Жребия:Новият съперник на Черно море е ПСВ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Жребия:Новият съперник на Черно море е ПСВ
Изгледах много внимателно клипчето от ПСВ-Брьондби.Това което ми направи впечатление е колко лесно допускат пробиви по фланговете и стрелба от далечна и средна дистанция.А при центриранията са страшно неорентирани и само липсата на добър централен нападател-реализатор спаси филипсите.А техните два гола бяха 100% шанс.Не искам да сравнявам играта на датчаните с тази на Черно море.Просто е видимо че и прехвалените холандци имат видимо сериозни проблеми.Да не забравяме и че ние ще имаме изиграни вече две официални срещи-битки,а лалетата влизат само с контроли и навирили носове с прекалено високо самочувствие.Не казвам че е неоправдано,а че имаме сериозни шансове за изненада.Дано се справим с молдовците и да поднесем супер изненадата в Европа!А на Феновете от агитката искам да припомня следния факт.Аз и част от моите приятели с които подкрепяме Черно море от позицията зад скамейката/козерката/ сме на над 45-50 години.Имаме сериозен стаж в агитката на Черно море,която по наше време наброяваше 3-4 хиляди човека.И то по времето когато пишещият е бил в топките на баща си.А може и даже и от там да е отсъствал.Така че не ми се слушат обвинения от хора,които са присъствали на мачове на морето от 5-6 години.ДА!Викаме Тича-Тича.Не пеем песните с които подкрепяте отбора в момента.Но това са неща повлияни от възрастта.Не забравяйте че има неща,които с годините лека-полека отминават.Това не е любовта към отбора,а все по отчетливата липса на енергия и физически сили.Не си мислете че обичаме по-малко отбора си,заради факта че не скачаме като млади ярета цял мач,поради простия факт,че вече сме дърти козли.Но това ще го разберете след около 15-20 години.И аз се сърдех на баща ми че не носи знамена на Юрито и не вика като нас,но...Баща ми отдавна не е между нас,но любовта която ми даде към Черно море ще остане навеки.И няма да умре с мен,защото съм я предал на децата си.Надявам се че ще успея да отгледам още едно поколение моряци/внуци/,които след някоя друга година ще ви пишат подобни обвинения по форумите на вас.Тогавашните ,,пенсии".А между другото-задавали ли сте си въпроса,къде отиват хората когато спрат с изявите си в агитката?Не си мислите че не идват повече на Тича,нали?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso1913 написа:Изгледах много внимателно клипчето от ПСВ-Брьондби.Това което ми направи впечатление е колко лесно допускат пробиви по фланговете и стрелба от далечна и средна дистанция.А при центриранията са страшно неорентирани и само липсата на добър централен нападател-реализатор спаси филипсите.А техните два гола бяха 100% шанс.Не искам да сравнявам играта на датчаните с тази на Черно море.Просто е видимо че и прехвалените холандци имат видимо сериозни проблеми.Да не забравяме и че ние ще имаме изиграни вече две официални срещи-битки,а лалетата влизат само с контроли и навирили носове с прекалено високо самочувствие.Не казвам че е неоправдано,а че имаме сериозни шансове за изненада.Дано се справим с молдовците и да поднесем супер изненадата в Европа!А на Феновете от агитката искам да припомня следния факт.Аз и част от моите приятели с които подкрепяме Черно море от позицията зад скамейката/козерката/ сме на над 45-50 години.Имаме сериозен стаж в агитката на Черно море,която по наше време наброяваше 3-4 хиляди човека.И то по времето когато пишещият е бил в топките на баща си.А може и даже и от там да е отсъствал.Така че не ми се слушат обвинения от хора,които са присъствали на мачове на морето от 5-6 години.ДА!Викаме Тича-Тича.Не пеем песните с които подкрепяте отбора в момента.Но това са неща повлияни от възрастта.Не забравяйте че има неща,които с годините лека-полека отминават.Това не е любовта към отбора,а все по отчетливата липса на енергия и физически сили.Не си мислете че обичаме по-малко отбора си,заради факта че не скачаме като млади ярета цял мач,поради простия факт,че вече сме дърти козли.Но това ще го разберете след около 15-20 години.И аз се сърдех на баща ми че не носи знамена на Юрито и не вика като нас,но...Баща ми отдавна не е между нас,но любовта която ми даде към Черно море ще остане навеки.И няма да умре с мен,защото съм я предал на децата си.Надявам се че ще успея да отгледам още едно поколение моряци/внуци/,които след някоя друга година ще ви пишат подобни обвинения по форумите на вас.Тогавашните ,,пенсии".А между другото-задавали ли сте си въпроса,къде отиват хората когато спрат с изявите си в агитката?Не си мислите че не идват повече на Тича,нали?
Абсолютно си прав,но какво да ги правиш ,младежи !

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
Veso1913 написа:Така че не ми се слушат обвинения от хора,които са присъствали на мачове на морето от 5-6 години.ДА!Викаме Тича-Тича.Не пеем песните с които подкрепяте отбора в момента.Но това са неща повлияни от възрастта.Не забравяйте че има неща,които с годините лека-полека отминават.Това не е любовта към отбора,а все по отчетливата липса на енергия и физически сили.Не си мислете че обичаме по-малко отбора си,заради факта че не скачаме като млади ярета цял мач,поради простия факт,че вече сме дърти козли.Но това ще го разберете след около 15-20 години.И аз се сърдех на баща ми че не носи знамена на Юрито и не вика като нас,но...Баща ми отдавна не е между нас,но любовта която ми даде към Черно море ще остане навеки.И няма да умре с мен,защото съм я предал на децата си.Надявам се че ще успея да отгледам още едно поколение моряци/внуци/,които след някоя друга година ще ви пишат подобни обвинения по форумите на вас.Тогавашните ,,пенсии".А между другото-задавали ли сте си въпроса,къде отиват хората когато спрат с изявите си в агитката?Не си мислите че не идват повече на Тича,нали?
Съгласен сам с теб,но не е нужно и ти да си толкова краен!Не всички от сектора срещу козирката ходят на мач от 5-6 години!Лично аз съм гледал мачове на Юри Гагарин:с ЦСКА 1-0/Рафиев/,с Ботев /Вр/7-0/братя Спасови/.Годините си ги знаеш.Както казах преди малко ,всички сме зелени и обичаме отбора ни!Време е туй деление да спре,кой колко викал,кой колко ходил в агитката и колко заслуги имал...Ти сам си го каза мястото ти е на Тича,както и моето,както и на хилядите други зелени,които като нас обичат Морето!!!
Просто е хубаво да вземем пример от по-атрактивните публики и да се спре с тези дразги!Кой отскоро,кой отдавна ,всички сме болни и сме пациенти на Окръжна болница"Тича"!!!
Veso1913 написа:Изгледах много внимателно клипчето от ПСВ-Брьондби.Това което ми направи впечатление е колко лесно допускат пробиви по фланговете и стрелба от далечна и средна дистанция.А при центриранията са страшно неорентирани и само липсата на добър централен нападател-реализатор спаси филипсите.А техните два гола бяха 100% шанс.Не искам да сравнявам играта на датчаните с тази на Черно море.Просто е видимо че и прехвалените холандци имат видимо сериозни проблеми.Да не забравяме и че ние ще имаме изиграни вече две официални срещи-битки,а лалетата влизат само с контроли и навирили носове с прекалено високо самочувствие.Не казвам че е неоправдано,а че имаме сериозни шансове за изненада.Дано се справим с молдовците и да поднесем супер изненадата в Европа!А на Феновете от агитката искам да припомня следния факт.Аз и част от моите приятели с които подкрепяме Черно море от позицията зад скамейката/козерката/ сме на над 45-50 години.Имаме сериозен стаж в агитката на Черно море,която по наше време наброяваше 3-4 хиляди човека.И то по времето когато пишещият е бил в топките на баща си.А може и даже и от там да е отсъствал.Така че не ми се слушат обвинения от хора,които са присъствали на мачове на морето от 5-6 години.ДА!Викаме Тича-Тича.Не пеем песните с които подкрепяте отбора в момента.Но това са неща повлияни от възрастта.Не забравяйте че има неща,които с годините лека-полека отминават.Това не е любовта към отбора,а все по отчетливата липса на енергия и физически сили.Не си мислете че обичаме по-малко отбора си,заради факта че не скачаме като млади ярета цял мач,поради простия факт,че вече сме дърти козли.Но това ще го разберете след около 15-20 години.И аз се сърдех на баща ми че не носи знамена на Юрито и не вика като нас,но...Баща ми отдавна не е между нас,но любовта която ми даде към Черно море ще остане навеки.И няма да умре с мен,защото съм я предал на децата си.Надявам се че ще успея да отгледам още едно поколение моряци/внуци/,които след някоя друга година ще ви пишат подобни обвинения по форумите на вас.Тогавашните ,,пенсии".А между другото-задавали ли сте си въпроса,къде отиват хората когато спрат с изявите си в агитката?Не си мислите че не идват повече на Тича,нали?
Наборе, много хубаво го каза на нашите момчета. Да са живи и здрави. Те в момента са най-дейната част от нашите фенове. Те са необходими на отбора. Продължавайте все така млади приятели и не ни корете много, много, защото ние също МНОГО ОБИЧАМЕ ЧЕРНО МОРЕ!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
Никой не отрича любовта ви към ЗЕЛЕНИТЕ БОГОВЕ, но мнението ми беше призив към всеки, който има възможност да подкрепя максимално отбора. Точно в такъв момент сме в, който трябва да се отвърдим като водещ фактор в родното първенство и ЕКТ, както и да се докажем, като най-стабилната публика след 4-те водещи у нас!
Надявам се това да стане, просто ми е гадно, като ни обиждат понякога на фенска основа... до някъде имат право хората, Варна е почти милионен град, има страхотен отбор а няма постоянна бройка на стадиона, всичко е на приливи и отливи... зависи от това как върви отбора.
Повтарям се, нека всеки, който има възможност и се чувства болен по зелената религия да подкрепя отбора с всевъзможни средства, на домакинства и гостувания!
Благодаря!!! Да си пожелаем само хубави моменти от тук насетне!
Надявам се това да стане, просто ми е гадно, като ни обиждат понякога на фенска основа... до някъде имат право хората, Варна е почти милионен град, има страхотен отбор а няма постоянна бройка на стадиона, всичко е на приливи и отливи... зависи от това как върви отбора.
Повтарям се, нека всеки, който има възможност и се чувства болен по зелената религия да подкрепя отбора с всевъзможни средства, на домакинства и гостувания!
Благодаря!!! Да си пожелаем само хубави моменти от тук насетне!
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!
Everlast1913 написа:Ти хубаво викаш да ги вкараме в ада, ама дебили мой от гонг форума, какво ще кажете вместо да си купувате пакети със семки и да бързате да се прибирате да коментирате играта по форумите, защо не дойдете при другите, при т.н. "агитка" и да дерете гърло, да поскачате малко, да избухвате, за да може стадиона наистина да се превърне в ад... чудя ви се как винаги пеете под козирката само в началото на мача "тича, тича"... под всякаква критика!
По-голяма липса на футболна култура от тази в България не съм виждал!
Феновете на един отбор са етикет за него в Европа! Отборите, който гостуват на Левски и ЦСКА отстават респектирани от пълните "Б" и "Г" и атмосферата, която те създават!
Предпочитам на стадиона да има 1000 човека, който да пеят, скачат, полудяват и да не ги ебе за резултата( за жалост световните медии наричат тези хора "лумпени", "хулигани" и какво ли не още, на УЕФА им е изгодно всички да си седят по местата и да се тъпчат с продуктите на спонсорите им, замислете се), вместо 10 000 от които да се чува яко шумолене на пакети със семки!
Помислете върху думите ми, не върви такъв стабилен отбор да има толкова малка "агитка", от страни изглежда смешно!
Надявам се да не съм обидил никой, но до някъде имам право да ви обиждам с този грозен турски навик да се чоплят семки и да се гледа сейр-а на терена, помогнете да издигнем Черно море в Европа заедно! До голяма степен това зависи от нас!
САМО ЧЕРНО МОРЕ!
Много истина има в думите ти!!!!
Иначе под козирката ходят и мои набори-вас ви разбирам,ами мои познати на по 19,20 като са семкаджии-донякъде го правят ,защото смятат ,че пеещите сме хулигани и не знам какви още-ей затова говореше пича

Не знам дали си наясно,но при отлив все остават едни малки локвички вода по местата които доскоро са били покрити с вода.Е,аз съм една от тези локвички.И при прилив и при отлив съм на стадиона.Бил той Тича или Юрито.Каквото мога да дам,го давам.И не търся заслуги за това.На стадиона ме води любовта към Черно море.Нищо друго.И в студ и в пек,болен или здрав,все съм там.Е,при независещи от мен причини,поради заетост с работата съм отсъствал,но съм бил нещастен от този факт.Водил съм десетки неутрални и не до там неутрални фенове на стадиона.Някои от тях станаха моряци.Нека всеки направи каквото може и доведе повече хора на Тича.А дали ще продължат да идват,зависи не само от нас.
.В агитките на всички отбори по света преобладават младите хора.Доведете ги на стадиона.Съученици,приятели,съседи,вземайте ги с вас на стадиона,ако трябва им платете билета.Направете каквото трябва,само и само да има присъствие.Навремето ни се смееха като идваха организирано моряци от морското на мачове.Но стадиона не беше празен,нали?Колко са били феновете на морето от тях?Един бог знае.Но играчите не са играли пред празни трибуни.Това по темата за присъствието.Тука пишещите със сигурност сме болни на темата Черно море.И не трябва да се обиждаме по един или друг начин.Определено сме хора които ни боли за Морето.А тези които визирате,най-вероятно въобще не четат какво пишем.И за нас остава само обидата и огорчението.Нека всеки подкрепя отбора както намери за добре.ВСЯКА подкрепа е добре дошла.Даже и самото присъствие на стадиона си е вече подкрепа.А дали вика или не присъстващият е въпрос на темперамент най-вече.Мигар Семката не обича Черно море?Но и той като нас вече от време на време вика Тича,Тича,И някои други работи разбира се,но не цял мач.А бяха времена...

И само да вметна нещо.Имаше преди няколко години един дядо на Тича.На 92 години!!!От първия отбор на Тича футболист!Седеше до нас под козирката.Когато ставахме да видим някое по-натопорчено положение,ни биеше с бастуна по гърбовете,че не виждал какво става.Издействахме му място в ложите.Но мигар човека не обича Черно море?Е,пречехме му с факта че ставаме прави,а той не може.Но какво да прави?Защото не може да скача и да пее,да си седи в къщи ли?Това е фена.Винаги на стадиона.А останалото...с годините!
Весо,респект към такива като теб.Но момчетата визират онези млади хора,които са си наистина семкаджии на стадиона.На тях не им липсва енергия и физичческа възможност,но не идват в агитката,защото както каза Морския те ни мислят за хулигани,престъпници и не знам си какви още.А това мнение донякъде им се налага и от медиите и общественото мнение.А аз не виждам нещо лошо,младите да идват в агитката,да попеят 90 мин в подкрепа на любимия си отбор,да изразходят малко енергия,да изпитат радост,понякога и мъка от загубен мач,но отново да пеят,да изпитат чувството,ако трябва и да изпсуват малко,да освободят малко напрежение от тежкия живот,но правейки го пеейки и подкрепяне за любимо нещо,каквото за всички нас е Черно море.Но по-добре така,там вътре на стадиона,отколкото това напрежение от тежкия живот да избива някъде навън по улиците,като набие някой дядо или блъсне някой с колата или кара като обезумял по улиците,само защото няма къде да си изразходва енергията и емоциите си.Но Весо,прав си,че точно тези за които говорим едва ли са тук за да прочетат това,което си говорим(пишем)
За вас моряци ний живеем...
- Sagittarius
Кои са тези "вас" и кои са тези "нас"
.Аз към кои спадам-към "вас" или към "нас"
.Признавам си,че абсолютно пропорционално посещавам мачовете - половината от срещите,да кажа по-неатрактивните ги гледам от трибуната с Козирката.Гостувания посещавам от време на време и не обичам семки междувпрочем
.Но такова нещо "вас" и "нас" няма,не може да има,смешно е.Всички сме от един отбор,а 95% и от един град.Еднакво обичаме Черно Море и да си поставяме сами някакво разделение е супер супер тъпо,защото между разделените неща обикновено разстоянието се увеличава,а не намалява.В Европа има фен-фракции на някои отбори,които въпреки,че уж са от един отбор откровено не се понасят,все едно са кръвни врагове.Не може да се иска всички да сме като от един калъп.Има по-емоционални хора,има и откровено заспали,ако сте учили психология-това са си човешки темпераменти и тип на поведение,което не значи,че едните са непълноценни спрямо другите.Аз проблеми с Козирката нямам,нито с моряците намиращи се под нея.За мене те са моряци,колкото и аз.И правилно отбеляза-пеехме 200-300 човека,но 200-300 човека никога няма да можем да уплашим ПСВ-то,така както ни се иска,нужни са всички моряци,който както може и съм сигурен,че срещу холандците ще е коренно различна подкрепата 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...