Черно Море - ЦСКА,19 март,ст.Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Черно Море - ЦСКА,19 март,ст.Тича

Мнениеот MORSKI » 20 мар 2011 16:58

Boksiorcheto написа:Бравооооо, Моряци!! ОБИЧАМ ВИИ!!! Поздрави от Пловдив!

Нали бяхме средняци бе :lol:

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 20 мар 2011 16:58

А'еееееееееее МОРЯЦИ!!!!!!!!!

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 20 мар 2011 16:59

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ВАС!
БРАВО!
ТАКА СЕ МАЧКАТ ГРАНДОВЕ
КАРТОНЕНИ ЛЪВОВЕ СА ЧОРБАРИТЕ!
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 20 мар 2011 16:59

Честито момчета. Малко ги бихте. Тези направо не мръднаха! Назобиха се за мача с Левски и сега връщат назад! Тоя педал съдията и дузпа не ви даде. А колко картона им спести.... Смачкайте ги и за купата тези джуджета. Средния им ръст е 1,21см. Егати смеха!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 20 мар 2011 17:18

Благодаря, колега.
Успях да гледам само второто полувреме, но това, което ми направи впечатление е добрата тактическа дисциплина. Добро взаимодействие между линиите. Над останалите се откроиха Божилов и шерифа. Искам да отбележа нещо негативно, което забелязах - в средата на терена в дефанзивен план, когато ЦСКА се опитваха да пробият нашата средна линия се случваше нашите играчи да изостават от топката и да оставят непокрити техни играчи и добре, че те не можаха да отиграват ситуациите по-добре.
Относно терена. Дано наистина бъде оправен лятото и дано успеем да затворим устите на всички, които ни обвиняват и се оправдават с това.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 мар 2011 17:36

Чудесна победа.Страхотен мач на Шерифа и Танка отзад и на Гравесена пред тях 8-) .Всички бяха чудесни,Илко-безгрешен,един-единствен удар към неговата врата от фаул и той го отрази.Чух,че онзи папардак Янчев се заканил да ни смачкат след 2 седмици...Е,АЙДЕ ДА ВИДИК КАК ЩЕ СТАНЕ ако не ви дадат 1-2 дузпички.Делев,Нелсън,Бадема,Маркиньос-както казах преди мача-направиха едно хубаво голямо ПРЪЦ :lol: .Ама то това не е разградения двор Черноморец или Дузпа ФК,това е ЧЕРНО МОРЕ!Честито моряци,честито и на всички викали за нашия отбор днес!След този гол връщам назад всичките си критики към Марадончо,които сипех есента!

ЗА ГОЛЕМИЯ ГЕРОЙ ОТ МАЧА ЩЕ ПУСНА ОТДЕЛНА ТЕМА,ТОЙ ГО ЗАСЛУЖАВА :twisted:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Виртузоен СТЕФАН ГЕНОВ посече ЦСКА!!!

Мнениеот ShooterMan » 20 мар 2011 17:42

Сър Генов излезе точно така както аз призовавах!Със схемата от мача на Васил Левски!И там щяхме да ги ударим,но имаха луд късмет!Е,днес нямаха!НИТО ЕДНО ГОЛОВО ПОЛОЖЕНИЕ ЗА ЦСКА ЗА 90 МИНУТИ!Страхотна схема в защита,блестящ ход с пускането на Гравесена,който след Дяков и Шерифа беше най-добрия ни играч в мача.Чудесна стратегия на пресата,всички зад централната линия при отбрана,преса само след като я преминат!Чиста дузпа не ни даде съдията,Генов щеше да ги посече с 3-ка ако Ивайло Стоянов свиреше 50 на 50.Ратников изтърва 200% гол накрая от тъпотия.Но се видя....ИМАМЕ ТРЕНЬОР!МИСЛЕЩ ТРЕНЬОР,който отиде в Каварна,видя ги колко струват и днес им разката фъча на медийните картонени тигри!900 минути да се играеше пак нямаше да иамт голово положение.ЖЕЛЯЗНАТА ЗАЩИТА СЕ ВЪРНА,без измисления мач в Каварна Черно Море не е допуснал нито един гол в своята врата от игра и общо само 1 и то от дузпа с 10 човека!!!Браво сър Генов,това е голям треньор,тактик,показа,че умее да нагажда състава според съперника и да неутрализира силните му страни.Всички които плюеха "физкултурника" сега ще му целуват ръка!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 20 мар 2011 17:42

TNT написа:Мисля си,че ще спукате червения балон тази седмица.ЦСКА са кьопави в защита и според мен ще ги разкриете този мач.Мисля си за ваша победа с под 2.5 гола в мача,ама все пак не съм много сигурен и мисля да го избегна в тиража тази седмица. :P :mrgreen:

Първо да ви честитя победата и от Ст.Загора.Сега да си дойдем на думата. :) Крайно време е да ме поканите нещо като нещатен консултант преди мачовете ви. :mrgreen: Хем ще знаете крайния резултат,хем пари ще изкарате.Справка: освен този и предния ви мач с Академик.Е,не всякога резултата от мача ще ви удовлетворява,както предния,ама за сметка на банковата сметка ще е поне. 8-)

пп къде е следващия ви мач?
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

dimitar_1981
Контакти:

Re: Виртузоен СТЕФАН ГЕНОВ посече ЦСКА!!!

Мнениеот dimitar_1981 » 20 мар 2011 17:50

Леко. Не се напъвай толкова, че ше вземеш да скъсаш менискус.
П.П. "Сър Генов" - тоя направо ме уби :) :) :)

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 20 мар 2011 17:50

О, Зелени БОГОВЕ!!!

ЦСКА на телевизора по-добре седят, ама днес на живо бяха пълна скръб ... Чечовото катеначо направо ги обезличи!!!

Май се завръщат добрите стари времена с по 2 получени гола на година на Тича!
Нищо не познах от стартовия състав, ама Генов е чел задълбочено Сун Дзъ ... :-)

Голямо БЛАГОДАРЯ на целия отбор за емоцията - от Генов до Пачков!!!
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Върни се в “Черно море”