчезнал. За третия гол нямаше какво да направи просто. Точно той е най-малко виновен за тази загуба. Златков е тотална дупка, а Траянов изобщо не ми се коментира. Сукуп и той с поредния безумно слаб мач. Да се чуди човек, аджеба, защо изгонихме Георги Радев? Мишо Венков се стараеше, но до там. Паланков, Жоро и Цветков бяха най-добрите ни играчи днес. заедно с Михайлов. Бакари бяга много, опитваше се и той, но беше неефективен и прекалено мачкаше топката. Кузма един мач играе, един мач е анонимен, но дори и когато играе не блести с нещо особено. Секо отново показа, че е тотален статист. За втори път, откакто е в Черно Море, излиза на чиста позиция и прави фрапантни пропуски. Изобщо не се връща да помага назад, а да влиза в единоборства за него е тема табу. Както казвам от 2-3 мача насам - Коконов е много по-добър избор от този набеден за футболист португалец. Цялата ни защита е под всякаква критика - нито има качество, нито са сработени. Направо си спомням с носталгия Живко Атанасов, а щом до там се стига.... Отново, честито на Дунав и на феновете им! Напълно си заслужиха победата!
Truth is hate for those that hate the truth.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 27 авг 2016 22:37

Направо ви се чудя на акъла - тея ни изчегастриха с три гола ние добре сме играли. Че ние като изключим Локо пд нямаме свестен мач бе. Защитата трагедия, отпред трагедия. Врататчето нямам думи. Имаме един константен Жоро , който ако не е във форма ррзултата е на лице. Честито на Дунав, но да не летят в облаците - същите кръчмари като нас са
Последна промяна от Iceberg на 27 авг 2016 22:47, променено общо 1 път.
Причина: т.1 и т.9!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 27 авг 2016 22:46

От цялата работа виждам нарисуван един голям жълт картон за Гонзо от феновете на Моряците :!: :twisted:

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 27 авг 2016 22:58

Гонзо: Ще проведем сериозен разговор с играчите
http://varnautre.bg/2016/08/27/30566/%D ... %80-%D1%81

Не вярвах, че може да изиграем толкова слаб двубой

Наставникът на Черно море Георги Иванов заяви, че трябва да проведе сериозен разговор с играчите си след поражението с 0:3 от Дунав Русе в мача от петия кръга на Първа професионална лига. Иванов добави, че не е вярвал, че отборът му може да изиграе толкова слаб двубой и коментира на какво отдава лошото представяне на възпитаниците му.
“Загубихме, защото отборът влезе доста лежерно в мача. Не стояхме добре като отбор, в нито една линия. Каквото и да говорим… няма какво даже да говорим след толкова слаб мач. Даже не вярвах, че може да изиграем толкова слаб двубой. Индивидуални грешки, които повлияха на резултата. Но поздравявам отбора на Дунав – играха мъжки и се бориха за всяка топка. Докато ние отстъпвахме във всяко единоборство, закъснявахме в ситуациите, бяхме далеч от хората и логично загубихме. Трябва да проведен сериозен разговор с нашите футболисти, защото не може да играеш в един мач добре, а в следващия да се разхождаш“, започна Георги Иванов.
“Спадовете може би се дължат на манталитета. Явно, когато натрупаш точки, да искаш по-добри резултати тези играчи явно не могат да държат на напрежението, за да държат ниво, каквото искам, всяка седмица”, анализира откровено Иванов.
“Ние трудно изнасяхме топката от двата стопера. Стоперите оставяхме нападателите да получават топката чисто. Исках да направя промяна и един халф да изнася топката. Но когато мачът е навлязъл в подобно русло, трудно се правят промени. След втория гол играта приключи за нас”.
“На базата на този мач, в паузата трябва да работим върху всичко. Но въпреки всичко аз мисля, че отборът е подготвен и физически, и тактически. Явно има и такива мачове. Бях разочарован от играта и срещу Локо Горна Оряховица, и сега. Може би мотивацията е различна срещу тези тимове, сравнено с някои по-сериозни състави“, обясни Гонзо.
“В четвъртък ще играем с отбор от Катар. Ще се включат играчите които нямат много игрови минути, за да им държим нивото”, допълни специалистът.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

TBRays
Контакти:

Мнениеот TBRays » 27 авг 2016 23:06

После, недей да пийш!!! Ами няма как да стане...
Изгледах първите 30 мин. и изключих мача. Ясно ми стана, че с този карък нищо няма да стане. Бихме 40 корнера в първите 15 мин а те с една контра и некадърното им нападение се подигра с нашите звезди. Явно и тази година нищо няма да се промени. Мислех, че Гонзо няма да се примири с индиферентността на шефовете си, но съм се лъгал. Не мога да повярвам, че при крещящата ни нужда от крила, той заявява, че Курьор не ни трябва. Не искам да коментирам кой как е играл защото не гледах целия мач, но не мога да не изкажа отвращението си от това татуираното недорозумение. Футболистчето на Дунав разполага само с един финт, но той му беше напълно достатъчен да направи за смях ........
Все пак, мисля че като игра тези 30 мин които гледах превъзхождахме очевидно Дунав и резултатът не е реален.
Поздравявам Дунав! Аре, Наздраве!

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Мнениеот nitro77 » 27 авг 2016 23:20

Мляко с ориз написа:Направо ви се чудя на акъла - тея ни изчегастриха с три гола ние добре сме играли. Че ние като изключим Локо пд нямаме свестен мач бе. Защитата трагедия, отпред трагедия. Врататчето нямам думи. Имаме един константен Жоро , който ако не е във форма ррзултата е на лице. Честито на Дунав, но да не летят в облаците - същите кръчмари като нас са

Никой от Дунав не лети в облаците. Знаем си възможностите. Вие сте тези, които летяха в облаците преди мача. Особено колегата greenpeak, който не знам как ще обясни факта, че именно "некадърниците" Огнянов и Будинов зашиха два парцала и какво говори това за отбора му. И не бъркайте по-честото владеене на топката с контрола върху играта или върху мача. Това са различни неща. Единственото, което видях от Черно море, бяха нескончаеми пасове по ширината на терена без възможност топката да бъде изнесена напред, с малки изключения, предимно през първото полувреме, когато имахте няколко хубави атаки. Мачът беше изцяло под контрола на Дунав. Благоприятен за нас се оказа ранният първи гол. Оттам насетне мачът се разви по удобен за нас сценарий. Освен, че ви хванахме на контри, спечелихме повече единоборства в средата на терена, което също се оказа решаващо за крайния резултат. Тактически отлично изигран мач. Хайде със здраве и не се изхвърляйте толкова следващия път. По-добре човек малко да помисли, преди да напише нещо, отколкото после да става за смях.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 27 авг 2016 23:24

Поздравления за солидната публика, която докарахте в Разград ! Не си спомням, кога съм виждал за последно, толкова много фенове на Черно море на гостуване ! Подкрепвхте си отбора до края, което заслужава адмирaци !
Ще ме прощавате, но самият ви отбор беше жалък ! Имате един великолепен Георги Илиев и това е.
Ние, като индивидуалности не сме нищо особено, но колектива е превъзходен.

Организацията на мача беше скандална, един голям *** за нашето ръководство ! На стадиона не пускаха без лични карти, защото, трябваше да се докаже, че сме от Русе. От това по-голяма дискриманция, здраве му кажи...

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 27 авг 2016 23:29

Доста проблеми за преодоляване от Гонзо и отбора. Трябва да го направят заедно и скоро.

Нека не мислим само колко слабо сме играли, а колко добре играха "Дунав" и колко ни позволиха да играем. Те бяха по-добри и спечелиха заслужено. Без никакво съмнение и независимо, че имаха късмет. Поздравления! Надявам се следващия път по-добрият да е "Черно море".

По темата "Курьор" - ясно е, че когато Гонзо каза, че отборът няма нужда от него вече е знаел, че Матия подписва с онези. Жалко! Човек не бива да изрича прекалено силни думи, каквито Матия изрече през май, защото животът поднася изненади. Но каквото и да си говорим, става дума за пари. Обаче и за чест! Когато играем с онези няма да освиркам Курьор, но няма и да го поздравя. Завинаги ще съм му благодарен за 30 май 2015 г., но няма да забравя август 2016 г.
Последна промяна от Varnauser на 28 авг 2016 12:57, променено общо 3 пъти.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 27 авг 2016 23:49

Отвратително развитие на мача. Може да странно, но според мен през първото полувреме наистина стояхме по- добре от Дунав. Те центъра го минаха точно четири пъти. Щом от тези 4 влизания са ни вкарали 2 голи смятайте каква е оценката за защитата ни. Златков е тотална щета. Направи малоумна дузпа (абсолютна), ужасно тромав и бавен. Траян го знаем- трябва да има сигурен защитник до себе си. Иначе- мале мале. Мишо е винаги изостанал. На чеха няма още да му давам оценки- твърде отскоро е в БГ. Но и той много неориентиран. Направихме два- три сериозни пропуска при 1:0, вкараха ни един страшно глупав втори гол в продължението и мача свърши. Дунав си заслужиха победата- бориха се, вкараха си положенията и спечелиха.
Призовавам нашето ръководство да се замисли когато същия този Дунав ни гостува. Целият стадион е празен, а тези олигофрени искат по 10 лв. за те наврат в клетката. Стигна се дотам че да се проверяват лични карти на влизащите в сектор А заради родното място. Та в същата тази клетка имаше инвалиди и деца. Тотално селско безобразие. Затова когато гостуват във Варна- 50 кинта и на покрива на блока в Чайка. Ако е в Каварна- пак 50 кинта и извън оградата. Между другото тъпаците от Разград заслужават същото отношение заради това уникално съоръжение, наречено "сектор за гости".

Върни се в “Черно море”