Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот Eastern » 26 май 2025 15:45

Sole написа:Денислав Ангелов стана голмайстор на Втора лига с 21 гола!

Най вероятно обаче ще търсим някой тъмнокожо момче със 1 гол за шест сезона, по долните дивизии на кипър и тем подобни. Друг е въпроса дали Денислав ще иска да се върне в Черно море при този треньорски щаб.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 май 2025 22:27

Има голяма разлика между Б и А група, но щурмувак като Денис няма да ни е излишен. Все пак предвид, че не се имат с Илиан Илиев този вариант меко казано е съмнителен хаха. Патрик ако се върне, ако вземем Неделев и с Берк ще имаме унищожителна халфова линия. Каталин Ицу е друг човек, който е класа там и може да бъде взет. Абе много хора трябват, даже и вратар, на всички постове сме зле според мен, може временно само централен защитник да не търсим, но временно....титулярите са на години, само Росен е на пейката, Дани Д вече не е опция и така....даже и като се натрупат картони пак ще останем без защитници по някое време ако я мислим само с 3 налични човека.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 26 май 2025 22:40

Според мен Илиан ще се насочи повече към български играчи и познати имена. На мен ми се иска Перея от Ботев Вр и Николай Минков да се върне тук ;) Патрик Андраде може и за другото вече не знам.... Шейтанов ако можем също.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 27 май 2025 07:43

Аз имам чувството,че Илиан отдавна е набелязал хора за привличане .Цял полусезон е ходене по мъките ,така че си мисля ,че едва ли е чакал да дойде края на сезона и да започне да търси хора .Така че сега ни очаква много работа по привличането на точните хора и сработването им с останалите и правилната подготовка тъй като това участие в евротурнирите може и да се окаже нож с две остриета.На всички ни е ясно че пари за селекция почти няма да има ,затова казвам точните хора да се привлекат за да се напаснат към схемата на игра ,а и като характери и колектив.
Искам да Благодаря на Виктор и Сула и да им пожелая успех и дано вземат правилното решение,а не да се надънят в някой софийски "Гранд".
Огромно Благодаря и на капитана Димов ! Такива хора като него са рядкост и отбора ни губи,не толкова като футболни качества,а като лидерски качества,характер. ,пример за себераздаване и още и още...
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 27 май 2025 16:16

Национал на България обяви, че се разделя с Черно море

Защитникът на националния отбор Виктор Попов обяви официално раздялата си с Черно море. 25-годишният десен бек, който е юноша на "моряците", си тръгва като свободен агент.

Ето какво е написал Попов в социалните мрежи:

"За мен беше едно невероятно приключение, наречено Черно море. От 5-годишен съм част от този велик клуб, а 20 години по-късно тръпката да играя с тениската на любимия отбор е все толкова силна!

През всички тези години футболът в Черно Море ме срещна с толкова много примери за подражание и имах шанса да се уча от най-добрите в България. За което съм много благодарен на всички треньори, съотборници от школата на клуба и всички замесени в ДЮШ. Безкрайно благодарен съм на всички мои съотборници в мъжкия отбор на Черно Море, които успяха да направят моя любим отбор един успешен и сплотен екип, който всеки ден жъне успехи и покорява върхове.

Благодаря на треньорския щаб без който всичко това нямаше да бъде реалност - Илиан Илиев, Петър Костадинов, Веселин Бранимиров, Боян Пейков. Благодаря Ви!

Благодаря на хората, които се грижат за нашето здраве и добро физическо състояние и на хората, които са част от този клуб!

Благодаря на “12-тия играч” на терена - феновете на Черно море, без които емоцията да играем футбол нямаше да бъде същата.

И не на последно място искам да благодаря на моето семейство и приятели, които през всички тези години ме подкрепяха и бяха до мен във всяка победа и загуба!

Това е до скоро, а не сбогом!"
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 27 май 2025 16:20

Можем само да благодарим на Вики за всичко, което е дал на клуба и на нас! И да сме горди, че такъв играч и стойностен човек е наш юноша и е постигнал това, което е сега в момента! Успех от мен, където и да реши да отиде и продължи да се развива професионално. Той заслужава!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 27 май 2025 16:26

"...Нападателят Брено Тейшейра и халфът Начо Паис напускат бронзовия медалист Черно морe, пише Новспорт. Така чужденците, които си тръгват, стават трима, тъй като Мазир Сула ще потърси ново предизвикателство като свободен агент.

Родният си клуб напусна и националът Виктор Попов, чийто договор също изтече. Десният бек най-вероятно ще продължи кариерата си зад граница.

С „Тича“ може да се сбогува в близките дни и Исмаил Иса. Контрактът на тарана също свършва, а до момента той не е получил предложение за нов.

Неясно изглежда също и бъдещето на вратаря Християн Славков, който бе със статут на твърда резерва през сезона.

Разбра се още, че Черно море ще започне лятна подготовка на 11 юни..."

https://vsport.bg/chuzhdentsi-si-tragva ... 22iTVOhZJw

ti4a
Контакти:

Мнениеот ti4a » 27 май 2025 16:40

с бари и димов осем напуска

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 27 май 2025 16:44

Виктор заслужава да намери развитие в голям клуб. Желая му го искрено и само можем да сме му благодарни за всичко, което направи при нас.
Успехи желая и на Мазир Сула, който също вложи много усилия, за да бъде това, което е Черно море днес.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 май 2025 20:14

Желая всичко добро на Виктор и Сула. Единствено казвам - дано не подпишат с някой софийски БИВШ гранд, измислен отбор с измислени претенции и комплекси. Техния път е в чужбина, както направи Марто Минчев, а не Дюлгеров примерно. Ето, имаше оферта за навън - избра измисления софийски отбор и съвсем логично се провали. Провалът е факт и за Илиан Джуниър. Не са нужни подобни упражнения и за Виктор. Сула е чужденец, той е ясен, но Виктор знае тези неща.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”