Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

4erno-more
Контакти:

Re: Новини свързани с Черно Море

Мнениеот 4erno-more » 31 дек 2013 11:57

айде се успокойте малко, че вече ме хваща срам като чета. Някакви само слухове, кой от кой по комични и вече отбора се разпадал и т.н. До тук фактите са че само резервният вратар е освободен, всичко друго е само спекулации
Последна промяна от 4erno-more на 02 яну 2014 15:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 02 яну 2014 11:09

Да добавя още един разтрогнал по взаимно съгласие - Симеон Райков. И рекапитулацията до момента, един изгонен, трима разтрогнали и един продаден - очаквам продължение!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 02 яну 2014 11:31

Айде стига с тия драми и спекулаций
От както ТИМ взеха отбора всяко лято,зима има спекулаций,че се оттеглят,че купуват Левски и тн.
То и не само за нас,вижте и другите - Лупи,Газпром и там не е розово.
Лично аз невярвам на тази информация,мисля че беше ясно че Георги Илиев заминава.На години е и да изкара някои лев.Същото важи и за Ал.Александров
Росен Колев също беше ясно че го гоним,а резервния вратар не виждам каква драма е.Според мен това е добре за нас
Единствено Райков ми е странно,може би не получава достатъчно шанс незнам..

5 човека са напуснали,от които 2-3 основни..голяма работа,ако това ни се отрази чак толква значи по добре да не практикуваме тоя спорт.Ето ЦСКА сега изгониха 8 футболисти които някой основни.Изобщо аз съм доволен че махаме Росен(нямаше мотивация вече незнам) както и вратаря(мисля че спокойно може някой друг да се прова).Единствено Капитана ни е незаменим з нас но това е положението трябва да търсим други.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 яну 2014 11:33

може Гонзо да не иска да разчита на Райков, какво толкова?! в интерес на истината на мен никога не ми е харесвал с играта си... има само удар, центриране и то от статична ситуация и до там :) прекалено е трошлив, постоянно трябва да навлиза във форма, няма въздух, не може да надбяга нито един от защитниците, не може да излъже ек на ек...в защита е трагедия! добре, наистина вкара някои важни голове... но на мен лично няма да ми липсва особено ...а и Беки - Художника мисля може по-добре от него да ги изпълнява положенията статичните ;) Коконов в момента много повече ми се нрави с играта си... Бакари като крило ако щеш... ако Даниел Младенов остава си мисля, че също може много повече отколкото е показал при нас :!: на мястото на Шерифа имаме Живко, имаме и Сталев ..на мястото на Жоро - Божилов и Беки. Защо всъщност правим такава трагедия? :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 02 яну 2014 11:50

Искам да добавя нещо след поста на Огризко..
Райков е 2 класи над Младенов в момента,класа над Коконов (макар последния да има голям потенциал) и според мен беше най добрия ни офанзивен футболист.По ефективен от Божилов и не по слаб от Бакари..но това е дано намерим по добър
Другото което искам да кажа е че Бекир е слаб в момента или за момента и това не е критика а факт.С такива футболисти топ 4 неможем да гоним.
Живко винаги съм твърдял че е трагедия и продалжавам макар и след важния си гол срещу Ботев.Изобщо учудващо е как 1 гол може да направи някой толкова добър и важен хаха.Само да припомня 2 -3 пъти как увисна с Локо Сф и само късмета и некъдърието им ни спаси от 1-2 гола там..

Изобщо трябват попълнения ако ще и 2-3 да са но качествени това е.Пълнеж не ни трябва..

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 02 яну 2014 12:43

Безумие е така да пускаме най-качествените си играчи без пари :x Съгласен съм с последното мнение, Райков е най-опасният, най-острият наш нападател и приносът му за доброто представяне на отбора е голям. Ако от мен зависеше, в никакъв случай нямаше да го пусна :evil:

Иначе чета в 1-2 сайта спекулации, че ръководството обмисляло да предложи договор на Петър Димитров. Дано да не се окажат само слухове.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 02 яну 2014 13:29

chelseabg написа:Искам да добавя нещо след поста на Огризко..
Райков е 2 класи над Младенов в момента,класа над Коконов (макар последния да има голям потенциал) и според мен беше най добрия ни офанзивен футболист.По ефективен от Божилов и не по слаб от Бакари..но това е дано намерим по добър
Другото което искам да кажа е че Бекир е слаб в момента или за момента и това не е критика а факт.С такива футболисти топ 4 неможем да гоним.
Живко винаги съм твърдял че е трагедия и продалжавам макар и след важния си гол срещу Ботев.Изобщо учудващо е как 1 гол може да направи някой толкова добър и важен хаха.Само да припомня 2 -3 пъти как увисна с Локо Сф и само късмета и некъдърието им ни спаси от 1-2 гола там..
Изобщо трябват попълнения ако ще и 2-3 да са но качествени това е.Пълнеж не ни трябва..

+1913 И не само срещу Локо Сф, а във всички досега, в които е взел участие, като изключим донякъде последните два... Аз нямам нищо против момчето да задобрее :mrgreen: , ама то не става като с магическа пръчица, ей така отведнъж?!?! А на нас ще ни трябва ГОТОВ стабилен титуляр да изкара първенството, ако искаме разбира се да не ни изтупва всеки, който ни хване, като килимче от пред входната врата (умишлено не казвам изтривалка) До сега защитата ни беше стабилна и желязна дори в много от мачовете, основно заради Шерифа. Котев просто пасна като дялан камък, Венков също, но и двамата без Шерифа да ги покрива... не знам. Като прибавим и недотам стабилната дясна част... Аз съм песимист за предстоящата ситуация със защитата ни. Дано бъда опроверган. В средата и напред, ако наистина се вземат нови що годе качествени хора - ще се справим. Там имаме някакъв потенциал, особено в средата. За напред трябват две крила и централен нападател, а откъде?! Ами да видим...
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 яну 2014 13:43

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TTfehwuPBo4&feature=c4-overview-vl&list=PLUdNQVlGWORiiT1vssn0_pr1nvAqV_eAK[/youtube]

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 02 яну 2014 14:20

Халфът на Черно море Георги Илиев лети за Китай на 4 януари – събота, съобщи самият той. Жоро ще пътува с полет от София през Виена и след като пристигне в най-голямата държава в света, ще премине медицински прегледи във втородивизионния Шъдзяджуан. Ако ги издържи успешно, Илиев ще уточни личните си условия и ще подпише договор. Както е известно, двата клуба вече се разбраха за трансферната сума.
„Засега нямам подробна информация за Шъдзяджуан. Зная само, че треньори са българите Ясен Петров, Мирослав Косев и Георги Шейтанов, а тимът е започнал зимна подготовка на 20 декември и в момента е на лагер. Първенството там стартира в началото на март”, заяви за Petel.bg Георги.

Запитан ще се отрази ли на Черно море негативно неговата липса, както и тази на основни играчи като Александър Александров и Симеон Райков, които също напускат, той каза: „Не би трябвало. Рано или късно един футболист си тръгва от даден клуб – на негово място идват други, от школата също излизат кадри. Този процес е необратим. Освен това в Черно море има и други лидери. През есента отборът направи голяма крачка в своето развитие, само на 3 точки е от третия и ще стартира от добри изходни позиции пролетта. Пожелавам на родния ми отбор да се завърне в Европа и вярвам, че разполага с потенциал, възможности и изпълнители да го направи, стига на „Тича” нещата да останат стабилни.”

Относно избора му за №1 на „моряците“ за 2014-а в анкетата на феновете, Жоро направи следния коментар: „За мен това е огромно признание и чест. Пожелавам на вярната ни и компетентна публика да има още повече положителни емоции с Черно море напролет и да продължава да е 12-ия му играч.”[offtopic]http://arenavarna.com/%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%89%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%B6%D0%BE%D1%80%D0%BE-%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%B9-%D0%B2-%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B6%D0%B5-2/[/offtopic]
HASTA DE LA VICTORIA

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 яну 2014 15:22

02.01.2014 | 12:00
Собствениците на Черно море се отказаха от борбата за челните места в класирането. TV7 научи, че бюджетът на тима за новата година е драстично намален, което ще доведе до принудителното разделяне с основни футболисти. Друга част от играчите пък сами са поискали да си тръгнат, след като разбрали, че месечните им възнаграждения ще бъдат редуцирани.

В собственика на отбора - фирма ТИМ, са решили да стегнат кранчето в клуба. Това е и причината шефовете да продават играчите с най-високи заплати - Александър Александров, Симеон Райков, Дани Младенов и Емил Михайлов ще потърсят реализация в други отбори.
Капитанът на "моряците" Георги Илиев пък вече беше продаден в Китай. Именно националният полузащитник беше с най-висока заплата досега на "Тича". Илиев прибираше по 8000 лв. месечно. Александров и Райков също са сред високо платените.
Треньорът на тима Георги Иванов нямал думата за решението на тимаджиите, защото бил изпълнил на максимум очакванията - влизане в първата седмица.
Не е изключено до подновяването на първенството клуба да напуснат и други футболисти, които не са съгласни с намаляването на бюджета.

Върни се в “Черно море”