Трансферна колекция зима-пролет 2015-2016

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Трансферна колекция зима-пролет 2015-2016

Мнениеот blue avalanche » 11 яну 2016 22:24

ticha i vladislav написа:
blue avalanche написа:Не.Не съм... Понякога коментарите са просто...коментари. ;)

Коментирай си на село!

Като си направиш форум,тогава ще се разпореждаш кой къде да коментира. ;)

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 яну 2016 23:35

violetovgeneral написа:Готвач,ако ти е трудно да ме разбереш-не си прави труда.Писимист за Ч.М.!

Съжалявам че се пробвах.Обещавам публично-ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПРАВЯ ТАКА.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 12 яну 2016 09:27

blue avalanche написа:https://www.youtube.com/watch?v=ccusFLQX9kQ
За тези,които са позабравили кой беше Бурабия и какво може с топката в крака.

И какво искаш да ни докажеш с клипът за мехди? Ние достатъчно му се "радвахме" да ви е честит , религията му отговаря на вашата един за друг сте ;)
Трябва да се радвате повече за Сашо той си е класа! Дано да я е позагубил след двата сезона на резервната скамейка в лудогорец.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 12 яну 2016 09:37

blue avalanche написа:https://www.youtube.com/watch?v=ccusFLQX9kQ
За тези,които са позабравили кой беше Бурабия и какво може с топката в крака.

Мехди е много техничен, спор няма ! Въпроса е доколко това е приложимо в селския футбол, който се играе в А група.
При нас беше епизодичен, ще видим как ще е при вас.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 12 яну 2016 12:04

Някои медии (очевидно преписвали един от друг) "изпращат" в Черно Море Антон Огнянов и Йордан Милиев.
Моето мнение е че от първия можеше да стане нещо, но след онази тежка контузия дето я получи нещата са на залез и пътят води към В група. Освен това имаме достатъчно флангови футболисти, които не са по слаби от него дори и в добрия му период. Втория не го знам какви контузии е имал, но никога не е ставал за нещо. Още един Кулибали ще ни дойде в повече сякаш.

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 12 яну 2016 12:19

Човек ако ви слуша ще си помисли че едва ли не целият ни отбор е супер и нямаме нужда никъде от нови попълнения. Сподер мен имаме нужда и от Антон Огнянов и от Милиев и от доста повече нови играчи. В защита сме пълна трагедия, единственият който става е Мишо Венков, всички други са за смяна. Все пишете че сме имали крила, да имаме ама освен човекът отбор Куриор другите са много зле, същотот важи и за нападението. Като цяло без да бъда краен но всички без Китанов, Венков, Куриор, Стенио, Бакари, Клок и Жоро Илиев , всички други са за отбор за Б груп или максимум някой борещ се за отцеляване. Така че не съм съгласен че сме имали крила, имали сме нападатели и че сме нямали нужда- Не според мен имаме нужда от играчи навсякъде понеже сме доста зле. Например в атака е абсолютно несериозно да се разчита на Бакари, който се връща от дълга контузия и поне до април няма да е готов, Йосков който изобщо досега не е помирисвал терен и слабакът Живко, който цяла есен беше от най-слабите на терена, така че нали не очаквате че сега изведнъж ще стане звездата на отбора.

А отностно Бурабия, да беше добър, да беше техничен, но ми се струва че беше вреден за духът на отбоа, а и крайно неефективен, нещо като Дончо Атанасов, който като то изгониха и каза че бил най-добрият в отора и не разбирал защо го гонят.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 12 яну 2016 12:47

Vladislav написа:Някои медии (очевидно преписвали един от друг) "изпращат" в Черно Море Антон Огнянов и Йордан Милиев.
Моето мнение е че от първия можеше да стане нещо, но след онази тежка контузия дето я получи нещата са на залез и пътят води към В група. Освен това имаме достатъчно флангови футболисти, които не са по слаби от него дори и в добрия му период. Втория не го знам какви контузии е имал, но никога не е ставал за нещо. Още един Кулибали ще ни дойде в повече сякаш.

Напълно съм съгласен с Vladislav, много точно казано!

4erno-more, според мен, за "целите", които "преследва" отбора ни, почти не ни трябват други нови играчи. Но, ако все пак решат да вземат някой (поне така обявяват де), въобще не ни трябват попълнения от класата на споменатите двама?! Колегата по-горе го е обяснил защо. И все пак, ако намерят сносен нападател, т.к. Бакари не се знае кога и дали ще влезе в необходимата форма, а и се оказа доста чуплив, то трябва да е на мястото на Живко. И... повече време на терена за Йосков и Костадинов!!! Това е моето мнение ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 яну 2016 13:27

Мисля че Бурабия трябваше да остане но предвид връщането на Илиев оставането му стана невъзможно.Бурабия щеше да остане и при високи цели в клуба.За момента такива няма.Сигурен съм че в Левски ще е по-постоянен в изявите си и ще расте.В Левски не го вземат случайно.Има си качества.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 12 яну 2016 16:45

icko65 написа:Мисля че Бурабия трябваше да остане но предвид връщането на Илиев оставането му стана невъзможно.Бурабия щеше да остане и при високи цели в клуба.За момента такива няма.Сигурен съм че в Левски ще е по-постоянен в изявите си и ще расте.В Левски не го вземат случайно.Има си качества.

абсоютно точно мнение , тук нашите "разбирачи" лесно го изпратиха , но все си мисля , че с Жоро щяха да оформят много полезен тандем , но минало свършено
ex Popeye

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 12 яну 2016 19:16

4erno-more написа:Човек ако ви слуша ще си помисли че едва ли не целият ни отбор е супер и нямаме нужда никъде от нови попълнения.

Естествено, че на всички постове може да се подсилим, но не може да имаме безкрайно много футболисти, защото няма кой да им плаща заплатите. При по-голяма група има технологичен проблем с тренировките, както и мотивационен проблем (повече хора се борят за едно титулярно място, някои няма как да хванат ръка). Дори и най-богатите клубове поддържат максимум 28-30 човека в първия състав. Ние в момента имаме 24, очаквам да станат 25 или 26. Ако има още нови, ще трябва да се освободят някои от наличните футболисти. Това ти е пределно ясно, не се съмнявам.

Върни се в “Черно море”