ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Clarion » 28 юли 2011 21:56

GrEeN-FaN написа:Само професори ...

я прочети последната новина от официалния ни сайт:
"Стефан Генов: Като последна контрола от лятната подготовка сам доволен от показаното, но има още какво да изчистим до началото на първенството. Ще продължавам да разчитам на юношите на клуба и да ги налагам в състава. Селекцията е приключила, но ако се появи нещо интересно на трансверния пазар ще се възползваме."
и открий двете фрапиращи грешки, които според мене не са правописни :-) често спортните сайтове, в бързината да публикуват новина, допускат правописни грешки (едва ли имат гвардия от коректорки, които да четат всеки текст :-) ), но после си ги виждат и оправят. очевидно нашия сайт не си чете публикациите ... а дори аз го правя след като пусна мнение във форума ни ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 28 юли 2011 23:37

Clarion написа:"Стефан Генов: Като последна контрола от лятната подготовка сАм доволен от показаното, но има още какво да изчистим до началото на първенството. Ще продължавам да разчитам на юношите на клуба и да ги налагам в състава. Селекцията е приключила, но ако се появи нещо интересно на трансВерния пазар ще се възползваме."
и открий двете фрапиращи грешки, които според мене не са правописни :-) често спортните сайтове, в бързината да публикуват новина, допускат правописни грешки (едва ли имат гвардия от коректорки, които да четат всеки текст :-) ), но после си ги виждат и оправят. очевидно нашия сайт не си чете публикациите ... а дори аз го правя след като пусна мнение във форума ни ...

Нормално е в клуба да нямат армия от коректори, не е и нужно. Трябват минимални усилия, за да бъдат тип-топ нещата в този аспект. Като начало, да не позволяват на павиан да редактира официалния сайт в реално време. Грешки всеки прави, особено ако бърза или е емоциалнално възбуден, но систематичните пропуски правят неприятно впечатление сред част от аудиторията, рекламодатели, журналисти, потенциални инвеститори, спортна общественост като цяло.

Не си спомням в някоя английска медия (дори и най-големите парцали) да съм прочел текст с дори и една правописна грешка. Талаш, глупости, маниакални "анализи", екскременти от всякакъв род -- бол, но правописни/граматически/синтактични грешки досега не съм открил (доколкото мога да преценя, може и да греша). Това включва и официалните сайтове на 30-ина клуба.

Публичното съдържание е обект на много внимание (*поне* няколко десетки хиляди читатели, в случая на Черно море), затова дори небрежен контрол не би бил излишен. Никак даже.

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 29 юли 2011 13:22

Съгласен съм с теб, само това с десетките хиляди читатели не ми се струва сериозно. Този сайт едва ли има повече от 300 уникални потребители дневно - като има мач - най-много до 1000 да стигат.

Но пък 99% никой не следи и статистиката там :)

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 юли 2011 14:25

Струва ми се, че има поне 20-30,000 варненци, които се интересуват от Черно море в различна степен. Но дали следят официалния сайт е съмнително, съгласен съм.

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 29 юли 2011 14:39

3 000 ходят горе-долу редовно.
макс. 30 000 се интересуват (от тях повечето са ходили преди, сега са разочаровани, мързи ги, правят се на важни, емигрирали са и т.н. причини много рядко да ходят на стадиона)
Още поне 30 000 са потенциални фенове, ако се комуникира правилно и последователно с тях.

Поне това е моята представа за нещата. Много ми се искаше при преброяването на населението да има графа "За кой отбор си", вместо да ме питат дали имам миксер или случайно дали съм атеист.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 29 юли 2011 16:44

yavorescu написа:Нормално е в клуба да нямат армия от коректори, не е и нужно. Трябват минимални усилия, за да бъдат тип-топ нещата в този аспект. Като начало, да не позволяват на павиан да редактира официалния сайт в реално време. Грешки всеки прави, особено ако бърза или е емоциалнално възбуден, но систематичните пропуски правят неприятно впечатление сред част от аудиторията, рекламодатели, журналисти, потенциални инвеститори, спортна общественост като цяло.

Отговорния за правописа :mrgreen: :
Красимир Николов-Пресслужба
Изображение
Това е човекът :mrgreen: !!!
Същият е дългогодишен журналист и по настоящем работещ в Телевизия "Черно море".

Така, че оплаквания може всеки от нас да направи на office@chernomorepfc.bg.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 юли 2011 21:10

Наставникът на "Черноморец“ Димитър Димитров-Херо засипа с похвали Хермес Паломино след контролата с "Черно море“ в Бургас, която завърши 2:2. "Венецуелецът ми хареса – раздвижен е, добре гардира топката. Очертава се като трансферна находка за варненския тим“, каза за "Народно дело“ Херо. Последният призна, че всичко най-интересно в играта на "моряците“ идва от Георги Илиев и Георги Божилов, което не го изненадва. "Жоро Илиев е един от последните футболни романтици по нашите терени, а Божилов ми е като син и още не мога да разбера как "Черноморец“ го е изпуснал. За съжаление няма как да поправя тази грешка“, допълни Херо. Според него варненският тим е по-силен от "Локомотив“ (Сф) и "Берое“, с които "акулите“ също играха контроли. "Черно море“ е добър отбор и отново ще е фактор в битката за Лига Европа. Иначе в проверката с тях ние създадохме повече положения, а двата гола за гостите паднаха след наши грешки. Важното е, че се получи полезна контрола,
от каквото имахме нужда дни преди старта на сезона“, завърши Херо.

Оле.бг
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 юли 2011 21:37

Щом и Херо се изказва ласкаво за Паломино вече съм убеден,че е нашия човек твърдо.Това,че и той вижда Божилов като един от най-добрите ни играчи,поредния специалист,който го заявява смятам,че бие още една плесница на овчарите,които незнайно защо го хранят нон-стоп.Лично аз може би 100 пъти съм казвал,че Божилов-Жоро Илиев-Камазола - това е облика на Черно Море,това е играта.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 юли 2011 16:20

Овчаря, ти дава статистиката за нималата година на Георги Пенков Божилов-играещ на позиция център нападател:
общо мачове-31
игр.време-2211 мин.
смени :излиза -18; влиза-4
попадения: голове-4
картони: жълти-7; червени-0

http://www.pfl.bg/index.php?option=com_ ... 95&lang=bg

Овчатят те пита, на какво да се кефи на Божилов???

На това, че същият е вкарвал на всеки 552,75 изиграни от него минути по гол ли (почти на всеки 8-ем мача по гол :mrgreen: )???

20-9-2010 Черно море - Левски 2 : 3*** "49 първенство
26-2-2011 Пирин Бл - Черно море 0 : 1*** "5 първенство
6-3-2011 Черно море - Локомотив Пд 1 : 1*** "15 първенство
1-4-2011 Черноморец - Черно море 1 : 2*** "9 първенство

Е*ахти нападателя, е*ахти голаджията, е*ахти чудото на чудесата е този Божилов.
Направо ФАМОЗЕН, няма що :mrgreen: !!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 30 юли 2011 17:16

Ако отиде в Левски и бие дузпите, ще има 4+12 гола от дузпи 8-) тоя сезон ще може най-накрая да играе зад класен нападател, така че очаквам това да е най-силния му сезон досега
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”