КироВарна написа:Според мен,жребият е доста неприятен!Можеше,да е и по зле,но в никакъв случай не може да се каже,че ни е провървяло!Имат здрави местни футболисти и доста технични и можещи чужденци!Отдавна са влезли в нормален игрови ритъм и това е доста лошо.Като си помисля,как трудно влизат в крачка нашите отбори,в това число и ние.....!Хубавото за нас е,че ще имаме по ясна представа,кой ни е противник!Те ако гледат,някои от последните ни мачове,нищо няма да разберат за силните и слабите ни страни!Единственият реален наш мач,е този за КУПАТА !!!Те,естествено ще го гледат....но толкова!Няма да открият друг материал за анализ!Преди срещите с тях,могат да ни гледат на живо само с Дунав и евентуално с румънците.Дано да ги изненада АДМИРАЛА!Не изглеждат и в никакъв случай не са отбор,който ще се съобразява с играта на противника!Особено в такъв ранен стадий на турнира!!!Имат футболисти с качества за преса по целия терен,имат и техничари със идеи за резултатен футбол!Много ще ни е трудно,като се има пред вид и факта,че новите ще трябва в движение да се напасват със стила и състава!А новите като БУРАБИЯ,португалеца и аржентинеца ще са хора на които ще се разчита!Много ще зависим от тяхната бърза адаптация.А селекцията още не е завършена,чакаме и други!При тях ще е още по сложно!Доброто в случая за нас е,че вероятността този мач да бъде ръководен от Сватбата е много малка,почти нищожна!Ако някой,някого ще подкрепя.....това ще сме ние от трибуните на стадиона в Разград!Призовавам тези,които изтърваха шанса да се накефят в Бургас,този път да не се поддават на провокации и тъпи предчувствия!Каквото и да се случи,ние трябва да сме с отбора и да помагаме!!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!
Аз от това което гледах във вчерашният им мач ,не видях да са непобедими ,напротив правят доста грешки в защита през второто полувреме бяха надиграни и то от 10ят в класирането обаче не видях 2ма ,3ма от най резултатните им футболисти.Със сигорност са корав отбор и влизат здраво в единоборставата но и МОРЯЦИТЕ не отстъпват в това ,за това че те били по подготвени не съм съгласен все пак нашето първенство свърши скоро а и нашите показаха че могат да се подготвят във втората 6ца(в която мачовете си бяха като контроли) и да изиграят важен мач на пълни обороти.Мисля че шансовете са 50:50 а нашата работа наистина е да подкрепим отбора на макс НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!