Миньор Пк - Черно море 1:1
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Миньор Пк - Черно море (21.05, Събота, 18ч.)
Аз мисля Каптиев напред,а Божилов атакуващ халф,Жоро и Камазола по-назад.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
----------Жоро Илиев---Камазола-------
Капитанов----------Каптиев------------Николов
---------------------------Божилов---------
Или Каптиев на върха а Божилов зад него..
Капитанов----------Каптиев------------Николов
---------------------------Божилов---------
Или Каптиев на върха а Божилов зад него..
ShooterMan написа:Аз мисля Каптиев напред,а Божилов атакуващ халф,Жоро и Камазола по-назад.
Така е по-добре според мен. Може и да си сменят местата в хода на мача. Не ми вдъхва доверие Каптиев, надявам се да се бори за нов контракт и да даде всичко от себе си.
Въпреки,че изрично бе наредено мачовете да започнат по едно и също време-1800 часа, пловдивският рефер даде 5 минути по-рано начало на мача Миньор-Ч.море 

Sole написа:Въпреки,че изрично бе наредено мачовете да започнат по едно и също време-1800 часа, пловдивският рефер даде 5 минути по-рано начало на мача Миньор-Ч.море
Това истина ли е

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
мразя да слушам коментарите на тия от новспорт.... както си коментират мачовете на техните отбори, постоянно викат... и най-малкото положение да създадат домакините викат все едно е станал гол, ще получа инфаркт бе баси

Циркът в Пловдив почна 

Много ни сгънаха тея ....

ogrizko написа:мразя да слушам коментарите на тия от новспорт.... както си коментират мачовете на техните отбори, постоянно викат... и най-малкото положение да създадат домакините викат все едно е станал гол, ще получа инфаркт бе баси![]()
![]()
![]()
Да, пускам и някакво викане все едно Барса напада Спортинг Хихон в 85 минута при 0:0, между другото циркът в Пловдив е пълен, 3:1 след 0:1

---------------------------------------
ogrizko написа:мразя да слушам коментарите на тия от новспорт.... както си коментират мачовете на техните отбори, постоянно викат... и най-малкото положение да създадат домакините викат все едно е станал гол, ще получа инфаркт бе баси![]()
![]()
![]()
Направо не е истина! Нашите като атакуват лежерен коментар, а обратното все едно Миньор играят финал на ШЛ!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!