Черно море - Левски 6.12 събота 12.30ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

black sea
Контакти:

Re: Черно море - Левски 6.12 събота 12.30ч.

Мнениеот black sea » 07 дек 2014 14:00

Отлично представяне през първото полувреме и необяснимо отдръпване в защита през второто. Всички играчи се представиха чудесно, единствено Божилов се поскри, но пък даде добър пас при гола. Райков - много активен, но неефективен. Продължаваме борбата за първата шестица...
Още при предното правителство на ГЕРБ, Тича беше предоставена за стопанисване на нашите благодетели. Даже лично Бойко беше тук, имаше медийно отразяване, пресконференция и т.н. Той връчи и символичен ключ на нашето ръководство. Просто работата е там, че ТИМ казват кое, кога, как и защо ще става или няма да става. Просто хората имат самочувствие, малко в повечко...

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 07 дек 2014 17:58

Това не е терен за футбол. Във В група има по-добри терени...
Колко години лицензионната комисия ще прощава на отбори като Черно море, Марек, Хасково за терените?
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 08 дек 2014 11:09

ФЕНЪТ ВЕЛИКО ДИМИТРОВ откри колекция с фанелки на футболисти от "ЧЕРНО МОРЕ"! Първата фанелка му подари...

Изображение

http://varna-sport.com/?pg=ViewNews&New ... &NewsCat=1

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Велико таз фЛанелка що не ми я подариш за коледа?
Валентин илитератът написал думата фланелки бел Л :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!!
Последна промяна от greenpeak на 08 дек 2014 12:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 08 дек 2014 11:14

wolf написа:
KIL написа:Сега,като гледах мача на запис,на спокойствие,твърдо съм убеден,че с тая игра,с тоя състав,с който игра "Черно море",на хубав терен сините щяха да са тотално надиграни!Те,завалиите,големи "артисти",бе!Колкото пъти някой се подхлъзне и падне в наказателното поле,вдигат ръцете и искат дузпа.И претециите срещу Паланков за игра с ръка в нак.поле,абсолютно неадекватни.Първо,топката се удря в рамото му,и второ,той е...извън нак.поле!Претенциите на Педро за дузпа-абсолютна симулация и заслужен жълт картон!Вчера и ние викахме срещу съдията,но общо взето,с малки изключения,се справи с мача.Не знам само защо не даде 100%-товата дузпа в 92-3-та минута.Та,сините фантазьори да свалят сините очила и да си сложат ръка на сърцето:"Ок,заслужено спечелихте."Май само Ралка го направи.А за терена не са виновни нито феновете,нито футболистите.В разговор с няколко футболисти с болка са споделяли,че при по-добър терен биха се получили доста по-интересни мачове.Уви,реалностите в момента са други.Има там доста неуредени неща около стопанисването на стадиона и това е една от причините нещата да са в такова окаяно състояние.Дано скоро ситуацията се промени.Тогава ще видите какви чудеса ще сътвори бачо ви Кольо. :mrgreen:

Всичко им беше прехвърлено на тимаджии, няма неуредени неща около Тича. Просто не им се дават 300 000лв за нов /с 10 метра по дълъг/ терен

По договор (от преди няколко години с Областна управа) ТИМ трябва да инвестират 6 милиона в новият облик на Тича.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 дек 2014 14:34

Домакините играха по-добре и се приспособиха по-бързо към терена!Победата е заслужена въпреки няколкото пропуска на гостите.Съдията ми попречи да позная отново резултата с точност.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 дек 2014 15:26

При един добър терен и реално съдийство "левски" си отнасяше 3-ка от воле!
Неотсъдената дузпа за Морето в добавеното време трябва да се върти по всички ТВ в света,за да се види каква съдийска синьо-червена мафия има в България :!: Такава дузпа няма по света съдия който да се осмели да не отсъди! НО в България обгрижването на един отдавна "умрял фк левски" продължава по стара комунистическа традиция! А,тримата съдии които видяха очевАдната дузпа с/у "фк лески" и не реагираха трябва да бъдат съдени за корупция по бързата процедура!Няма как да не си взел пари, за да не отсъдиш такава дузпа :!:
Браво на моряците,че успяха да покажат как се играе и побеждава с/у 16 играчи/11 в синьо+5 в черно/
Честит двоен Празник на всички Моряци :!:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 10 дек 2014 12:20

КироВарна написа:Честита победа МОРЯЦИ!Честит имен ден на НИКОЛА СПАСОВ!За пореден път нашият отбор показа какво е ВАРНА,къде зимуват раците и къде пасат тревопасните!Не ми дава сърце да ги нарека "говеда",защото....МНОГО МИ Е ГОТИНО!Както винаги нашите играха като истински мъже и се раздадоха до краен предел!!!Няма да пиша за някого конкретно,защото всички дадоха всичко от себе си.ИЛКО ПИРГОВ,както винаги беше непробиваема СТЕНА!СТЕФАН СТАНЧЕВ беше БЕЗГРЕШЕН и ЖЕЛЕЗЕН!КИРИЛ КОТЕВ,макар и с тежка контузия,си беше КИРИЛ КОТЕВ,КАПИТАНЪТ на КОРАБА!МИШО ВЕНКОВ си присвои лявата половина на терена и увенча страхотното си представяне с брилянтен голов пас!!!СТЕНИО ДОС САНТОС!!!Не знам,какво да кажа за него,затова макар и скромно,само ще възкликна:АБЕ ТОЯ Е МНОГО ГОЛЯМ БЕ!!!ТОДОР ПАЛАНКОВ днес за разлика от някои други мачове,игра изтеглен назад....и пак беше на СУПЕР НИВО!!!МАРЧИН БУРГХАРД си беше това,което е:БОЕЦ И ДИРИГЕНТ!!!МАТИАС КУРЬОР-техника,импровизация и ПОБЕДЕН ГОЛ!!!СИМЕОН РАЙКОВ,както винаги остър бързак,с нестандартни ходове!!!ГЕОРГИ БОЖИЛОВ целият терен беше негов.Изцеди силите си на 200%-БЕЗУПРЕЧЕН!!!МИРО МАНОЛОВ винаги е играл сърцато,но днес под окаляната му МОРЯШКА фланелка,сякаш имаше не едно,а ДВЕ СЪРЦА!!!ИВАН КОКОНОВ както винаги,и крило и конструктор!!!ЖИВКО АТАНАСОВ показа,че сме си мамата тракали,когато не бива да допуснем гол!!!ЖИВКО ПЕТРОВ пък показа,че сме си мамата тракали въобще....защото уж не бива да допунем гол,а играем с четирима нападатели!!!Така и Реал Мадрид не затваря мач!И както казва кипърското българче Памбос:ЕВАЛЛА!!!ЕВАЛЛА НА ФУТБОЛИСТИТЕ!!! ЕВАЛЛА НА НИКОЛА СПАСОВ!!!За съдийството не ми се говори!Прекалено ми е добро настроението,за да си вгорчавам бялото винце....страшно ми върви с рибката!!!За Левски също нищо особено не мога да кажа.....стараха се момчетата!Особено централният им защитник-Георги Йорданов!Много се стара горкият,но-о-о ЕДНА ПТИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ!!!

А бе пичага ,ти ги изкара твойте футбалери бетер „Байерн“,бе...само на бело винце ли си :lol: :lol: :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 10 дек 2014 16:42

Red joker написа:
КироВарна написа:Честита победа МОРЯЦИ!Честит имен ден на НИКОЛА СПАСОВ!За пореден път нашият отбор показа какво е ВАРНА,къде зимуват раците и къде пасат тревопасните!Не ми дава сърце да ги нарека "говеда",защото....МНОГО МИ Е ГОТИНО!Както винаги нашите играха като истински мъже и се раздадоха до краен предел!!!Няма да пиша за някого конкретно,защото всички дадоха всичко от себе си.ИЛКО ПИРГОВ,както винаги беше непробиваема СТЕНА!СТЕФАН СТАНЧЕВ беше БЕЗГРЕШЕН и ЖЕЛЕЗЕН!КИРИЛ КОТЕВ,макар и с тежка контузия,си беше КИРИЛ КОТЕВ,КАПИТАНЪТ на КОРАБА!МИШО ВЕНКОВ си присвои лявата половина на терена и увенча страхотното си представяне с брилянтен голов пас!!!СТЕНИО ДОС САНТОС!!!Не знам,какво да кажа за него,затова макар и скромно,само ще възкликна:АБЕ ТОЯ Е МНОГО ГОЛЯМ БЕ!!!ТОДОР ПАЛАНКОВ днес за разлика от някои други мачове,игра изтеглен назад....и пак беше на СУПЕР НИВО!!!МАРЧИН БУРГХАРД си беше това,което е:БОЕЦ И ДИРИГЕНТ!!!МАТИАС КУРЬОР-техника,импровизация и ПОБЕДЕН ГОЛ!!!СИМЕОН РАЙКОВ,както винаги остър бързак,с нестандартни ходове!!!ГЕОРГИ БОЖИЛОВ целият терен беше негов.Изцеди силите си на 200%-БЕЗУПРЕЧЕН!!!МИРО МАНОЛОВ винаги е играл сърцато,но днес под окаляната му МОРЯШКА фланелка,сякаш имаше не едно,а ДВЕ СЪРЦА!!!ИВАН КОКОНОВ както винаги,и крило и конструктор!!!ЖИВКО АТАНАСОВ показа,че сме си мамата тракали,когато не бива да допуснем гол!!!ЖИВКО ПЕТРОВ пък показа,че сме си мамата тракали въобще....защото уж не бива да допунем гол,а играем с четирима нападатели!!!Така и Реал Мадрид не затваря мач!И както казва кипърското българче Памбос:ЕВАЛЛА!!!ЕВАЛЛА НА ФУТБОЛИСТИТЕ!!! ЕВАЛЛА НА НИКОЛА СПАСОВ!!!За съдийството не ми се говори!Прекалено ми е добро настроението,за да си вгорчавам бялото винце....страшно ми върви с рибката!!!За Левски също нищо особено не мога да кажа.....стараха се момчетата!Особено централният им защитник-Георги Йорданов!Много се стара горкият,но-о-о ЕДНА ПТИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ!!!

А бе пичага ,ти ги изкара твойте футбалери бетер „Байерн“,бе...само на бело винце ли си :lol: :lol: :lol:

Ти вашите псуваш ли ги като бият ?!?!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 дек 2014 09:03

boabbb написа:Как валя ... Левски повече от Х няма да вземе, даже на "единица" ми ходи мача :roll: "Тича" е кал до шията на тоя мач :mrgreen: :mrgreen:

Казах нещо :lol: :lol: Лиценз за тоя стадион - ко :?: Не :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 22 дек 2014 09:55

boabbb написа:
boabbb написа:Как валя ... Левски повече от Х няма да вземе, даже на "единица" ми ходи мача :roll: "Тича" е кал до шията на тоя мач :mrgreen: :mrgreen:

Казах нещо :lol: :lol: Лиценз за тоя стадион - ко :?: Не :mrgreen:

А ти кой си да казваш нещо :?: :mrgreen: как тая майка България е родила всички фенове на сини и червени да са "най-умните" не знам :mrgreen:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Черно море”